escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 8
Alizee spune:
Am urmarit pana la sfarsit interviul. Suferinta acestui om nu este indreptata catre pierderea femeii iubite, ci catre ceea ce i s-a intamplat lui.
Constiinta lui este linistita, fiindca dumnezeul sau l-a linistit : " Sunt convins ca Magda era un inger ratacit pe pamant ".
Ignoranta naste monstri. Ar trebui judecat pt tratament inuman, pt ca i-a refuzat dreptul de a beneficia de ajutorul medicilor.
A spus ca nu a gasit un psiholog care sa vina acasa. Tinand cont despre cine era vorba, ma indoiesc ca nu ar fi gasit un psiholg macar, daca ar fi cautat. Dar era prea preocupat ca imaginea Madalinei sa nu fie afectata si, astfel, sa piarda bani; isi pusese mari sperante in lansarea noului album.
Poate ca nu el a ucis-o fizic, dar a lasat-o pe femeia, despre care pretinde ca a iubit-o, sa se stinga, in ciuda strigatelor ei de ajutor.
allinta
a_alinta spune:
allinta, si eu m-am intrebat de ce soacra ei are grija de copil si nu propria mama. poate asa a vrut el sau poate asa a vrut ea. sau poate mama ei nu a vrut , (sa nu incepeti ca nu se poate asa ceva, ca la mine asa a fost, soacra nu a vrut sa stea din n motive , de dureri de spate , de teama ca se poate intampla ceva s.a.m.d, deci e posibila si varianta asta).
expresia cu "tigania" mi-am explicat-o in felul urmator: parintii madalinei sunt din valenii de munte, foarte aproape de un satuc de munte unde s-a nascut tatal meu. aici la inmormantari se boceste, adica se vorbeste in plansete de ce a facut asta , cine a fost, unde a fost, numai vorbe de jale si of amar. poate ca ajunsa la casa madalinei , mama ei a inceput sa boceasca ( repet pentru a nu se intelege gresit, nu e vorba de plans e vorba de strigat in gura mare tot ce ai in gand in asftel de situatii ).
mie personal nu mi-a placut niciodata acest obicei, si nu e vorba de placut , e vorba de sentimentele pe care le simt cand aud aceste bocete. fac ca tensiunea care oricum este mare sa devina enorma, fac lucrurile sa para fortate ( aceasta este impresia mea) .
pentru cei care nu cunosc acest obicei , el poate fi considerat circ, chiar tiganie. poate ca in casa inca mai era copilul de 1 an care nu intelegea el ce se intampla dar surd nu era ca sa nu auda bocetele. eu nu pot condamna faptul ca soacra a cerut sa inceteze. nu trebuia sa foloseasca cuvantul tiganie , dar de unde stim noi cum ne comportam in astfel de momente si ce spunem ?
Alizee spune:
PM a descris cum Madalina nu se mai putea apropia de copil. Ii era teama ca nu il poate ingriji asa cum ar merita. Isi iubea copilasul, dar nu se mai putea apropia de el.
Asta este un semn evident de depresie post-natala. Agravarea acesteia a ucis-o.
Pacat de ea si de copilasul ei.
Nu s-a sinucis in toti acesti ani, si a facut-o tocmai acum din cauza copilariei nefericite ?!
Biata de ea a suferit de depresie si nu a fost ajutata de cei din jur, ci lasata sa se scufunde din ce in ce in prapastie.
allinta
Alizee spune:
Ma gandesc daca eu as fi fost in situatia lui : sotul meu sa incerce sa se sinucida. Credeti ca l-as fi dus la preoti sau energoterapeuti ? As fi chemat salvarea si la Obregia cu el. Acolo, as fi vorbit cu psihiatrul si as fi fost foarte atenta la sfaturile lui.
Acest om a tratat problema grava de sanatate psihica a sotiei sale si mama copilului sau, cu o superficialitate de neiertat.
allinta
raly spune:
Aici este un interviu din 2006 care combate multe din lucrurile care se spun acum ,cum ca nu-si iubea parintii, etc.
http://revistatango.ro/madalina_manole_sunt_ca_un_cal_care_trebuie_imblanzit-1162-p3.html
Spune la un moment dat ca nu e sigura ca a reusit sa fie amanta/femeia perfecta (vorbind de relatia cu Serban Georgescu).
Din ce am mai citit eu credeti ca in capul ei se nascuse ideea ca ar fi frigida, sau ma rog ca nu este buna la pat? Ma gnadesc ca poate faptul ca nu a putu face copii cu Serban, sa i fi creat impresia asta ca nu poate aduce implinire ca femeie, pe plan maternal-sexual?
Apoi Petru Mircea vorbind despre bucuriile (se subintelege sexuale) pe care i le-a oferit in noaptea dinaintea mortii, si pe care nu mai el stia sa i le ofere... dupa care ceva s-a intamplat si i-a distras atentia si a suparat-o ... nu stiu ma face sa cred ca poate nu gasea implinire sexuala si poate Serban o jignise si o facuse sa se simta inutia ca femeie...si PM poate a facut la fel...si i-a readus inmintea ceea ce a trait in trecut. Poate asta e "ceva-ul" ala pe care Petru nu poate sa il spuna acum.
Poate sunt total deplasata cu ideile astea, dar ceva ce ea credea si care avea direct legatura cu ea a dus-o la depresie...cel putin asa cred eu din ce am citit...
Alizee spune:
Eu mai degraba cred ca a fost vorba despre depresia post natala, iar cei apropiati nu au stiut cum sa o ajute. Probabil i-au reprosat starile ei si, de aici, si cuvintele din ultimul ei mesaj : "sunt defecta. asa am fost mereu, dar de-abia acum mi-am dat seama."
Nu era de ajuns ca o chinuia depresia, a mai fost facuta si sa se simta mama denaturata, din care trebuie scos raul cu ajutorul preotilor si al bioenergeticienilor.
raly spune:
Oricum, indiferent daca a impins-o sau nu la sinucidere trebuie sa recunoastem ca moartea Madalinei l-a scos din anonimat si i-a procurat bunuri materiale care la care nu a contribuit...
"Durerea" lui probabil va trece in mai putin de 3 luni, in toate interviurile pe care le-a dat tot mentioneaza ca o sa treacatoate astea si se va linisti. A avut "saracuta" -ca sa il citez pe PM - ghinionul sa dea numai de barbati nepotriviti, cred ca a realizat ca a fost o alegere proasta si asta i-a adancit durerea. Din interviul citat mai sus, nu cred ca si-ar fi asumat riscul unui al doilea divort...spune in interviu:
"Eu am fost antrenata pentru o singura cursa, care sa aiba o linie de finish mult mai incolo". Desi e greu de crezut in ziua de azi, eu cred cu tarie ca Madalina se ghida dupa pricipii morale sanatoase, a fost o persoana discreta si corecta,ceea ce spune mult despre educatia primita de acasa, de la acei oameni simpli si saraci pe care PM isi permite sa ii denigreze.
In interviul de sus ea spune "imi divinizez parintii". Cum se poate contrazice cu ea?
Chiar daca ea nu mai este cuvintele ei sunt scrise undeva si vorbesc pentru ea.
Sper din tot sufletul ca are si un testament, poate D-na Paula Iacob il va pune la dispozitie. Ea a fost avocata Madalinei si cred ca i-a oferit suport si sfaturi legale in ceea ce priveste mostenirea.
Personal PM mi se pare un prefacut, ii inteleg pe parintii ei, si eu m-as lupta pentru casa...numai in pielea lor sa nu fii, Hannen, mi-a placut punctul tau de vedere, un sot/prieten /amant poate sa rupa tot intr-o zi, parintii te iubesc toata viata.
Stau si ma intreb de ce nu vin prietenii ei sa spuna cum s-a schimbat ea dupa relatia cu el.
Nu poat sa cred ca nu sunt prieteni credibili care sa stie cat de cat prin ce trecea ea. Roxana Popescu cu care mergea la ginecolog, trebuie sa stie ceva, nu se poate chiar nimeni sa nu aiba vreo banuiala asupra motivelor Madalinei.
a_alinta spune:
Este vorba despre bunul simt fata de ceilalti, nu este o lege care sa spuna asta dar obrazul subtire ti-o dicteaza.
cam ce ai face tu daca Doamne fereste erai in locul lor? Spuneai si atunci ca nu nora-ta/ginerele trebuia sa te sune? Trebuia sa suni tu sa intrebi daca s-a sinucis ori ba?
nu cred ca este vorba numai de bun simt, eu cred ca este si o regula in aceasta industrie , asa cum nu poti sa dai orice stire auzita in wc, fara sa fie verificata. pana la urma e vorba de profesionalism , care se pare ca lipseste in foarte multe locuri.
ma intrebi ce as zis fi facut in locul lor: la intrebarea asta nu pot sa iti raspund dar iti pot spune ce nu as fi facut: nu mi-as fi plans la ziare ca nu m-a sunat ginerele. nu as fi avut acesta pretentie. ( plus ca nici nu stii care era relatia dintre ei ).
acum te intreb eu pe tine: daca el este asa un nenorocit , asa cum afirma ei ( nu l-au placut niciodata deci l-au considerat intotdeauna un nenorocit ) si asa cum si tu esti de acord, de ce nu au facut ei nimic ca sa isi salveze fata? stiau ca el e un lunatic, stiau ca ea a incercat sa se mai sinucida, de ce au stat acasa si au asteptat , oare ce? vindecarea sau ce?
de ce nu au facut reclamatie , de ce nu au scos-o cu forta din casa aceea sa o duca ei la doctor, daca "nenorocitul" nu vroia, de ce nu au luptat cu dintii sa o scoasa din nebunia in care erau convinsi ca traia fata lor?
raly, de unde se subintelege ca era vorba de bucurii sexuale? oare la miezul noptii bucuriile pot fi numai sexuale? ca numai el stia sa ii ofere aceste bucurii, se subintelege ca era vorba de sex?
eu nu subinteleg asta. puteau fi imbratisari, discutii, planuri de viitor, sarutari, orice altceva in afara de sex.
poate ca au ciocnit acel pahar de sampanie in cinstea ei, spunandu-i la multi ani, sufletul meu pereche, s-au imbrasisat si ea s-a simtit bine si in siguranta. poate, poate , poate...
allinta, referitor la faptul ca nu au gasit alcool in sangele madalinei, poate fi si urmare a faptului ca au ciocnit paharul iar ea doar a gustat. nu stiu daca in 6 ore apare alcool in sange doar de la o gura de sampanie.
Olina87 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui XIO
Da, nu ma mir ca te mira ceva la mine. Pana acum n-am mai auzit sa fie psiholog la urgente. ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
raly spune:
Alinta, pur si simplu eu asa am dedus, poate pt ca le-a numit generic "bucurii" si nu a spus simplu : " am imbratisat-o, am stat de vorba si ne-am incurajat unul pe altul, etc"
Are un stil "invaluitor" omul asta, vorbeste dar nu spune mare lucru...de fapt cam tot ce spune lasa loc de interpretari.