escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

http://www.antena3.ro/romania/raceala-persista-in-familia-madalinei-manole-parintii-si-sotul-artistei-se-evita-chiar-si-la-cimitir_104226.html

Faptul ca sotul ei se duce zilnic la cimitir spune ceva, cred eu.
Parintii care stau in acelasi oras nu o fac... :(

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Si aici pe forum cineva spunea ca nu se duce la mormantul mamei pt. ca mama nu este sub piatra aia ci in suflet.
Si criminalii viziteaza locurile victimelor, stau la locul faptei, dar asta nu inseamna ca le-au iubit.
Ca sa anticipez: nu am spus ca el a omorat-o, am dat un exemplu din care reiee ca vizita asta difera de la om la om si nu inseamna doar iubire.

A alinta, nu conteaza ce sunt. Atunci cand sotul tau face sex cu tot ce prinde este evident ca repectul tau de sine scade/.
Dar rogu-te, citeste in contextul ala, nu cita o propozitie care singura n-are aceeasi noima.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

numai ei stiu ce a fost in casa si in sufletul lor...

sa speram ca in timp se vor impaca parintii si sotul pt ca acel copil sa aiba parte macar de bunici si tata nu de certuri si mizerii prin ziare

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

ca i se adresa cu apelativul " saracutza" ma face sa cred ca nu este in deplinatate facultatilor mentale

cumnatul meu asa mi s-a adresat cand imi povestea cum se simte dupa nastere sotia lui: are dureri mari, sacacutza, dar speram ca dupa ce ii scoate firele va fi mai bine.

unii oameni isi manifesta in mod fiferit iubirea si grija. eu nu il suspectez de nici o dereglare pe cumnat ( desi nu-mi plac diminutivele) .

alina

1) in primul rand ai extras din context , minimizand astfel puterea argumentului meu. n-am spus ca nu il consider sanatos mental DOAR ptr faptul ca i se adreseaza cu diminutive.
2) acest diminutiv, in exemplul dat de mine are sens peiorativ, ceea ce nu este cazul in relatarea ta. Deci comparatia n-ar niciun rost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

http://www.antena3.ro/romania/raceala-persista-in-familia-madalinei-manole-parintii-si-sotul-artistei-se-evita-chiar-si-la-cimitir_104226.html

Faptul ca sotul ei se duce zilnic la cimitir spune ceva, cred eu.
Parintii care stau in acelasi oras nu o fac... :(

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Hai sa fim seriosi...nu spune nimic; la ce o mai ajuta ca merge omul ala zilnic la cimitir? Sau ma rog, de ce ar fi mai mare si mai autentica durerea celui care merge zilnic la cimitir decat a cuiva care o plange altundeva (respectiv a parintilor?!) Tatal meu a murit de aproape 3 ani si totusi pot numara pe degetele de la maini de cate ori am fost la cimitir; spune asta "ceva" despre mine?! Unii oameni nu pot accepta ca o persoana iubita este in mormant si prefera sa se gandeasca la ea oriunde altundeva, in orice loc care-i prilejuieste amintiri de cand persoana era vie...nu inseamna ca daca mergi zilnic la cimitir sa privesti o piatra esti mai marcat sufleteste de acea moarte...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ma referisem pur si simplu la "efortul" de a merge pina acolo, cand el se afla la 60 km, iar parintii in acelasi oras.

Normal, fiecare resimte o durere si se manifesta in propriul mod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Un articol care nu imi raspunde la intrebari, ci imi ridica altele :

http://www.libertatea.ro/stire/sinuciderea-madalinei-manole-un-mister-60-de-intrebari-au-ramas-fara-raspuns-297291.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Iarasi incep astia cu dubla personalitate care de fapt exista doar in filme.
Doua cazuri de acest fel au fost relatate in intreaga lume, ambele in SUA unde exista cativa care tatoneaza aceasta idee, in cartile de psihiatrie este specificat ca nu exista asa ceva.
Eventual tulburari de comportament care te fac sa crezi ca e personalitate multipla se incadreaza la Sindrom disociativ.
Dar na, presa de la noi si profesionalismul.

Medicii de la urgente nu au stiut ca e tentativa de suicid. Daca sotul nu ar fi spus "speram sa isi dea seama medicii" ci ar fi facut efortul supre si incrdibil de greu sa-si miste fundul pana la medici sa le spuna ca ingestia a fost voluntara probabil erau indrumati spre psihiatrie.

Ce-i cu intrebarea aia tampita referitor la unde e inmormantata? Ce legatura e intre posesivitatea lui si locul mormantului?

50-----evident pt. ca erau in stare de soc si nu le-a stat gandul decat la fiica lor.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

A alinta, nu conteaza ce sunt. Atunci cand sotul tau face sex cu tot ce prinde este evident ca repectul tau de sine scade/.
Dar rogu-te, citeste in contextul ala, nu cita o propozitie care singura n-are aceeasi noima
.

nu stiu daca respectul de sine cade daca esti inselata, dar de citit am citit in context. ( ieri mi-am intrebat sotul ce parere are despre mircea petru, daca el crede ca sotul e vinovat de sinucidere. raspunsul lui m-a facut praf : "bineinteles ca el e vinovat. el si maica-sa. tu cum te-ai simtit cand a stat soacra ta la tine 5 luni?"

bine, ca dupa cum se observa nu m-am sinucis, desi nici mult nu mai aveam , constatarea lui e egala cu constatarea ta: de ce nu s-a sinucis atunci cand i-a fost atat de tare stirbit respectul de sine?
pentru ca probabil nu te poti sinucide atunci cand esti doar suparat, depresiv, atunci cand cineva iti calca in picioare sufletul. te sinucizi atunci cand instinctul de auto aparare a cedat .iar asta se intampla in situatia in care creierul nu mai da comenzile vitale, pentru ca , si aici intevine nebuloasa, nimeni nu stie ce se intampla in creierul nostru, si de ce la unele persoane, intr-un anumit moment ( intotdeauna nepotrivit si neinteles , vezi cazul madalinei care in sfarsit avea tot ce si-a dorit ) un instinct vital, care e controlat de creier, e anulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

) in primul rand ai extras din context , minimizand astfel puterea argumentului meu. n-am spus ca nu il consider sanatos mental DOAR ptr faptul ca i se adreseaza cu diminutive.
2) acest diminutiv, in exemplul dat de mine are sens peiorativ, ceea ce nu este cazul in relatarea ta. Deci comparatia n-ar niciun rost.

da, am extras din context tocmai pentru a demonstra ca argumentul tau nu este puternic. il consideri nesanatos, printre altele si pentru ca foloseste diminutivele.

cu scuzele de rigoare ca nu am timp sa caut in dictionar, poti sa imi spui ce inseamna peiorativ? recunosc ca de 5 ani de cand am plecat din tara am inceput sa uit anumite cuvinte si sa constat ca vocabularul meu nu contine toate cuvintele esentiale.
nu o lua ca o bascalie, pur si simplu nu stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

O parte din cele 60 de intrebari sunt cam trase de par, insa eu as mai adauga cateva:
- De ce nu a lasat Madalina un mesaj ptr fani, pe pagina ei de Internet?
- Si continuarea fireasca: De ce ultimul mesaj postat spune ceva de genul "Am invatat sa pretuiesc fiecare clipa pe care mi-o ofera viata"?
- Exista un testament recent? Cred asta ar spune multe despre premeditare si daca nu exista, cred ca e un mare semn de intrebare. Mi-e imposibil sa cred ca o femeie care-si premediteaza sinuciderea nu ar asigura in primul rand viitorul copilului ei.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput