BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Bine v-am regasit!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut si Bun venit delfinasilor.
Noi n-am mai dat vesti de ceva vreme dar intre timp vreau sa va anunt venirea pe lume a fiicei noastre,Maria, pe data de 16.07.2010,cezariana la 36+ sapt(mai exact 36 sapt si o zi),3500 gr,Apgar 10. Azi am ajuns acasa cu bine si incercam sa ne acomodam.
O sa intru mai rar(daca este posibil mai rar de atat ) ca nu prea am timp.

Felicitari multe Rubia. Ai reusit mamico, chiar o mare reusita avand ion vedere ce drum greu ai strabatut sa ajungi aici. Sa fie sanatoasa si norocoasa Maria!
Super greutate pentru 36 de saptamani si o zi

Carmen, cum mai sunteti?
Hai Btz!
Crissy, Sorina multumim de vesti
Larisa pai grabeste-te ca uite imediat naste Gabitza .
Senty_Mary, placenta pare ca este foarte bine. Nu te-au chemat sa-l monitorizeze putin pe bb?
Baby78, tu pe unde esti. Am visat azi-noapte ca ai nascut

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rubia FELICITARI!!!!
sa iti traiasca printesa sa creasca mare sanatoasa sa fie papacioasa si cuminte

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata si de la noi

irti am fost cam absenta ca am mai facut una alta...am mai trebaluit ca nu am mai avut asa`elen de mult!

suntem bine...cu contractii in orice pozitie indiferent de tratament!

in seara asta merg la medicul de la eeuroclinic sa ii duc un mic cadou e o draguta si nu pot altfel si sper sa ne uitam la bb putin asa ca de final!

apoi miercuri la interpretat analize la medicul cu care voi naste si la monitorizare!

dar dupa cum ma simt e mai estimez max 10-12 zile pana la marea intalnire!

de ieri am intrat oficial in 9 luni

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vin si eu cu o intrebare asa matinala...

Voi stiti daca s-a publicat in MO modificarea cuantumului CIC e tot 85% sau s-a micsorat cu 15%

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Buna foarte dimineata si de la noi, dragi burtici (inca majoritare), delfinasi si proaspete mamici,
Imi e asa de drag sa urmaresc "evolutia" fiecarei burtici care s-a "antrenat" tot acest timp in piscina delfinariului si rezultatele de nota 10 fara exceptie (bebelasii mult doriti, felicitati la fiecare intalnire eco, incurajati si aclamati la scena deschisa pentru momentul unic al saltului in piscinuta noastra draga)...
Din lipsa de mijloace tehnice uneori, dar si a timpului de cele mai multe ori, am mai pierdut sirul discutiilor, titlul insa ma tine la curent cu ce se mai pregateste, desfasoara sau finalizeaza in mica noastra comunitate.
Felicitari asadar tuturor mamicilor care isi tin bebelasii mult doriti in brate si bun venit micutilor, -elor, viata plina de iubire, armonie si vise implinite.
Noi suntem in Iasi, in tabara de baza, unde vom reveni dupa ce Luana-Maria se va naste la Brasov pe data de 22 iulie. E ciudat sa stabilesti ziua de nastere a unei fiinte dar am reusit totusi sa-i respectam zodia aleasa...DPN-ul e pe data de 29.
Vom pleca spre locul nasterii maine si sperand ca joi totul va decurge snur, duminica sa ne intoarcem acasa in noua formula.
Mai mari emotii am cu zilele petrecute departe de pitzigoiul meu iubit... foarte departe nu va fi, pentru ca e o ocazie sa-si exploreze orasul natal (BV) ghidata de tati si buni, dar de revazut ne vom revedea abia peste 3 zile lungi si sper eu nu foarte traumatizante (nu am fost plecata niciodata mai mult de cateva ore).
Va voi da de veste cand revenim acasa (nu indraznesc sa deranjez nici o colega cu sms-uri atata timp cat eu nu am pus la dispozitie un nr de telefon din motive de migratiune perpetua) si voi cere sotului (asa cum o faceam cand nu aveam internet in zona) sa ma tina la curent cu evolutia titlului pentru a avea in gand protagonistele capitolului.
Va trimit o imbratisare virtuala toturor, cu mic cu mare si nasteri usoare ca suntem pe val...

38+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 2zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angharad

Buna foarte dimineata si de la noi, dragi burtici (inca majoritare), delfinasi si proaspete mamici,
Imi e asa de drag sa urmaresc "evolutia" fiecarei burtici care s-a "antrenat" tot acest timp in piscina delfinariului si rezultatele de nota 10 fara exceptie (bebelasii mult doriti, felicitati la fiecare intalnire eco, incurajati si aclamati la scena deschisa pentru momentul unic al saltului in piscinuta noastra draga)...
Din lipsa de mijloace tehnice uneori, dar si a timpului de cele mai multe ori, am mai pierdut sirul discutiilor, titlul insa ma tine la curent cu ce se mai pregateste, desfasoara sau finalizeaza in mica noastra comunitate.
Felicitari asadar tuturor mamicilor care isi tin bebelasii mult doriti in brate si bun venit micutilor, -elor, viata plina de iubire, armonie si vise implinite.
Noi suntem in Iasi, in tabara de baza, unde vom reveni dupa ce Luana-Maria se va naste la Brasov pe data de 22 iulie. E ciudat sa stabilesti ziua de nastere a unei fiinte dar am reusit totusi sa-i respectam zodia aleasa...DPN-ul e pe data de 29.
Vom pleca spre locul nasterii maine si sperand ca joi totul va decurge snur, duminica sa ne intoarcem acasa in noua formula.
Mai mari emotii am cu zilele petrecute departe de pitzigoiul meu iubit... foarte departe nu va fi, pentru ca e o ocazie sa-si exploreze orasul natal (BV) ghidata de tati si buni, dar de revazut ne vom revedea abia peste 3 zile lungi si sper eu nu foarte traumatizante (nu am fost plecata niciodata mai mult de cateva ore).
Va voi da de veste cand revenim acasa (nu indraznesc sa deranjez nici o colega cu sms-uri atata timp cat eu nu am pus la dispozitie un nr de telefon din motive de migratiune perpetua) si voi cere sotului (asa cum o faceam cand nu aveam internet in zona) sa ma tina la curent cu evolutia titlului pentru a avea in gand protagonistele capitolului.
Va trimit o imbratisare virtuala toturor, cu mic cu mare si nasteri usoare ca suntem pe val...

38+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 2zile

Neata fetele!!

Tinem pumnii, scoatem motatele pentru voi doua, sa fiti sanatoase, voioase, norocoase si mai ales papacioase si necolicoase!!!

Rubia: felicitari pentru bebitza mica, grasunica la 36 de sapt si o zi..oricum, sa fie norocoasa, sanatoasa si necolicoasa!!

Eu am am experimentat o o durere asa de nasoala la burta ca am zis ca ma urc pe pereti..pe urma ramasese ca o durere in spate.acum a trecut, dar nu ma puteam misca, nimic...ieri am tinut post ca sa merg azi sa ma impartasesc...acum mi se strange burta, dar nu doare ca mai devreme..cred ca ar cam fi cazul sa sun medicul.chiar ma intreb daca delfinasul meu s-a hotarat sa vina zilele astea.Oricum, soacra-mea isi doreste sa fie leutz..eu zic ca iese cand vrea el, sanatos sa fie!!
Va pupic!!

PS: ce o fi facut Gabitza?

Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Bine v-am regasit!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut si Bun venit delfinasilor.
Noi n-am mai dat vesti de ceva vreme dar intre timp vreau sa va anunt venirea pe lume a fiicei noastre,Maria, pe data de 16.07.2010,cezariana la 36+ sapt(mai exact 36 sapt si o zi),3500 gr,Apgar 10. Azi am ajuns acasa cu bine si incercam sa ne acomodam.
O sa intru mai rar(daca este posibil mai rar de atat ) ca nu prea am timp.

Felicitari multe Rubia. Ai reusit mamico, chiar o mare reusita avand ion vedere ce drum greu ai strabatut sa ajungi aici. Sa fie sanatoasa si norocoasa Maria!
Super greutate pentru 36 de saptamani si o zi

Carmen, cum mai sunteti?
Hai Btz!
Crissy, Sorina multumim de vesti
Larisa pai grabeste-te ca uite imediat naste Gabitza .
Senty_Mary, placenta pare ca este foarte bine. Nu te-au chemat sa-l monitorizeze putin pe bb?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

chiar daca naste gabitza ( sau a nascut deja) e fetita lui rubia pe care nu o socotisem si a lui angharad care vine acusica. Asa ca ....inca am acoperire... Nu vrea dom'le al meu sa iasa. Ieri am facut treaba de numa' si nimic.
angharad, leul incepe pe 23 iulie.

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
angharad, leul incepe pe 23 iulie.

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Si eu am o problema cu zodia, tot numar zilele pana pe 23 iulie, deja ma suna prietenele si ma trimit la plimbare sa nasc mai repede .Felicitari proaspetelor mamici! Curaj si nastere usoara viitoarelor mamici!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

buna dimineata delfinariu,

felicitari rubia pentru bebelinaa, voinica rau pentru 36 de sapt, sa va traiasca si sa va bucurati alaturi de ea!!

Hai BTZ! eu sper ca ai nascut deja si daca e asa iti doresc refacere raoida si mult laptic!!

De dureri ce sa zic la fel ieri dimineata ma zis ca mor, pt doua ore numia contractii nasoale rau de tot, dupa care nu mai aveam nimic. PE mine ma ia cate o durere paraca la ovare dar dintr-un capat al altul ca nu respir imi vine sa plang si pana la baie merg tinandu-ma dde pereti, bine ca nu dureaza mult.
Oricum m-am obisnuit ca o sa fac o alta cezariana, si nu vreau sa ma mai stresez ca o sa vina singurica.
Acum ma duc sa scot pitica afara un pic ca e mai racoare, va pupicesc si ne auzim mai incolo

36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 9 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[/quote]

Sunt inca in zona..va citesc dar....suntem tot 2 in 1...Am fost vineri la eco si bebe e bine....raportam strumf de 3357 g +/- 490g care se pare ca nu se mai grabeste sa vina. Am contractii dar neregulate si nedureroase...Probabil ca doreste prea mult sa vina in zodia leu...Ieri am spalat si hainutele asa ca suntem gata si pregatiti sa il tinem in brate...Imi doresc tare mult sa nasc saptamana asta.....cu toate ca doctorita a stabilit sa ne vedem pe 27.07...Colul e mai scurt dar normal pentru varsta asta de sarcina.....

Felicitari noilor mamici si multa bafta lui Gabi...

Iuliana 38+ cu minune Tudor Constantin

AMR -1

Mergi la inceput