Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vero - nu pune la suflet, cred ca dr aia a vrut sa gaseasca niste "motive" sa-i dai copilului fier. ca asa e in protocoale, sa se dea preventiv. si vigantolul la fel. si calciul la fel. si se pare ca mai nou unii doctori cred ca daca dau antibiotic preventiv e ok...
mai da-le si tu la spate si fa asa cum simti. eu m-am uitat acum ceva vreme pe ce primisem de la prima doctorita a lui david. aveam sa-i dau vigantol, calciu, vit C, bonisan, fier haussman...nu ca avea copilul ceva, ba chiar imi zicea ca arata bine (apropo, avea tot 6 kg la 2 luni). din toate astea i-am dat doar vigantolul, vreo 6 luni (dar nu zilnic, ci doar din cand in cand) si bonisanul ca era tare colicos. mie mi s-a parut dubios sa-i dau calciu si fier aiurea, fara analize.
iar faza cu "blegut" - eu chiar n-as lua-o in seama, oare cum de isi da ea seama la un control de cateva minute? tu stii cel mai bine cum e, ca doar stai non-stop cu el, deci nu are rost sa-ti faci sange rau din cauza unei doctorite aeriene.

Nico . te inteleg cu oboseala, nu vreau sa te amagesc sa-ti zic ca trece, ca poate nu trece. dar o sa te obisnuiesti si n-o sa mai resimti asa de rau.
program la copil de o luna si ceva? hmmm...ii ceri prea mult. o sa-si faca el, dar e prea devreme, dupa parerea mea.
imagineaza-ti ca pt el totul e nou, pana isi da seama de cateva lucruri pe care i le ceri, dureaza. ia gandeste-te ca ai fi pe o planeta extraterestra si nu pricepi absolut nimic, dar chiar nimic! din ce fac extraterestrii, crezi ca te-ai descurca intr-o luna cu regulile lor?
(moaaaaama ce plastica sunt ).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si eu am gasit notat in caietelul meu ca pe la 4 luni apuca jucaria pe care i-o ofeream.
in alte locuri pe net am gasit ca ar face chestia asta pe la 2 luni jumate...acu are 3 ani, n-a ramas cu sechele locomotorii de niciun fel.
zic asta ca sa nu va mai speriati ca unul la 2 luni apuca jucaria si al vostru de 3 luni nu o face. sau mai stiu si eu ce alte achizitii. toti ajung sa le faca pe toate, in ritmul lor.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

arturicii, Alinutzaa, Vivela va multumesc din suflet pentru raspuns, nu aveti idee cat valoreaza pentru mine
legat de dr. ea nu e pediatru ci medic generalist, e greu sa gasesti pediatru medic de familie
e o tipa draguta pe care o poti suna cam oricand dar cred ca nu realizeaza cat afecteaza unele cuvinte pe mama
eu nu sunt asa de puternica sa schimb doctorul, am o jena, rusine cum vreti sa ii spuneti...poate in timp o sa invat sa fiu mai dura
profilactic mi-a spus sa ii dau fier, mai ales ca eu sunt anemica, insa 6 picaturi pana la un an, nu o luna, doua mi s-a parut enorm
nu o sa ii dau inainte sa ii fac analize la sange cu siguranta, mai ales ca poate provoca voma, colici, si alte nebunii
aaaa...si inca o nebunie...dupa ce m-a tot sfatuit sa decalotez putulica bebelui acum cand i-am spus ca am decalotat complet s-a speriat spunandu-mi ca pot aparea fisuri si altele...nu mai spun nimic

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!!, IOANA, SA ITI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI ACEEASI POFTA DE VIATA SI FORTA DE CARE DAI DOVADA ZILNIC
SA TE BUCURI DE MINUNATA TA FAMILIE PANA LA 101 ANI
CU MULT DRAG

click me :)
10.05.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cafeluta e servita.Enjoy!
Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu piciorul astaM-am dat si cu creme naturiste,am facut deja 7 sedinte de fizioterapie si nici o schimbare.Cei de la clinica mi-au zis a rezultatele se vad dupa terminarea celor 10 sedinte..asa o fi sau zic asa ca sa nu renunt?
Nu stiu ce sa mai cred

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

of cris imi pare rau ca treci prin asa ceva
sper sa se rezolve cat de curand
tocmai ce mai dor si pe mine piciorele, ma duc sa lerezolv cu o cafea cu muuuult lapte

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata
Artu sa fii sanatoasa si fericita, sa te bubucri de cei trei puiuti!
Veronicach 6 kg la 2 luni si nu e bun laptele tau? In fine, eu nu m-as stresa deloc, dar deloc pentru asta. Nici nu i-as da atata vigantol, 2 pic ajung vara, sa zicem 3 in lunile cu r.Mie la un an drita nu a vrut sa-mi dea fier fara analize. Nu i-am mai facut nici analize, nu i-am dat nici fier. Nu aveam un motiv real, doar scaderea poftei de mancare, dar si la ei poate avea atatea cauze: caldura, dintii, descoperirea mersului - cand nu mai are chef sa stea in scaunul de masa la mancare.Nu te stresa, la un copil care a luat atata in greutate nu ai de ce!
Cris sper sa mearga spre bine cu terapia la picior! Tare greu tb sa-ti fie!
Nico tare obo ma simt si eu de vreo sapt, nu-mi mai revin, parca sunt ametita tot timpul..c.red ca e si caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

'Neata

La multi ani Ioana! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita si sa te bucuri de minunile tale si de familia ta!

Cris eu zic sa le faci si cele 3 sedinte ramase si sa vezi ce si cum la sfarsit. Poate....cine stie....au dreptate cei de la clinica.
Saru'mana de cafeluta. N-ai cumva si varianta perfuzabila?

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput