BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 5
anca_vlad spune:
si eu sper sa nu se fi publicat...ca eu ma tot cautat si nu am vazut nimic pe net!
Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 anca, vara s-o duce cand om putea si noi respira dimineata a fost mai ok, dar astept toamna...macar noptile sa fie racoroase si sa nu mai trebuiasca sa ies cu copilul dimineata adormita sau noaptea mami de brotacel Andrei Ioan |
stiu cum e...la bv cu vlad aveam noroc ca ma duceam cu el pe aleile de sub padure...ce viata nu cred ca ma mai intalnesc cu asa ceva!
Aici am descoperit parcul de la ho si min si e ok cred ca pe caolo ne vom face plimbarile!chiar ma gandeam cum ii voi face programul de iesit afara!
Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
rubia, felicitari si bun venit pe lume dolofanei Maria
angharad, iti dorim nastere usoara, Luana Maria va fi un racusor dulce, nicidecum leu in 22 iulie... (e si ziua mea )
carmen, la cat de cuminte si rabdatoare ai fost graviduta, sigur o sa treaca repede si bine o saptamana si o sa se poata bucura Leti de laptic de la sursa pe saturate...
fetelor, dar iar nu mai e niciuna dornica de nastere?! va ascundeti una in spatele celeilalte . poate vin surprizele...
mycya, aseara papam din tortulet si la un moment dat exclam: Bianca!!! se uita toti la mine si asteapta explicatia (in 9 luni s-au obisnuit sa aiba rabdare cu mine ). pai am uitat sa-i fac poza sa-i trimit si lui mycya o feliuta macar...
ieri a fost innorat toata ziua (ceea ce la noi inseamna mai cald ca nu mai circula aerul...), azi e soare asa ca o sa ies aucm mai de dimineata sa cumpar paine si inghetata. restul le cumpara sotul seara, sau iesim impreuna...
btz, ca sa-ti spun?! nastere usoara sau felicitari?! cred ca FELICITARI...
paula, mai ai vesti de la crispro sau ne-a lasat asa in ceata?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
enik83 spune:
rody...cu cat se apropie..cu atat parca am mai vrea sa stea.. eu maine intru in 36 de sapt......si ma ia cu emotii deja
35+ cu o minune de
poze
crissy77 spune:
Fetele, continuati cu galeria ca bb Paul nu are de gand sa scoata capul afara. btz e bine, nu are contractii. Perfuzia de ieri nu a avut niciun efect asupra ei, urma sa-i mai puna si azi una. Medicul de garda nu a vrut sa-i faca cezariana, niciun dr nu se baga peste dr care supravegheaza sarcina. Deci:
Hai btz, hai bb Paul! Azi e o zi frumoasa si racoroasa, ar fi pacat sa ratezi asa ceva
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
rodyka spune:
citat din mesajul lui enik83 rody...cu cat se apropie..cu atat parca am mai vrea sa stea.. eu maine intru in 36 de sapt......si ma ia cu emotii deja |
enik, tu nu te grabi ca mai ai timp inainte...
_
rodyka spune:
las motatele sa faca treaba in locul meu... si plecam
HAI BTZ
_
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Fetele, continuati cu galeria ca bb Paul nu are de gand sa scoata capul afara. btz e bine, nu are contractii. Perfuzia de ieri nu a avut niciun efect asupra ei, urma sa-i mai puna si azi una. Medicul de garda nu a vrut sa-i faca cezariana, niciun dr nu se baga peste dr care supravegheaza sarcina. Deci: Hai btz, hai bb Paul! Azi e o zi frumoasa si racoroasa, ar fi pacat sa ratezi asa ceva Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005) Site personal |
of ce nasol...slaba sanse de natural inseamna. Pai si doctorita ei ce zice? Foarte ciudata si neplacuta situatie.
Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
Rodyk aseara chiar ma gandeam la feliuta de tortsi am zis ca sigur mi-ai trimis telepatic si un pahar de cola ca nu am putut dormi pana la 3 dimineata si chiar spuneam ca ma simt ca si cum as fi baut cola.sar'mana oricum ca te-ai gandit si la mine
HAI BTZ_OVI, HAI BEBE PAUL!!!!
Bianca 37 + Andra Maria
enik83 spune:
fetelor..noi figim sa ne luam tensiunea..si sa luam niste visine..pana mai sunt..
poop...revenim!!
35+ cu o minune de
poze