escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Totusi, cunoscutii lui MP il descriu toti in cuvinte frumoase, ca un om bun de pus la rana, insasi Madalina ii spunea Puiucul (oare degeaba?), el a descris astazi din nou relatia lor ca a doua suflete pereche. Credeti ca toti bat campii? Sau mint? Nu ar avea de ce...
Pe ce va bazati de il incriminati atit de aspru? Nu va "cert", dar vreau sa inteleg, ce anume va face sa-l judecati pe sotz, ca unic tap ispasitor?
Si mie imi suna un pic ciudate declaratiile lui, cum ca Madalina era "impacata cu ideea sinuciderii" si ca i-a repetat ca ar avea mai multa grija de ei din alta parte....dar asta poate tine de anumite discutii foarte intime dintre ei, legate de nemultumirile ei personale, continue, de viata, etc.
Repet ce am scris si la alt topic legat de ea: nu cred ca a avut o personalitate cu care se traia usor. Dumnezeu sa o ierte. Mai ales din cauza perfectionismului personal dus la extrem. Sa te consideri urata cand arata in felul acela, si sa fii nemultumita permanent...asta spune ceva despre femeia respectiva. Mai ales ca nu se alinta doar, ci vorbea serios, suferea din cauzele astea inchipuite.

Parintii ei cred ca l-au dispretuit pt ca, poate, el i-a deschis ochii Madalinei sa nu mai "pompeze" in ei tot ce produce (asa cum povestesc mai multi ca facea) si atunci si-a atras ura parintilor ei.
Ma rog, toate sunt supozitii construite pe crampeiele de declaratii din stinga si dreapta.

Oricum, nici parintii nu au scuze ca nu s-au implicat in cazul Madalinei pina in panzele albe. Daca ginerele iti displace, iti lasi fiica in momente grele cu "nemernicul" in casa?

Inca ceva: spuneti ca MP da niste declaratii evazive si neconcludente. Corect! Dar, la numai o saptamana de la asa tragedie, credeti ca poate gandi coerent? Se simte nodul in gat in vocea lui.
Cred ca a ales sa vorbeasca numai ca sa lamureasca putin, cum poate acum, lucrurile. Si cred ca si astia din presa trag de el la greu, deh, audientele. Poate cu timpul se vor aseza si lamuri lucrurile...
Din pacate, fapta nu mai poate fi data inapoi, raul s-a produs, copilasul tot fara mami a lui va trai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Da, sigur avea o personalitate dificila, perfectionismul are si parti rele desigur...

Pareerea mea despre PM se bazeaza numai pe cele citite on-line si filmultetele vizionate on-line. In afara de cei de la Talisman(Alin Oprea) eu personal nu am mai auzit pe nimeni vorbindu-l de bine.

Dar poate ma insel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

referitor la punctul de vedere ca parintii te iubesc toata viata, va recomand sa cititi un topic foarte interesant, pe acest forum, dechis la cabinetul de psihologie. se numeste copilul captiv si daca aveti curiozitatea si rabdarea sa il cititi veti observa ca viata unui copil nu este intodeauna asa cum ar trebuie sa fie si ca iubirea parinteasca poate lua diferite forme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Si mie imi suna un pic ciudate declaratiile lui, cum ca Madalina era "impacata cu ideea sinuciderii" si ca i-a repetat ca ar avea mai multa grija de ei din alta parte....dar asta poate tine de anumite discutii foarte intime dintre ei, legate de nemultumirile ei personale, continue, de viata, etc.
Repet ce am scris si la alt topic legat de ea: nu cred ca a avut o personalitate cu care se traia usor. Dumnezeu sa o ierte. Mai ales din cauza perfectionismului personal dus la extrem. Sa te consideri urata cand arata in felul acela, si sa fii nemultumita permanent...asta spune ceva despre femeia respectiva. Mai ales ca nu se alinta doar, ci vorbea serios, suferea din cauzele astea inchipuite.

Parintii ei cred ca l-au dispretuit pt ca, poate, el i-a deschis ochii Madalinei sa nu mai "pompeze" in ei tot ce produce (asa cum povestesc mai multi ca facea) si atunci si-a atras ura parintilor ei.
Ma rog, toate sunt supozitii construite pe crampeiele de declaratii din stinga si dreapta.

Oricum, nici parintii nu au scuze ca nu s-au implicat in cazul Madalinei pina in panzele albe. Daca ginerele iti displace, iti lasi fiica in momente grele cu "nemernicul" in casa?

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

1. sa ai discutii intime cu partenerul care iti spune cat de mult se desconidera si tu sa consideri ok sinuciderea e jenant.
2.Mi se par gretosi barbatii care se leaga de rekatiile cu familia si se simt indreptatiti sa comande ce sa faca nevasta cu banii. Normal ca "pompa" bani in parinti pt. ca sunt oamenii care au crescut-o. Nu a desschi el nimic, nu era treaba lui sa se bage in relatiile din familia ei . Poate il dispretuiau pt. ca fata lor tot incerca sa se omoare si el o tot aplauda.
3.Parintii au fost cei care s-au dus cu un psiholog la ei acasa si MP si Madalina l-au scos afara pe ala , MP spunand ca ii va strica toata cariera.

A spus undeva ca el e jumatatea Madalinei...ma cam indoiesc.

Si inca ceva care nu are legatura dar pe mine ma enerveaza la culme: diminutivele folosite de el "ii mirosea gurita a diluant". Ei, mare lucru. I-a dat niste lapte sa bea la sfatul unui prieten doctor si a rezolvat problemaaaaaa.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

acelasi lucru vroiam sa-l zic si eu,vad ca mi-a luat-o Xio inainte.
Cum adica il urau pt. ca i-a interzis Madalinei sa le mai dea bani?Dar cine e el ca sa-i interzica ei sa-si ajute parintii?
Uite aici nu am fost de acord nici cu Mirabela Dauer cind zicea cit le cara Madalina tuturor.eu sunt absolut sigura ca ea facea asta din pura placere!Asa sunt racii(vorbesc din punctul meu de vedere) iubesc sa daruiasca,sa-i faca pe altii fericiti!Si mai avem si un atasament si un simt al datoriei fata de parinti..etc.El interzicindu-i acest lucru,impreuna cu alte "nimicuri"(sunt sigura ca au mai fost) nu a facut decit sa o impinga acolo unde a ajuns.

Ceea ce mi se pare si mai extraordinar este tupeul/curajul...ce naiba o fi ala cu care apare in fata intregii tari sa zica ca "Madalina se obisnuise cu ideea sinuciderii!"
Ea se obisnuise sau el???????????Ea tipa prin toti porii dupa ajutor.Cred ca la inceput l-a "testat",a amenintat in joaca,apoi din ce in ce mai in serios .Vazind ca poa` sa stea in cap,oricum nimic nu are efect,nimic nu se schimba iar ajutorul nu vine ce si-a zis "lasa ca`ti arat eu tie,na de ziua mea!"Ziceau pshihologii ca cei care se sinucid de ziua de nastere vor sa pedepseasca pe cineva.Cred ca pe el a vrut ea sa-l pedepseasca!!Pt. ignorul cu care a tratat-o!
Iar acum el se lauda cu "bucuriile" pe care NUMAI EL putea sa i le ofere!Oh my GOOOD!Si cam ce-i ofereai tu de a ajuns sa bea otrava???oricum nimic din ce avea ea nevoie!!!

Eu stiu ca unele dintre voi nu vedeti asa problema,insa mie omul asta mi-a ridicat tensiunea si multe,multe semne de intrebare!!
Ah,si el dupa ,s-a aratat socat!!DE CE?Nu este asta teatru pur?
Cum poti sa fii socat cind STIAI!Ah,ai fost socat ca "mai,nebuna chiar a avut tupeu s`o faca!"???Nu-i asa ca nu o credeai in stare domnule Mircea Petru?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Xio da, MP a spus ca erau suflete pereche.

Pe de alta parte, nu am spus ca i-a INTERZIS sa le mai dea bani parintilor, pt ca si el in interviul de ieri a subliniat ca e firesc, e normal sa-ti ajuti parintii, numai ca a subliniat ca Madalina dadea aproape tot. Probabil prin asta a vrut sa arate cam cum au profitat toti de ea, ca sursa majora de venituri, nicidecum sa spuna ca e ceva anormal in asta.
Acum ca ei ii facea placere sa faca asta, personal o inteleg (am ascendent in Rac, dar nu cred care numai asta, ci e chestie de structura personala, vrei, simti ca vrei sa daruiesti, sau nu).

Nu stiu, ce descrieti voi acolo, despre MP si ca a actionat perfect constient, imi pare de horror, si eu nu-l vad chiar asa pe acest om. E drept ca poate a actionat in reluare si ar fi trebuit sa fie mai prezent si implicat in viata sotiei lui, dar asta nu putem stii noi, ce o fi fost intre ei, de ce era asa ciudata comunicarea...
Oare ce ar trebui sa faca ca sa impace pe toata lumea? Mie mi s-a parut destul de cuprins de remuscari, destul de nelamurit nici el cu sine, neimpacat va fi mereu, nu stiu....poate am eu inca prea mare incredere in oameni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

E clar ca noi nu putem decat sa ne dam cu presupusul aici, dar mie mi se pare evident ca problemele ei grave au inceput dupa casatorie. Adica 3 tentative de sinucidere! Daca asta inseamna casnicia perfecta si gasirea sufletului pereche, mai bine nu, merci!

Eu cred ca ceea ce a dezamagit-o pe Madalina e strict legat de sotul ei, nu de parinti, de copil, de public, de aspectul fizic. Pana la urma, un barbat care te iubeste, nu asta se presupune ca face? Te face sa te simti frumoasa, iubita, dorita, sexy? Te face sa te simti FEMEIE? Doar atunci cand ceva scartaie depresia isi gaseste un teren propice, atunci cand tu esti vulnerabil dpv psihologic. Si o femeie care se SIMTE iubita nu putea fi depresiva.

Eu cred ca MP nu a inteles-o deloc si nici nu a tratat-o vreodata ca femeie, cel putin asa am dedus eu din exprimarile lui: saracuta, nu stiu ce era in capsorul ei, ii mirosea gurita a diluant... (cum au observat si fetele). Din asta se deduce ca nici o clipa nu a luat-o in serios, a tratat asta ca pe un moft de artist.

Bai, omuleeee, cum adica nevasta-ta incearca sa bea diluant si tu oservi doar ca ii miroase "gurita" a diluant cand vrei s-o saruti. Si eventual ii mai zici: "Du-te honey si ia o guma ca ai un gust ciudat?"
Omul asta nu e in toate mintile!PUNCT.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Candy, i-a spus ea ca a abut diluant dupa ce el i-a mirosit gurita", asa ca a sunat la un dr sa il intrebe ce sa ii dea Madalinei.

Mie toate actiunile lui, incepand cu refuzul medicilor,declaratiile despre ce sex bun ii oferea si despre cum el era sufletul ei pereche (BS) i terminand cu ce a scris pe cruce imi arata un om posesiv pana la absurd.
Mie, personal, din ce am citit pana acum. Poate sa nu fie asa, dar asta imi inspira.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Candy,total de acord!!!

danat,cum adica a zis el ca erau suflete pereche?si ce relevanta are ce zice el?El poate sa zica de acum multe ca oricum nu are cine sa-l contrazica.dar numai faptul ca ea a ales sa se omoare spune cit de "suflete pereche" erau ei!!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mi se pare urat ce se intampla acum.
Eu pe el daca este sa-l acuz este faptul ca a neglijat "boala" ei, asa cum am mai spus cred ca o lua de buna cand ea zicea ca gata nu se mai repeta. Dar s-a intamplat o data, de doua ori.....oare nu ii era frica ca odata o sa fie gata de tot.
Asta este singura vina pe care i-o aduc lui.
Ii cunosc pe amandoi din vedere. Puteti verifica cele spuse de mine. Dupa divortul de Georgescu ea locuia intr-un apartament pe b-dul Decebal. Sotul meu chiar a avut o "mica discutie " (acum un an jumate daca nu gresesc)cu Petru Mircea pe locul de parcare. Omul era de o calmitate rar intalnita si foarte docil. Sotul meu l-a luat cam tare insa el a raspuns scuzandu-se si foarte politicos in discutie.
Madalina mergea foarte des la un cunoscut magazin de haine( in blocul unde locuia ea) de pe Decebal , de multe ori m-am nimerit acolo cand era si ea. Proba foarte multe haine, era foarte dificila, se supara repede, iar acest Mircea tot timpul era dupa ea ca un catelus docil si o sorbea din ochi cu admiratie. Se vedea clar ca ea era cea care domina in acea relatie. Nu este numai parerea mea ci si parerea celor care i-au vazut impreuna .

Mai sunt de parere ca el nu trebuia sa apara la tv. Daca vroia totusi sa se apare cumva era suficienta si o scrisoare trimisa catre media unde incerca el sa lamureasca anumite acuze care i s-au adus.
Mi se pare aiurea rau de tot declaratia lui cum ca Madalina era batuta de maica-sa.....spunand ca vezi domne i-a spus lui cineva.....urat ce a facut....

Oricum Madalina tinea exagerat la ea, la imaginea ei. Mergea si se uita pe ea la fiecare pas si se uita si in jurul ei sa vada daca o recunoaste lumea....

Mergi la inceput