BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 2
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 dragaica vazut burtoiul.. e tare pretios, are 2 comori ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu AMR 1+ pana pupacim bebelina |
Multumim si mie mi-e draga burtica numai ca vreau sa-mi vad ratoii, am stat toata sarcina cu frica,cu stres, poate si pentru ca este obtinuta "altfel"
Ma uit la pozele voastre cu burtici .....tare-mi sunteti dragi, e adevarat ca femeile gravide au o lumina in ochi si pe chip
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
larissa_79 spune:
Dupa numaratoare mea...daca nu e sarit careva....in delfinariu sunt 17 fetite si 16 baietei Daca va amintiti io am zis ca Nectarie vine cand e jumatate plus 1 fete...asa ca acum ar fi momentul.
Numai ca el...se impinge in toate partile numai in aia in care trebuie se pare ca nu.
Maine e sarbatoare mare si hram la biserica unde mergem noi.
Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 5 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rubia spune:
Bine v-am regasit!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut si Bun venit delfinasilor.
Noi n-am mai dat vesti de ceva vreme dar intre timp vreau sa va anunt venirea pe lume a fiicei noastre,Maria, pe data de 16.07.2010,cezariana la 36+ sapt(mai exact 36 sapt si o zi),3500 gr,Apgar 10. Azi am ajuns acasa cu bine si incercam sa ne acomodam.
O sa intru mai rar(daca este posibil mai rar de atat ) ca nu prea am timp.
nela_didea spune:
Mycya pe unde esti? Ce mancarica ai mai facut azi? Eu n-am facut nimic,am mancat branza,rosii, vinete,pepene...de-astea. A fost foarte cald si nu pot sta in bucatarie. Maine s-a anuntat ploaie, poate fac niste chiftelute din dovlecel ca mi-e pofta.
35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
racusor2010 spune:
citesc acum pe net si cica asa se mai intampla dupa cezariana
bumbleeblee sa nu te intristezi mai tare
scrie ca e ok lioton gel..acum maine nu stiu pe cine sa sun, pe ginecolog sa intreb ce sa iau, daca sunt efecte post-cezariana...
sau pe dr de familie
sau pe pediatra in ideea ca alaptez
ma dor rau de tot in viata mea nu le-am avut asa umflate maine vine mama, o sa o rog sa imi cumpere niste varza, poate functioneaza remediul varza cu spirt, doar ca acum nu pot sta cu picioarele in sus ca in sarcina...
dar partea buna e ca oasele nu ma mai dor. am luat cam 2 paracetamol in total, tot cate jumate, m-am mai ferit de AC si acum sunt ok
ma duc sa mai stau cu picioarele in apa rece poate mai trece...maine vad eu ce fac, ce cumpar, pe cine sun
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
fetelor mancati vinete acum multe multe cate puteti, ca apoi salata de vinete cam este pe lista de interzise
adica ai voie, dar putina si cu grija ...si ce buna e asa proaspata acum
mami de brotacel Andrei Ioan
Dragaica spune:
citat din mesajul lui nela_didea Mycya pe unde esti? Ce mancarica ai mai facut azi? Eu n-am facut nimic,am mancat branza,rosii, vinete,pepene...de-astea. A fost foarte cald si nu pot sta in bucatarie. Maine s-a anuntat ploaie, poate fac niste chiftelute din dovlecel ca mi-e pofta. 35 + cu o de AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Bors de cartofi cu muuuult leustean
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
senty_mary spune:
citat din mesajul lui crissy77 matusa, sa va traiasca flacaul si sa creasca mare si frumos. Tie refacere rapida si laptic garla! peta, da, erau fete in salon care aveau ketonal. Eu cam din a patra zi am inceput sa ma ridic din pat mai usor. Si da, e f important sa faci multa miscare, la noi veneau asistentele si ne "obligau" sa ne miscam. senty_mary, despre placenta ce ti-a zis? Am avut in salon o tipa careia i s-a facut cezariana de urgenta. Ea avea 28 sapt calendaristic dar ecografic bb era mai mic cu 2-3 sapt din cauza placentei calcifiate. cristina_serban, AMR-ul tau. racusor, in Bucovina urmatoarele 4 zile se tine sarbatoare. In calendar e trecuta doar ziua de maine, dar la noi se tin toate: Ilie, Palie, Maria Magdalena si Foca. Daca sunt hainute cu care a fost si pe afara eu zic sa le mai speli si cu detergent. Te simt mai optimista si multumita. Picioare umflate am si eu, mai umflate ca zilele astea nu le-am avut in viata mea. Si culmea, doar laba piciorului si un pic pe langa ousor, ma dor cand calc. Eu cred ca e de la caldura. Mi-am amintit, si preotul nostru a zis ca pt copil se poate face treaba si in zilele de sarbatoare (de ex eu spalam haine dupa boboteaza) bumblebee, te inteleg cu caldura, am avut si eu o mica repriza de depresie, dar a durat 30 min de plans si mi-am revenit. Ma dispera reclama din dreapta am fost la btz, am vazut ca Sorina a postat mesaj pe la 6.30, eu am fost la ea mai tarziu. Avea contractii dar neregulate si dupa parerea mea mult prea scurte (eu am si o nastere naturala la activ). Colul e inchis. Ne va tine la curent cu SMS-uri, daca nu naste natural va face cezariana, nenascuta nu ramane Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005) Site personal |
de placenta a zis ca are grad de maturitate 2
37+ cu Bogdan- Andrei
Mycya spune:
citat din mesajul lui nela_didea Mycya pe unde esti? Ce mancarica ai mai facut azi? Eu n-am facut nimic,am mancat branza,rosii, vinete,pepene...de-astea. A fost foarte cald si nu pot sta in bucatarie. Maine s-a anuntat ploaie, poate fac niste chiftelute din dovlecel ca mi-e pofta. 35 + cu o de AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
eram pe la bucatariepregateam masa pentru sotu ca tre sa ajunga de la servici.
am facut parjoale astazi si o ciorbita de pui ca sambata nu am mai avut chef sa o fac si am papat numa musaca
eu chiar daca am facut mancare tot pepene,lapte cu paine ,nectarine am papat ca am arsuri prea mari de la mancare asa ca am gatit mai mult pentru sot.
Bianca 37 + Andra Maria
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Bors de cartofi cu muuuult leustean http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
am pus si eu la ciorbita leustean dar nu f mult ca dupa raman cu ea nemancata
mie imi place mult ciorbita de cartofi dres cu ou si smantana cu mult leustean si sa fie acruta acruta
Bianca 37 + Andra Maria