BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dragaica, mult a fost, putin mai este. Nu mai e mult si o sa te intalnesti cu "ratoii". Am inteles eu bine, nasti natural??????

larissa, sa scoatem un nou rand de agitate?

rubia, felicitari pt bb Maria de nota 10! Noi o sa te asteptam mai des cu vesti.

nela, sa arunci o chifteluta si in directia Iasi, Str. Pacurari

racusor, astept cu nerabdare sa aflu ce-ti zice dr., sa postezi si pe forum te rog frumos, ca nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu buturugele mele. Azi e mai racoare afara, sper sa se mai dezumfle. De 2 zile ma dor si pe mine ciolanele, mai ales incheieturile, sa aiba legutura oare cu cezariana?

laurika, o fi fost vreo contractie?!

anca, eu chiar nu mai stiu nimic despre CIC dar sa termin de trimis mesajul si o sa caut pe net.

Carmen, durerea e ceva temporar, lasa ca e mai important ca Leti sa pape . Si cei nascuti natural fac icter fiziologic. Pana se "vindeca" o sa fie somnoroasa si o sa pape mai putin, e ceva normal.

larissa, dr. Gabrielei se face nevazuta, nu rasp la tel etc. Eu zic ca mai are sanse la naturala, cat am fost internata la gravide am avut o colega de salon care abia la a treia perfuzie au apucat-o contractiile. Deci sanse sunt, numai sa aiba si ea rabdare

Mie toate gravidele mi se par frumoase, iar michelle parca e o papusa in realitate

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Inca mai sunt si eu pe aici tot 2 in 1. Nici la 40 de saptamani si 4 zile nu vrea bebe sa iasa... ce metode imi recomandati? In afara de ca nu a functionat si curatenie generala ca pe caldura asta nu am nici un pic de energie. E tare nasol sa treci de termen si sa nu dea nici un semn

40+ cu

AMR cate zile vrea bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Crissey, nu scoateti inca agitatele ca n-am nici un simptom nik. Mi-am scos de pe net n pagini cu respiratii, cum sa impingi etc si m-am apucat de studiat
Is cu, cursurile in fata ca in studentie si in loc sa invat dorm. Azi nu lucrez ca e sarbatoare...si uite asa motzai cu, cursurile alea in fata. Sotul zice ca imi dau doctoratul pe nascut ceva la cate foi am tot scos la imprimanta. Dar nik nu se prinde de mine.
Burta e inca f f sus, Nectarie misca f f tare seara se impinge in toate partile dar cam atat. Oricum sunt f relaxata..inca.
F urat din partea dr lui btz. Dar nici colegii ei nu dau de ea, medicii aidca?
Matza ta mica ce mai face?

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Fetele, continuati cu galeria ca bb Paul nu are de gand sa scoata capul afara. btz e bine, nu are contractii. Perfuzia de ieri nu a avut niciun efect asupra ei, urma sa-i mai puna si azi una. Medicul de garda nu a vrut sa-i faca cezariana, niciun dr nu se baga peste dr care supravegheaza sarcina. Deci:

Hai btz, hai bb Paul! Azi e o zi frumoasa si racoroasa, ar fi pacat sa ratezi asa ceva

Site personal

HAI BTZ! HAI IUBITA.. DD SA TE INTAREASCA SI SA TRECI MAI REPEDE PESTE ASTA! HAI BEBE PAUL! FA-I O SURPRIZA PLACUTA LUI MAMI!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

Dragaica, mult a fost, putin mai este. Nu mai e mult si o sa te intalnesti cu "ratoii". Am inteles eu bine, nasti natural??????

rubia, felicitari pt bb Maria de nota 10! Noi o sa te asteptam mai des cu vesti.

racusor, astept cu nerabdare sa aflu ce-ti zice dr., sa postezi si pe forum te rog frumos, ca nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu buturugele mele. Azi e mai racoare afara, sper sa se mai dezumfle. De 2 zile ma dor si pe mine ciolanele, mai ales incheieturile, sa aiba legutura oare cu cezariana?

anca, eu chiar nu mai stiu nimic despre CIC dar sa termin de trimis mesajul si o sa caut pe net.

Carmen, durerea e ceva temporar, lasa ca e mai important ca Leti sa pape . Si cei nascuti natural fac icter fiziologic. Pana se "vindeca" o sa fie somnoroasa si o sa pape mai putin, e ceva normal.

larissa, dr. Gabrielei se face nevazuta, nu rasp la tel etc. Eu zic ca mai are sanse la naturala, cat am fost internata la gravide am avut o colega de salon care abia la a treia perfuzie au apucat-o contractiile. Deci sanse sunt, numai sa aiba si ea rabdare

Mie toate gravidele mi se par frumoase, iar michelle parca e o papusa in realitate

Site personal

Hai Btz_ovi!!!
Nu stiu ce a fost de dimi, dar contractii nedureroase tot am, se strange burtica iar acum ma doare spatele de innebunesc.nu mai zic ca si simt o presiune foarte mare, dureroasa pe osul pubian..mai stau nitel si cred ca o sa sun medicul sa merg la un control.chiar vroiams aintreb daca durerile intense de spate,adica zona lombara sunt semn ceva..

Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Hai Gabitza!

Am vazut ca azi avem o sarbatorita! Giuly83, La multi ani, sanatate, fericire! Poate treci pe la noi sa ne spui cum iti mai este!

Alina 38+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

laurika si eu simt de ieri durerea aceea pe osul pubian... oare ce o fi. daca primesti un raspuns de la doctor te rog sa ma lamuresti si pe mine. sper sa fie semn de la bebe ca vrea sa vina

40+ cu

AMR cate zile vrea bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu ma gandesc ca o mai lasa putin pe Btz ca poate se iau dupa UM si spun ca si asa are DPN mai tarziu si mai bine sa incerce sa fie natural.oricum bebele e sub monitorizare, eu cred ca e bine ca o mai lasa sa incerce si ca nu sar toti pe cezariana ca sa scape de ea.de doctoritaei....nu am ce sa zic cum era si de asteptat din ce nea povestit.

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carmen felicitari pt Leti
legat de furia laptelui, asa am patit si eu, am plecat din spital cu canalele nedesfundate, cu toate ca am stat mai bine de o saptamana in spital, pe atunci, acum 11 ani, nu si dadea nimeni interesul sa te invete ce si cum
ba mai mult s au mai luat de mine asistentele ca de ce nu m a tras barbatul de tzatze ca sa mi se formeze mamelon, ca acum asa raman ca ele nu au timp de asa ceva
m am chinuit acasa cu mama si pana la urma am fost l a medic care mi a dat tratament de ablactare si la revede lapte si alaptat
vladu meu a mancat lapte praf
tine te pe pozitie si nu te lasa pana nu vei putea alapta
nici eu n am sa ma las de data asta

pupi

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:

Site personal

Hai Btz_ovi!!!
Nu stiu ce a fost de dimi, dar contractii nedureroase tot am, se strange burtica iar acum ma doare spatele de innebunesc.nu mai zic ca si simt o presiune foarte mare, dureroasa pe osul pubian..mai stau nitel si cred ca o sa sun medicul sa merg la un control.chiar vroiams aintreb daca durerile intense de spate,adica zona lombara sunt semn ceva..

Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

bey ce faci? un' te bagi in fata? Durerile de spate is de bine...vreau si eu!!! M-am tzacanit nu? Auzi sa astepti durerile. Si de unde eram eu toata mandra ca am priceput cum e cu respiratia am avut ieri o contractie dureroasa si lunga si dupa ce a trecut mi-am dat seama ca pe timpul ei am uitat sa respir. Deci teoria ca teoria...practica ma omoara? oare ma lasa astia la nascut cu, cursurile in fata? Sau cheama televiziunea?

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput