BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

eu ma gandesc ca o mai lasa putin pe Btz ca poate se iau dupa UM si spun ca si asa are DPN mai tarziu si mai bine sa incerce sa fie natural.oricum bebele e sub monitorizare, eu cred ca e bine ca o mai lasa sa incerce si ca nu sar toti pe cezariana ca sa scape de ea.de doctoritaei....nu am ce sa zic cum era si de asteptat din ce nea povestit.

Bianca 37 + Andra Maria

Exact asa ma gandeam si eu. In lista noastra apare DPN pe 21 si fiind vorba de un bb mai maricel probabil i-a indus in eroare si au schimbat DPN dar se vede treaba ca el nu e bine copt. Si poate vrea sa fie leut
E bine ca e in spital, monitorizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

eu ma gandesc ca o mai lasa putin pe Btz ca poate se iau dupa UM si spun ca si asa are DPN mai tarziu si mai bine sa incerce sa fie natural.oricum bebele e sub monitorizare, eu cred ca e bine ca o mai lasa sa incerce si ca nu sar toti pe cezariana ca sa scape de ea.de doctoritaei....nu am ce sa zic cum era si de asteptat din ce nea povestit.

Bianca 37 + Andra Maria

oricum e inacceptabil s o chinuie in halul asta
biata de ea
parca ma vad pe mine, pana nu a dat mama cu doctorul de usa liftului......pur si simplu dupa 24 de ore de inducere si dupa o luna de stat in spital, pe langa fatul ca uitase de mine, vroia apoi sa pleca acasa.......mama l a luat de gulerul halatului si a dat cu el de usa liftului
a realizat si el ca nu e de gluma si mi au facut cezariana la 42 de saptamani
niste incompetenti
sper ca gabitza sa scape mai repede, ii tin pumnii

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

laurika si eu simt de ieri durerea aceea pe osul pubian... oare ce o fi. daca primesti un raspuns de la doctor te rog sa ma lamuresti si pe mine. sper sa fie semn de la bebe ca vrea sa vina

40+ cu

AMR cate zile vrea bebe

LAURIKA, eu zic ca sunt semne ca bebe vrea sa vina. E bine sa vorbesti cu medicul...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov-dec2008

Citat:

Bianca 37 + Andra Maria

Exact asa ma gandeam si eu. In lista noastra apare DPN pe 21 si fiind vorba de un bb mai maricel probabil i-a indus in eroare si au schimbat DPN dar se vede treaba ca el nu e bine copt. Si poate vrea sa fie leut

Btz, mi-a zis mie ca UM a fost pe 07.10. Acum daca n-o fi incurcat ea. Dar ea asa mi-a zis si a zis ca DPN-ul ala era gresit si corect a fost 14 iulie. Acum na...
Cine e pe userul de nov_dec2008?

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor!

Carmen ma emotioneaza mesajele tale, esti atat de sensibila si fericita ca totul a iesit bine! M-am gandit la tine de multe ori si am admirat-o pe mult dorita Leti, e o printesa, sa-ti traiasca, sa va iubiti si sa va intelegeti bine! Sper sa rezolvi cat mai repede si problema !

Larisa, mai ai putin, te urmaresc ! Ziceai tu ca parca vezi ca statul la pat te duce in 40 de saptamani! Sa vedem daca si la mine e valabil, azi merg la doctor!

Bumblebee mai e putin pana duminica

Ieri am dus contractul la cmu, si azi m-a sunat anestezista sa ma roage sa imi mai fac niste controale cardiologice si endocrinologice si sa le duc rezultatul, vad ca le e tare frica de micile mele probleme de sanatate. De parca eu acum pot sa ma trambalez pe drumuri, ca fiecare vibratie a masinii imi da contractii

Hai btz! Da-ne vesti bune!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui nov-dec2008

Citat:

Bianca 37 + Andra Maria

Btz, mi-a zis mie ca UM a fost pe 07.10. Acum daca n-o fi incurcat ea. Dar ea asa mi-a zis si a zis ca DPN-ul ala era gresit si corect a fost 14 iulie. Acum na...
Cine e pe userul de nov_dec2008?

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Eu
Dar daca nu ma citai zau ca nu ma prindeam.
Tu lasa cursurile. Mergi si cara sacose de la piata. Eu am cumparat aseara, lapte, capsuni multe ca e sezon aici, plus altele si azi noapte m-au apucat niscaiva dureri.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fetele care ati nascut fetite... am si eu o dilema...

In ce scoateti printesele din maternitate? Costumase din astea new born, sau rochite? Paturici ceva??? Eu is cam in ceata...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ioiii, greu, cu inducere, fara, cutit sau nu, e grele... Si dup-aia cu nitica febra laptelui si putina depresie si se mai mira lumea ca vorbesti singura pe strada

Larisa, draga, pai da ce facem? F probabil ma cheama duminica la taiat, eu n-as indrazni sa o iau inainte , te rog frumos, cara si tu ceva piese de mobilier. Cat despre astea cu respiratiile, e super daca le stii, dar eu stiu de la una care a facut lamaze ca atunci, in momnetul nasterii uita sa respire, nu mai stia cum sa impinga si mai am un alt caz unde ea nu facuse nimic de genul asta pe timpul sarcinii si cand a ajuns acolo, doctorita ii spunea cum sa respire si sa impinga si a fost super din punctul asta de vedere.

Racusoru' da e musai sa fie interzise vinetele? N-am stiut ca-s asa nasoale...

Alina 38+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Eu am depresii, nu ma mai pot opri din plans...
Am fost dupa analize, nu am nimic la ficat, deci nu imi provoaca nasterea. Joi cand ma duc la monitorizare vreau sa vb cu dr, daca nu nasc pana luni, sa trecem la artileria grea, ca eu sunt terminata. Nu mai imi pot misca aproape deloc piciorul si mi-e f cald, mancarimile pe burta nu ma slabesc deloc. Dragaica tu ce ai folosit pt mancarimi, ca nu mai retin?
Rody, nu mi-a mai scris Crispro, i-am trimis eu un sms acum, dar cred ca azi se externeaza, parca asa mi-a spus ultima data.

Paula, 39+ cu ,
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Ma scuzati ca intru asa ciudat, mai dau un mesja, mai zic ceva.
Mai am doua zile la servici, cred ca-s ultima pe baricade

Gyuli83 celor care serbeaza azi!

Angharad, nastere usoara, ma bucur ca ne-ai scris. Frumos nume ati ales
Mirela, cata incompetenta, jenant. Sa primesti pastile de ablactare pentru ca nu s-au implicat cand ai facut febra lapteului. Si inteleg ca le-ai luat. Stiu ca a fost acum 11 ani dar totusi n-are scuza.
Maurice, ai ajuns la termen si tu, ce bine. Nu mai pui poze?
Enik, chiar esti manechin

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput