escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Alexia, nu stiu cum e cu povestea cu paracetamolul de la urgente.
In ziare a scris ca, concentratia gasita la Madalina era mica, dar nu stiu cum au determinat-o. Adica nu stiu sa existe in protocol vreo analiza toxicologica pt. a determina cata substanta toxica a fost ingerata (decat daca pers. e decedata, la urgente nu am vazut dar se poate sa nu fi fost atenta).

Tentativele la inceput erau 2 si apoi 3 (spuse de el toate).

Din cate stiu un medic nu are obligatia sa sune la alti medici daca stie un caz de tentativa de suicid. In primul rand ca internarea in spitaul de psihiatrie se face pe semnatura unui membru din familie (sotul in cazul asta).

Ce mi se pare mie fantasmagoric este ca sotul a avut aceeasi reactie ca si bolnava : sa nu faca sedinte cu psihologul ca sa nu i se strice cariera.
Daca pe ea o puteam intelege in cazul in care disimula, pe el , caruia i s-au spus de catre ea toate tentativele (probabil) , nu il pot intelege si nu ii gasesc nici o scuza.
Tentativele ei impartasite sotului erau urlete de ajutor.
Din pacate cel care trebuia sa le interpreteze era surd.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Ca sa nu o mai lungim. Imagineaza-ti ca sotul ti-a aratat de 3 ori ca a vrut sa se sinucida. Ca iti spunea ca vrea sa se sinucida si ca vrea sa va vegheze de altundeva.
Ce ai face?
a) L-ai duce la slujbe la biserica
b) L-ai duce rapid la spital
c) L-ai duce la un bioenergoterapeut

xio, nu stiu ce as face. sincer. intr-o asftel de situatie , nu pot sa fac simulari, pentru ca nu pot sa stiu ce as face.
varianta b) pica pentru ca daca el nu vrea sa mearga la spital nu pot sa-l duc cu forta decat daca as chema salvarea sa vina echipata cu camasa de forta. nu stiu daca as putea sa fac asa ceva sotului meu pe care il stiu ca e deja dezechilibrat psihic. daca i-sa face mai mult rau prin actiunea mea?
poate as gasi alte variante, oricum una e sa simulezi la rece ce ai face si cu totul alfel actionezi in disperarea reala, neexcludand si varianta unor actiuni gresite.

Mergi la inceput

ca i se adresa cu apelativul " saracutza" ma face sa cred ca nu este in deplinatate facultatilor mentale

cumnatul meu asa mi s-a adresat cand imi povestea cum se simte dupa nastere sotia lui: are dureri mari, sacacutza, dar speram ca dupa ce ii scoate firele va fi mai bine.

unii oameni isi manifesta in mod fiferit iubirea si grija. eu nu il suspectez de nici o dereglare pe cumnat ( desi nu-mi plac diminutivele) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Ma tem ca Madalina avea dreptate. Asupra ei plana un blestem, blestem care vad ca nu se opreste odata cu moartea ei, asa cum a crezut ea. Ii ataca pe toti cei dragi ei, parinti, sot si tare mi-e teama ca ajunge si la copil. Copilasul asta nevinovat este acum pe jumatate orfan. Blesetemul vad ca lucreaza la orfanizarea lui totala.
Oameni buni, ce-i asta? Opriti-va, nu va mai lasati manipulati de media. Opriti-va pana nu e prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

Ca sa nu o mai lungim. Imagineaza-ti ca sotul ti-a aratat de 3 ori ca a vrut sa se sinucida. Ca iti spunea ca vrea sa se sinucida si ca vrea sa va vegheze de altundeva.
Ce ai face?
a) L-ai duce la slujbe la biserica
b) L-ai duce rapid la spital
c) L-ai duce la un bioenergoterapeut

xio, nu stiu ce as face. sincer. intr-o asftel de situatie , nu pot sa fac simulari, pentru ca nu pot sa stiu ce as face.
varianta b) pica pentru ca daca el nu vrea sa mearga la spital nu pot sa-l duc cu forta decat daca as chema salvarea sa vina echipata cu camasa de forta. nu stiu daca as putea sa fac asa ceva sotului meu pe care il stiu ca e deja dezechilibrat psihic. daca i-sa face mai mult rau prin actiunea mea?
poate as gasi alte variante, oricum una e sa simulezi la rece ce ai face si cu totul alfel actionezi in disperarea reala, neexcludand si varianta unor actiuni gresite.

alina

varianta b) pica zici... hmm...

varianta d) este sa-l duci pe un pod inalt si sa-i dai branci... acum tre' sa calc si io regulamentul un pic si sa intreb daca ai 14 ani impliniti? sau esti sora cu PM? ca aveti cam acelasi IQ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Faptul ca Madalina n-a fost dusa la medic ca " nu delira" , ca i-a oferit" bucurii" pe care numai el putea sa i le ofere, ca i se adresa cu apelativul " saracutza" ma face sa cred ca nu este in deplinatate facultatilor mentale,imi lasa impresia unui om care a desconsiderat-o si care i-a insuflat ideea ca este mult mai putin decat ceea ce era, imi este suficient acest interviu sa cred cu tarie ca este autorul moral a tragediei care s-a intamplat. Cred ca a vrut sa o desfiinteze ca si pesoana , s-o transforme intr-o nulitate care sa vada in El un zeu. De cand am auzit acel interviu nu mai suport sa-l vad , imi creaza o repulsie pe care ff rar am avut-o la adresa cuiva.

Si eu gandesc la fel. Nu l-am cunoscut e acest om, nu stiam nimic despre acest om, dar ceea ce am vazut si citit ma scarbeste pur si simplu. Si vd ca multa lume impartaseste acest punct de vedere. Imi parae atat de rau de ea, a fost in mod cert o victima a barbatilor din viata ei, care au abuzat-o emotional, daca nu si mai mult.

Sunt tot mai sigura ca PM e departe de a fi normal la cap:
http://www.click.ro/vedete/romanesti/Petru-Jr-mormantul-mamei-Madalina-Manole_0_998900158.html

Voi v-ati duce copilul de un an in cimitir, la mormant? Ce poate pricepe el la varsta asta?

S-a speculat destul de mult pe seama faptului ca PM ar apartine unei secte sau grupari religioase, motiv pentru care ar fi refuzat si interventia unui medic, insa nu am auzit sa se fi dezbatut subiectul.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

eu nu ii scot pe parinti in fata. doar ma gandesc la viata pe care au avut-o. mama casnica, a renuntat la servici pentru a-si creste copiii.
mad canta de la 15 ani, s-a angajat la 18 , s-a casatorit la 20 de cand a inceput accesul ei profesional si material. din punctul meu de vedere , format in urma a ceea ce am citit in presa, bineinteles, mad , de la 20 de ani si-a intretinut familia.
nu stiu daca e bine sau nu.
asa cum pe voi va oripileaza petru, mie mi-a lasat un gust amar vorbele parintilor dupa moartea fetei lor. inteleg durerea si disperarea lor dar ei degaja ura. in perceptia mea, bineinteles.

xio, tu ai citit copilul captiv, topic deschis la cabinetul de psihologie?

Mergi la inceput

...varianta b) pica zici... hmm

ai citit pana aici, sau ai ajuns pana la capatul frazei?

la varianta d) propusa de tine, nu m-am gandit niciodata, nu sunt sora lui petru, iar referitor la IQ-ul meu poti sa imi spui la ce valoare l-ai gasit? oh, si 14 ani sunt impliniti.

Mergi la inceput

candy, faptul ca si-a dus copilul la mormantul mamei ne indica faptul ca nu e intreg la cap?
trebuie sa priceapa ? poate incearca sa-i explice , coborandu-se la mintea copilului , unde este mama lui.

eu nu mi-as duce copilul la mormant si pot sa va zic ca nici nu ma duc la mormantul mamei mele . am fost pusa in situatia de a merge zilnic , 40 de zile , pentru a tamaia mormantul, impreuna cu familia ramasa, pentru ca asa e traditia, cica. de atunci am mai mers din cand in cand , numai de ochii lumii. cand nu mi-a mai pasat de ochii lumii nu am mai mers de loc. nu stiu daca sunt de condamnat sau nu, platim pe cineva sa ingrijeasca mormantul, dar eu pe mama mea o regasesc in sufletul meu, nu in acel cimitir, nu in fata acelei bucati de pamant. aprind lumanari la biserica, in cinstea sufletul ei si nu am nevoie de o vizita la cimitir pentru a fi "aproape" de ea.
faptul ca nu intelege nimic poate e un lucru bun. la intrebarea copilului: "tati, unde e mami?" acesta poate sa-i raspunda : "e in locul acela plin de flori, unde am fost impreuna". copilul inca nu are notiuni de timp si spatiu si incet , incet , pe masura ce creste poate sa i se ofere alta explicatie.
credeti ca o abordare de genul : mama ta a plecat in ceruri, sau mama ta nu mai vine niciodata, sau orice alta abordare va trece voua prin cap, indica faptul ca suntem intregi la minte?

revenind la subiect, fiecare are normalul lui. daca nu coincide cu al nostru, asta indica semne de nebunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

...varianta b) pica zici... hmm

ai citit pana aici, sau ai ajuns pana la capatul frazei?

la varianta d) propusa de tine, nu m-am gandit niciodata, nu sunt sora lui petru, iar referitor la IQ-ul meu poti sa imi spui la ce valoare l-ai gasit? oh, si 14 ani sunt impliniti.

alina

evident ca m-am tarat pana la sfarsitul frazei de unde rezulta si varianta d) (daca tot zici ca nu excluzi actiuni gresite).

macar verisoara? de-a doua?

nu vrei sa stii... poate provoca traume cifra... mai ales ca insisti ca 14 ani ai implinit...

in alta ordine de idei merci de link, desi nu era pentru mine, nu vazusem subiectul foarte interesant

Mergi la inceput