BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 am revenit!!! papat ciese.. mere.. afine..nu stiu zau ce ma fac daca nu prea ii voie sa papi fructe dupa ce nasti.. tensiunea este ok.. 11/7..ne-am linistit.. 35+ cu o minune de poze |
mai dragelor, putem manca orice ne cade bine...cu moderatie...si chestia asta o zice medicul, nu cine stie ce baba din targ...chiar nu e cazul sa eliminam alimente, mai ales ca avem atata nevoie de vitamine, proteine, etc. eu cum am mai zis in multe randuri, pap orice, iar Filip nu da semne ca ar avea colici...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
JuliaSM spune:
Eladea,scuze ca intervin si ca nu am reusit sa recuperez tot din urma,dar de ce ii dai asa repede supliment? In mod normal,lapticul de la mami se formeaza pe principiul cerere-oferta si cel putin pana la 6 luni poate sa suplineasca toate nevoile bebelusului,fara a adauga ceva in alimentatia lui.
Eu i-am alaptat pe ai mei exlusiv la piept primele 5-6 luni si nu a fost rau,cu exceptia micilor perioade de inceput,cand s-a lasat cu ragade si dureri la supt,dar au trecut repede acelea.
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Buna dimineata,ne primiti si pe noi in mijlocul vostru? Avem o burtica de 37 sapt si 3 zile,DPN e pe 9 august.Imi pare rau ca nu v-am descoperit usurel mai devreme... |
Salutare, bine ai venit !!Ce ascunde burtica ta?
Eu am o mica problema...de la controlul de ieri am cam sangerat.:((siacum mai am cateva urme, oare e normal?dureri nu mai am asa de rau, ieri ma tineam de pereti ca sa pot merge :(.medicul zicea ceva de 2-3 zile, oare asa o fi?oricum, bebe are capul jos de tot, ma jeneaza la mers destul de tare..
Laura 38+ cu
AMR 10 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefania_97
Buricul eu l-am tratat cu indiferenta . Nu am pus nimic in afara de apa. Si i-am dat si baita inainte de a cadea buricul. In spital ne-a aratat cum sa le facem baita in a 2 zi. Buricul l-au spalat inconjur si apoi l-au uscat bine. Atata tot. A cazut frumos dupa o saptamana cand ii faceam baie. L-am pastrat de survenir. Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 7 zile pana la marea intalnire www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
noi am dat cu spirt de 2 ori pe zi, cu un tampon steril...iar dupa ce cade la fel, cu putin spirt cureti zona...pana se curata frumos si nu ramane sange sau alte cele... in rst n-am dat cu nimic...doar daca supureaza sau apar inflamatii e cazul sa dai cu ceva..dar asta iti spune medicul..
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi buna dimineata sunt ovidiu sotul lui bytz azi dimineata la ora 5 s-a nascut PAUL-CHRISTIAN un bebe de 4,200kg sanatos si ffff galagios:D:D:D:D:D 40 +2 zile cu IN WEEK-END NE VOM CUNOASTE BEBE PAUL CHRISTIAN |
uauuuuuuuuuu...FELICITARI GABITZA!!! SA-TI TRAIASCA GRASUNELUL SI SA FEI SANATOS! RECUPERARE RAPIDA MAMI!!!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Eladea,scuze ca intervin si ca nu am reusit sa recuperez tot din urma,dar de ce ii dai asa repede supliment? In mod normal,lapticul de la mami se formeaza pe principiul cerere-oferta si cel putin pana la 6 luni poate sa suplineasca toate nevoile bebelusului,fara a adauga ceva in alimentatia lui. Eu i-am alaptat pe ai mei exlusiv la piept primele 5-6 luni si nu a fost rau,cu exceptia micilor perioade de inceput,cand s-a lasat cu ragade si dureri la supt,dar au trecut repede acelea. |
julia, ii dau supliment, cateodata...exista situatii cand desi a supt din ambii sani, am impresia ca tot ar mai manca...il vad agitat, nu adoarme, isi baga manutele in gurita, si le suge, cauta sanul...ce sa inteleg de aici? si dupa ce-i dau 40-50 ml lapte praf, adorme repede si linsitit vreo 2 ore...repet, ii dau seara sau noaptea supliment, si doar daca e cazul...dar, cum am mai zis, incerc sa-l scot de tot...sa vedem...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
JuliaSM spune:
Aoleu,fratee!!...stai asa,caut vreun emoticon de cavaler cu "jos palaria!"
Eu sper sa ma pot aranja singura,pt ca,asa cum ziceam,nu suport nici sa ma atinga cu vreo floare in perioada asta,daramite niscai unelte de tortura...
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui eladea2005 julia, ii dau supliment, cateodata...exista situatii cand desi a supt din ambii sani, am impresia ca tot ar mai manca...il vad agitat, nu adoarme, isi baga manutele in gurita, si le suge, cauta sanul...ce sa inteleg de aici? si dupa ce-i dau 40-50 ml lapte praf, adorme repede si linsitit vreo 2 ore...repet, ii dau seara sau noaptea supliment, si doar daca e cazul...dar, cum am mai zis, incerc sa-l scot de tot...sa vedem... |
Eu iti doresc mult succes cu alaptatul si rabdareee...ca apoi e asa de fain cand se regleaza fluxul,dupa nevoia micutului...E mai usor si pentru mami,iar pt bebe nu mai spun cat de sanatos si fain e!
Cat despre frecventa alaptatului sau program...n-am avut.Am stat cu ei la piept cand au vrut si cat au vrut.E aiurea in primele saptamani,dar apoi o mai raresc si ei,iar sanii nu mai sunt asa sensibili.Imi amintesc ca,in prima faza dupa nastere,era asa de dureros ca imi inclestam degetele de la picioare,ca sa pot rezista in timpul alaptatului,altfel imi venea sa urlu!! Ma treceau toate soiurile de transpiratii,de durere... Ma bucur ca am avut prietene ce m-au sfatuit atunci ca nu cumva sa renunt la alaptat,desi primul impuls asta e.
Piciul meu de aproape 2 ani inca suge,btw. Cel putin la al treilea,alaptatul nu se va lasa cu ragade,ca deja sunt obisnuiti sanii cu suptul si produsul de laptic. :)
michelle1981 spune:
Bine ne-ati gasit, iioanaalex, JuliaSM
cristina97 felicitari!! bine ai venit Stefan Andrei
puiutz_mic ce veste buna, o sa vezi sambata la eco daca s-a intors Varsta sarcinii tale inca mai permite intoarcerea!
racusor si eu as lasa bb cu parintii in caz de nevoie. Lasi instructiuni daca ai si gata.
dragaica uhh te inteleg cu neputinta, insa incearca sa nu mai faci lucruri care sunt grele de facut pentru conditia ta
cristina_serban acum ma gandesc si eu la rochita pt scos din maternitate, din acelasi motiv
Anca ce scump a fost Vlad cu calendarul pana la venirea bebelinei Felicitari pentru vestile bune de la eco!
mycya mmm ce bunatati faci! noroc ca nu am pofte.. pe caldurile astea mananc numai inghetata si pepene
enik cum ti-au iesit amandinele?
citat din mesajul lui Dragaica Ma duc sa-mi fac orez cu spanac http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
laurika mai las si azi vreo doua majorete
eladea ce ai facut de e asa papacios delfinasul?
Felicitari BTZ!!! Bine ai venit bb Paul-Christian
off .. prin cate ai trecut si tu..
Se pare ca alimentatia in timpul alaptarii e controversata, unii spun una, altii spun alta
Dar ce alimente sunt complet interzise, unde nu e loc de negociere? Si apropos de alimentele nepasteurizate, avem voie?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+ pana pupacim bebelina