Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Ia aruncati un ochi AICI, sa vedeti ce ne asteapta

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

si radeti acum, cat puteti, ca sigur nu scapat de faze de genul asta .
si atunci n-o sa va mai vina sa radeti deloc - cel putin la unele faze...(noi avem peretii stampilati cu stampila firmei; un aparat foto nu prea ieftin - care inca era in garantie si cu care facusem cred, poze doar de vreo 10 ori- a facut baie in olita cu pipi si dus a fost, pe vecie, ca i s-a pierdut garantia si au strambat si aia de la service cand l-au mirosit , farfuriile din casa s-au injumatatit, zilele trecute am constat ca eu nu mai am nicio ceasca de cafea si beau cafeaua dintr-o cana mare de ceai, idem paharele - se imputineaza pe zi ce trece, hainele le-am pus la loc in sifonier doar de vreo...50 de ori...mocheta din sufragerie parca a facut razboiul - e patata cu pipi, lapte, sucuri, ciorba...canapeaua din sufragerie la fel, comoda pe care sta tv-ul e "pictata" cu markerul...deci va invit pe la mine la o cafea - din pahar de unica folosinta, normal ).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

tari sunt pozele cu picii ma si intreb oare nu am fost un copil normal? ca io n-am facut faze din astea.unde ma puneai acolo stateam si ma jucam cu cateva jucarii. si nici soramea care e o energica si zapacita nu a facut chestii din astea ca in poze.hmmm...

avem si noi pozulici de la munte : http://family.webshots.com/photo/2548028920106599133HtAsOH

pupam!
Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ha, am mancat o bucata de cascaval si mi-am mai revenit;

Vivela, noi de-abia am schimbat husele de la canapele si intr-o sapt au branza pe ele....

Eu m-am infiorat in imaginile alea cand era produs acolo un mega dezastru ce se poate intampla doar cand mama/bona dorm, se uita la tv sau vorbesc la tel deci cand e copilul nesupravegheat pt multe minute.

In dimineata asta nu am mai gasit un album foto pregatit ptr expediere in tara; zici ca l-a mancat pamantul; cautand albumul am descoperit; o soseta pierduta de ceva vreme, un pahar sub pat, un papuc si ala disparut, hartii si hartiute puse la..pastrare;

Uite asa am ajuns sa stau eu cuminte sa va mai citesc pana se trezeste mandra ca daca mai caut mult ma apuca toate alea ca cine stie ce mai descopar;

p.s. astea se intampla la baieti in camera; unde cica in fiecare seara se face curat; e drept ca nu verific zilnic daca au strans si de pe sub pat!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

inseamna ca al meu e mai "creativ" - si pe cuvant de onoare ca e supravegheat, dar unele lucruri se intampla pur si simplu inainte sa mai poti sa reactionezi.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare la toate mamicile si la toti puiutii !

Am lipsit iarasi , dar motivat - dupa ce am fost bolnaviori 2 sapt., am fost fff ocupati cu pregatirea botezului, care a fost sambata si abia miercuri ne-a dat OK-ul d-na dr sa il facem.

Saptamana aceasta am fost la ORL, mergem la eco abd si ETF si incercam sa facem si vaccinurile ca sa putem pleca sapt viitoare la bunici.

Referitor la vaccinuri si mie mi-a recomandat pediatra care mi i-a tratat sa facem rotarix si prevenar, cica sunt obligatorii in schema din America pe care mi-a trimis-o pe mail dar nu am avut timp inca sa o studiez

In schimb dr de familie mi-a zis ca musai prevenar, dar rotarix doar celor care sunt dusi in colectivitate.
Acum o sa vad, fac sigur hexa + prevenar deodata, si rotarixul nu cred , nici nu imi prea place de el de cand cu scandalul cu retragerea de pe piata.
Trimit si revin ca sunt chemata la datorie si sunt singura acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

bun gasit!

faptul ca pot scrie 2 zile consecutiv e mare lucru pentru mine!

Cris, sabina e bine, doar ocupata cu agentia: am mai schimbat citeva vorbe si am apucat sa ii spun despre Nana, dar saptamina trecuta.

Marylena, multumesc pentru explicatia "step by step" ... si din nou intreb: aceasta dealotare cu care suntem insarcinati noi, parintii, nu reprezinta de fapt flexarea acelui tesut ("atza") care se rupe de regula la primul contact sexual (doar ca regula, mai sunt ele si alte manevre care fac sa dispara )? Practic de acum, decalotata total putzulica, nu mai este cazul de intimpinat necaz cu fimoza... cred....

Cordelia, eu foloseam musetel... insa cum scad rezervele cred ca o sa trecem si noi pe galbenele, sa lasam musetelul numai "de pus la rana";). Buna idee!

Vivela: uite-asa, chiar ne-am facut curaj si in weekend dam o fuga in Bucovina. Nu ma asteptam sa avem asa de repede curajul asta insa, uite ca ne-a "palit" dorul de duca:) - mai ales ca nu are ce rau sa ii faca lui Mateo o gura de aer bun de munte!!!Am retinut: hainute, pampers si tzitzele cu lapte. Inteleg ca nici tu nu ii dai ceai, nimic, da?
Ce parere ai, la mare nu va avea nevoie de ceva mai multa hidratare?
Cine a mai plecat cu copii asa mici... i-ati balacit in apa murdara a marii noastre? Va rog, vrem sa auzim experiente:)!

Ioana, sa iti fie de bine wrap-ul, sa ne spui cum a iesit si sa ne arati si poze!;)

Virgi, noua pediatra ne-a recomandat sa il facem daca credem ca va frecventa curind colevctivitati insa nu cred ca se face numai la 3 luni, se mai poate face parca...
legat de paracetamol, noua ne-a spus sa administram doar daca apare starea subfebrila... tu administrezi pentru preventie? Fetelor, voi cum faceti? Noi vom face Infarixul la 3 luni din cauza intirzierii BCG-ului...

theo,si eu ma preocupam de kg luate de Mateo - mi s-a spus ca arata a copil de 4 luni, insa nu e cazul sa ne facem griji inca... vedem pe parcurs cum evolueaza.

Vero, si eu puneam aceeasi intebare mai demult: am incercat cu apa de la humana, a refuzat-o ... asa ca am ramas pe alaptat. Alaptez cind il vad agitat sau cind cere, insa nu chiar din ora in ora... inca mai astept raspunsuri de la fete si eu, alaturi de tine

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Vero am fost azi la dr de fam si mi-a zis ca nu s-au primit inca vaccinurile gratuite si ca o sa afle pana la sfarsitul sapt daca se mai dau sau nu, dar eu facand si prevenarul mi-a recomandat sa fac hexa sa fie doar 2 intepaturi si nu 3, desi eu eram oricum hotarata sa fac hexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

vai nana, nu-mi place nimic din ce aud... dar mare e puterea lui Dumnezeu! te rog sa nu disperi si sa te canalizezi cit mai bine catre ceea ce trebuie acum! te pupam si iti stam aproape! adelina se afla in rugaciunile mele!
pupici!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

N-am reusit sa citesc decat 3 pagini, si asta cu Victor in brate, care bineinteles ca vrea sa vada videoclipul cu trenul tuc tuc, sau desene cu trenul.

Multumesc pentru raspunsuri Vivela, Laura, Gabriela-S. Veronica, am tot incercat sa citesc si eu acea carte, dar e destul de greu la calculator, pentru ca ma bat pe el cu Victor. Voi incerca sa o gasesc in librarii. Eu am cartea lui Francoise Dolto, Cand apare copilul, care mi-a placut mult. V-o recomand.
Despre decalotare, am facut-o la Victor, o fac si acum la Bogdan. Cate putin la fiecare baita, pentru ca orificiul este foarte mic. Prefer asa decat sa ajungem la complicatii.
Acum trebuie sa plec. Si sper sa mai recuperez si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Nana,

iti tin pumnii sa scapati o data de injecti si sa fiti complet refacute!
Nu mai poate sa te ajute cineva sa recuperezi cateva ore de somn? o bunicutza poate? pentru ca daca ai dormi legat macar 7-8h (desi in aceste moment pare foarte mult stiu eu) sunt convinsa ca te-ai simti mult mai bine si ai capata putere pentru sa treceti prin ce
a mai ramas din convalescenta!
V-a recomandat dr sa folositi comprese reci pe zonele injectate? Poate i-ar mai alina durerea ma gandesc si s-ar mai si racori putin.

Multa sanatate si asteptam vesti (am incercat sa vad pozele dar nu stiu cum nu imi iese...)

La multi ani pentru toate sarbatoritele astazi! Flori si bomboane pentru voi doamnelor

noi cred ca suferim de caldura ca suntem agitat iar mami sufera de hemoroizi cred....este cumplit am crezut ca lesin de durere...am nascut natural si cred ca de aici pocinogul. A mai trecut cinvea prin asta? si daca exista sfaturi cu efecte imediat sunt mai mult decat bine sosite!

seara buna bebicilor

Cordelia 36+

Mergi la inceput