escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 28
Burtocika spune:
Chiar, titlul m-a derutat si pe mine ... Doar cand am vazut ca a ajuns la 15 pagini mi-a picat fisa, ca mi-am dat seama ca n-are lumea ce vorbi atata despre Carmen Hara
Ce nu inteleg eu (ma rog, printre multe altele) este: Daca MM se temea atat de mult de publicitatea negativa si de reactia presei la aflarea unor eventuale probleme psihice, cum de nu s-a gandit ca sinuciderea va fi vanata de 100 ori mai mult decat o vizita la psiholog ?
Si daca se ducea la psiholog ce era ? Putea sa spuna ca are o depresie post-natala, nu e nici o rusine in asta ... Sincer, fara sa-l acuz pe MP de crima sau instigare la sinucidere, il consider doar un om cam ... cum sa-i zic ca sa nu-l jignesc ... ignorant ? sarac cu duhul ? Daca si-a dat seama ca MM a avut 1-2-3 tentative de sinucidere, cred ca ar fi existat posibilitatea sa-i aduca un psiholog. Vina lui (repet, daca putem sa spunem ca are vreo vina) este ca n-a stiut sa-si convinga jumatatea = sufletul pereche ca starile prin care trece NU SUNT NORMALE si ca are nevoie de ajutor specializat.
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
ruxij spune:
Eu cred ca e fff greu de convins un om care nu vrea sa se duca la psiholog. De ex. si eu am incercat sa conving un membru de familie sa mearga la psiholog in momentul in care trecea prin ceea ce eu am identificat ca fiind depresie si m-am lovit de refuzuri categorice si ideea: psihologii sunt niste tampiti, n-am nevoie de ei. Dc. omul nu vrea sa se duca si pace, nu cred ca e vina ta ca n-ai putut sa il convingi, trebuie sa vrea el. Eu cred ca MP n-are nici o vina in cazul asta. O fi avand el alte vini fata de ea, dar nu cred ca poate fi acuzat de sinuciderea ei, chiar dc. e antipatic si cam nebun. Nici mie nu imi place. Numai cand aud de astia bisericosi mi se zbarleste parul, dar trebuie sa recunosc ca date fiind faptele, nu e vina lui pt. sinucidere si basta.
chiccutza spune:
nu stiu sa pun video de pe youtube,dar este un interviu al Mirabela Dauer despre MM care m-a lasat pe ganduri...
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiccutza nu stiu sa pun video de pe youtube,dar este un interviu al Mirabela Dauer despre MM care m-a lasat pe ganduri... |
http://www.youtube.com/watch?v=1LkmbsY_IXQ
e singurul pe care l-am gasit, si ce-i drept, ma pune si pe mine pe ganduri - dar in alt sens. vreme de 8 minute se repeta cat a "carat" Madalina. parca stiam ca afectuinea nu se masoara in valoarea cadourilor. le neaga celor apropiati dreptul de a spune c-au vazut-o trista in ultimele zile, in schimb ea are dreptul sa spuna ca in 9 iulie a simtit ca se intampla ceva cu Madalina...
mi s-au parut doar cuvintele unei prietene indurerate. nu neaparat rationale.
a_alinta spune:
A alinta, ai fost la psihiatrie sa vezi?Nu se sta cu camasa de forta, draga mea. In aia stau doar pacientii violenti in plin episod de violenta.
dar deh, suna bine asa.
Tu cum ti-ai prefera sotul? In camasa de forta(cum exagerezi tu) sau inmormantat?
Eu l-as prefera in camasa de forta.[b][/b
xio, am fost la psihiatrie . recunosc ca am exagerat cu exemplul dat.
adevarul este ca medicametele folosite la pshiatrie sunt foarte eficiente, in sesnsul ca iti iau gandul de la sinucidere , dar in acelasi timp sunt foarte periculoase pentru ca iti iau gandul de la orice. de fapt nu mai realizezi nimic. respiri si atat.
avand in minte varianta expusa mai sus, recunosc si va rog sa nu oripilati de parerea mea, ca nu mi-as prefera sotul in camasa de forta.
Alizee spune:
Eu cred ca nu se intelege ca MP nu s-a gandit ca MM ar avea de nevoie de un psihiatru, ci de "sfintii parinti".
Nu a incercat sa o convinga ca ar avea o dereglare psihica, ci i-a cantat in struna ca ar fi blestemata.
Atitudinea lui fata de sinuciderea MM este una de resemnare, ca asa trebuia sa fie destinul ei - sunt cuvintele lui-.
Dati-mi voie sa ma cand citesc asemenea ineptii, debitate de un barbat cu facultate.
Se vehiculeaza ca el si mama lui fac parte din secta Martorii lui Iehova; acestia nu cred in medici, ci in preoti si in paranormal.
Eu consider ca sinuciderea Madalinei putea fi evitata, daca sotul ei, atunci cand a dus-o la spital(atunci cand a pretins ca a inghitit o supradoza de paracetamol si ibuprofen), ar fi vorbit sincer cu psihologul acelui spital.
Din punctul meu de vedere, a fost indiferent fata de sanatatea psihica a sotiei sale, sanatate care s-a deteriorat din ce in ce mai tare si din cauza modului in care a inteles el sa o ajute.
mariabia spune:
Mirabela Dauer , ai mare dreptate.
intr-un final pana la urma dragostea si suferinta mamei au adus-o si pe mama ei in ultimul hal
nu stim nimic de ei , nu avem dreptul sa judecam pe Madalina , din respect pentru puiul ei drag sa ne abtinem de la toate barfele si presupunerile , si nu avem dreptul mai ales ca nu i-am cunoscut noi familia si nici macar pe ea
cel mai important este ca Dumnezeu sa o ia langa El , sa ii stim sufletul in sfarsit linistit , si sunt sigura ca isi vegheaza puiul de acolo , iar baiatul ei scump nu va fi niciodata rusinat de mama lui , caci mama lui a fost ca o zana pe pamant , si cine iubeste pe cineva nu are cum sa ii fie rusine de acel cineva
gurile sa taca , sa o lasam in pace , sa ii lasam familia in pace , fiecare cu greselile si pacatele lui
maria
Alizee spune:
citat din mesajul lui mariabia intr-un final pana la urma dragostea si suferinta mamei au adus-o si pe mama ei in ultimul hal |
...adica ?!...
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
citat din mesajul lui mariabia cel mai important este ca Dumnezeu sa o ia langa El , sa ii stim sufletul in sfarsit linistit , si sunt sigura ca isi vegheaza puiul de acolo , iar baiatul ei scump nu va fi niciodata rusinat de mama lui , caci mama lui a fost ca o zana pe pamant , si cine iubeste pe cineva nu are cum sa ii fie rusine de acel cineva |
ai vorbit cumva cu Carmen Hara ?
Poate nu ai inteles, dar la acest topic NU se discuta despre sufletul Madalinei de dupa moarte, ci despre cum s-ar fi putut evita moartea ei.
In orice caz, sper din tot sufletul, ca sotul Madalinei sa fi inteles, in sfarsit, ca medicii au rol f important in viata noastra.
Preotii au rolul lor, dar nu pot vindeca bolile grave, asa cum reuseste medicina traditionala.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
XIO spune:
A alinta, dozele de medicatie de acolo date la depresivi nu ii face sa nu simta nimic, calmantele se dau celor cu sindrom maniacal, nu stiu daca ai vazut pe acolo asa ceva.
In plus, dozele alea se scad pe masura ce omul nu mai este violent, si in final pleaca din spital relativ sanatos(spun relativ pt. ca in anumite boli nu va fi niciodata sanatos, iar in altele trebuie oricum sa mai faca niste sedinte).
Am vazut oameni cu sindrom paranoid la internare si la externare, cu sindrom maniacal, schizofrenie samd.
E ca si cum ai pune ca nu vrei sa duci pe cineva la spital dupa un traumatism cranian , ca il baga in coma indusa. Mai bine il lasi sa moara. :(
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com