escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Ca si cantareata a fost zero. Cine isi mai aminteste azi de Carmen Muresan? Clar foarte putina lume. Asa ca probabil s-a 'reorientat' profesional pentru ca din muzica ei nu putea trai. Si atunci ce sa faca? S-a gandit sa fraiereasca pe cine poate. Televiziunile au cea mai mare vina ca in loc sa promoveze valori adevarate, o promoveaza pe madam Hara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

exact asta am gandit si eu , petra, in loc sa se gandeasca daca au facut tot ce le-a fost in putere sa o ajute pe fata lor, au inceput sa caute vinovatii. au iesit la rampa cu acuzatii grave despre cel care a fost sotul madalinei pentru nici macar un an, si care este tatal nepotelui lor. ( si care este si cel care a scris muzica unor melodii de pe ultimul ei album: nu stiu daca pe toate, dar melodia suflet gol e srisa de el, versurile sunt ale roxanei).
am ascultat melodia suflet gol dupa ce am auzit de tragedie. normal ca acum cu totii interpretam in mod diferit versurile cantate de madalina. am remarcat un cuplu in varsta care a aplaudat la sfarsit, chiar mi-am spus in mintea mea ca doamna respectiva doar a dat din palme ca admiratie . nu am stiut cine e acel cuplu decat dupa ce am vazut poze de la inmormantarea madalinei.
dupa ce am citit ce au spus despre ginere, cuscra, toate spuse la cateva ore dupa ce corpul madalinei a coborat in pamant, stau si ma gandesc cum de pe petru nu au putut sa-l prinda astia de la can can sa le dea un interviu???
poate ca are nevoie de liniste sa isi planga sotia in pace.

alina

poate Petru a fost invatat sa taca. declaratiile lui "astept sa-mi treaca valul de pe suflet si oi vede ce voi zice" - in cancan/libertatea, gaseste pe net aceste declaratii.
ei ... i-a trecut valul de suferinta (sau cum a zis el exact) pt ca astazi este interviu cu el pe PROTV. Acum e.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

cand am spus ca nu l-au gasit astia de la can can , ma gandeam la replica data de acestia, intr-un material cu parintii madalinei ca pana la ora aceea petru nu a putut fi contactat.
eu nu am pro tv aici , dar as fi foarte recunoscatoare daca mi-ai spune ce a discutat. daca i-a facut si el nenorociti pe acesti parinti , daca le-a spus si el (cum au declarat ei ) ca niciodata nu i-a placut. in cazul asta imi schimb parerea despre el.

tristetea mea era vis-a-vis de acesti parinti foarte greu incercati, cum au fost orbiti de durere si au inceput sa strige in toate revistele de scandal ce poama a fost ginerele lor, ca nu vor decat sa se afle adevarul ( a se citi printre cuvinte a-l vedea condamnat pe ginerele care le-a impins copila la sinucidere ) .
acest adevar nu il afli in si din ziare. sunt oameni desemnati pentru a afla adevarul, dar asta e posibil numai daca toti vor spune adevarul. inclusiv parintii madalinei.

karis, m-ai luminat! stiam sigur ca am vazut-o pe aceasta prezicatoare sau ce e aceasta hara cantand. nu mai stiu cum se numea trupa.
interesanta schimbare de profesie. ( eu totusi nu am inteles cum a murit mad din spusele ei , ca in afara de a ne spune ca ea i-a transmis ca nu s-a sinucis si ca petru a fost cel care a scris sms, altceva nu mai spune in articol. a fost accident, a fost crima?
nu ca as crede o iota din ce spune ea, dar nici cel care i-a luat inteviul nu a stiut sa faca un articol cat de cat credibil pentru ce-i ce cred in vorbele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A spus ca Madalina nu a vrut sa mearga la psiholog sau psihiatru pt. ca , si citez din memorie "Madalina stia, si eu si familia ca nu are halucinatii, nu delireaza, n-avea de ce sa mearga, doar era putin suparata". Cu toate ca a mai incercat sa se sinucida de 2 ori, daca n-avea halucinatii si delir n-avea de ce sa mearga.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

chiar nu stiu ce sa mai spun.
pacat, ca din nestiinta, ignoram semne atat de grave.
( sincera sa fiu, in mintea mea exista ideea ca mad nu a acceptat . dar ea nu mai poate sa ne confirme sau infirme nimic. raman presupuneri, perceptii si cei ce stiu cu adevarat ce s-a intamplat in ultima perioada din viata madalinei sa binevoiasca sa spuna adevarul.)

oricum , ar bine sa se invete din astfel de tragedii. ( sunt convinsa ca ancheta este mult mai complexa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Pe siteul stirilor protv este tot interviul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

si a mai spus, chiar de vreo 2 ori, ca Magda (cum ii spunea familia) tot ii repeta in ultimul timp (nu a precizat cat timp) ca ea crede ca ei ar fi mai fericiti fara ea, ca ea ar trebui sa-i vegheze din alta parte! sugestiv din punctul meu de vedere ca ar vrea sa se sinucida.

http://www.protv.ro/noutati/primul-interviu-cu-sotul-madalinei-manole-astazi-de-la-ora-19.html

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, toti prietenii ei spun ca Mircea i-a indepartat si era cam posesiv.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Mi se pare extrem de ciudat sotul Madalinei, cred ca mai degraba el e cel care ar avea nevoie de o expertiza psihiatrica!

Mi-a lasat un gust amar interviul, in special remarca "I-am oferit bucurii la miezul noptii, bucurii pe care numai eu i le puteam oferi"... O remarca absolut sinistra, o mentalitate de Ev Mediu! Si, de bucurosa ce-a fost, s-a dus sa se sinucida???

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Candy

Mi se pare extrem de ciudat sotul Madalinei, cred ca mai degraba el e cel care ar avea nevoie de o expertiza psihiatrica!

Mi-a lasat un gust amar interviul, in special remarca "I-am oferit bucurii la miezul noptii, bucurii pe care numai eu i le puteam oferi"... O remarca absolut sinistra, o mentalitate de Ev Mediu! Si, de bucurosa ce-a fost, s-a dus sa se sinucida???

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Subscriu!Fara sa aiba intentia,transpare cam ce atmosfera era in casa aceea.Soacra ei,din ce se povesteste,si cum radea,cand a coborat din masina,dupa interogatoriu la procuratura,trebuie sa dea de gandit.Cum Dumnezeu,toata schimbarea Madalinei ,vizibila din interviurile pe care le-a dat ulterior nuntii,dateaza,cum spuneam, dupa nunta.Ce s-a intamplat dupa ce s-a vazut omul cu actul in mana?Daca avea o depresie postnatala,nu s-ar fi manifestat imediat,astepta depresia sa scoata ei actele?
Si,cum sa n-auda nimeni in miezul noptii ca un corp de om cade,se loveste de usa,se zbate poate in ghearele otravei?Apoi,cum D-zeu a reusit sa inghita o asa cantitate de mare,ca pe apa?

Mergi la inceput