escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 14
gabriella1 spune:
Xio, tocmai ptr ca sunt oameni pregatiti ptr a afla ce s-a intamplat acolo,nu mai incerc si eu sa-mi dau cu parerea.
Sau daca voi faceti tot felul de scenarii,crezi ca vine ofiterul anchetator sa citeasca presupunerile voastre si sa spuna"bey,ce noroc ca ,uite,aici gasesc cheia si lacata"?
Cel putin al meu intra pe DC si se opreste cu cititul strict la ceea ce se scrie despre bebei.
Gabriela
20 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Da' nu cred io ca vine depresia peste mine !Mai ales cand imi voi privi darul cel mai de pret ,zburd intr-un picior de bucurie! Gabriela 20 + "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
asa sa fie dar ... ce te face sa crezi ca TU nu poti face DEPRESIE?
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui theo_2004
asa sa fie dar ... ce te face sa crezi ca TU nu poti face DEPRESIE? mami de theo "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
n-am afirmat ca sunt convinsa !!!!!Si eu sunt om,si eu am valtori in suflet,temerile imi sunt mai mari acum datorita bebelasului dar le spun,comunic!Nu le las sa se adune si eu sa fierb!
Gabriela
20 +
XIO spune:
Pai nu stiu ce sa va spun, in cercul meu de prieteni libera exprimare este permisa, de-aia dezbatem diverse de la cum va ajunge fiica Angelinei Jolie, la economia tarii, analizam prietenii prietenilor, discutam despre Madalina Manole, comentam tinute vestimentare,ne dam cu parerea.
nu stiu ce mai cautati pe un forum unde fiecare isi exprima propriile idei , convingeri si pareri..
Simtul justitiar se trezeste cand aveti de platit polite.
ma refer aici la paginile plictisitoare in care se analizeaza mesajele unor useri.
Gabriela, e dreptul tau sa faci scenarii daca doresti. Daca nu doresti lasa-ne pe noi care avem chef sa le facem in liniste, ca libertatea la exprimare inca nu ai argumentul sa o inchei cand vrei tu .
Suntem oameni, avem pareri deci le emitem. Eu nu-ti spun tie sa nu-ti exprimi parerea despre subiectul X pt. ca sunt oameni specializati in asa ceva si mie nu-mi convine sa te citesc.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
gabriella1 spune:
Xio, de la canicula ti se trage?Pe cat te admir,parca azi ti-as da o palmuta !
ps-off topic:te rog, pe topicul deschis de tine vis-a-vis de ligatura trompelor,da-mi mai multe amanunte inclusiv parerea ta daca ar fi bine sau nu la 39 de ani ai mei...sau ce-mi recomanzi!
Gabriela
20 +
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Pai nu stiu ce sa va spun, in cercul meu de prieteni libera exprimare este permisa, de-aia dezbatem diverse de la cum va ajunge fiica Angelinei Jolie, la economia tarii, analizam prietenii prietenilor, discutam despre Madalina Manole, comentam tinute vestimentare,ne dam cu parerea. nu stiu ce mai cautati pe un forum unde fiecare isi exprima propriile idei , convingeri si pareri.. Simtul justitiar se trezeste cand aveti de platit polite. ma refer aici la paginile plictisitoare in care se analizeaza mesajele unor useri. Gabriela, e dreptul tau sa faci scenarii daca doresti. Daca nu doresti lasa-ne pe noi care avem chef sa le facem in liniste, ca libertatea la exprimare inca nu ai argumentul sa o inchei cand vrei tu . Suntem oameni, avem pareri deci le emitem. Eu nu-ti spun tie sa nu-ti exprimi parerea despre subiectul X pt. ca sunt oameni specializati in asa ceva si mie nu-mi convine sa te citesc. ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
Xio, pe acest topic, un om care este complet necunoscut celor care comenteaza, este acuzat de crima si ii e disecata intr-un mod absolut grobian viata de cuplu.
Una e sa vorbesti despre Angelina Jolie, economia Somaliei, aventurile instalatorului si pretul la visine, alta e sa iesi in piata si sa strigi 'crima' fara sa ai vreo dovada.
Atat de cunoscutul tau simt justitiar a fost inlocuit de spiritul de gashca si aplecare a urechii spre barfe. Pacat :). Incepi sa imbatranesti, Xio .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Lorenza spune:
N-a strigat nimeni "crima"!Se emit niste ipoteze pe baza unor declaratii ale unor oameni,nu se emit verdicte.
Toata tragedia are totusi si o parte buna.Cred ca s-a intiparit bine in mintea multora(caci e bine sa inveti si din greselile celorlalti,nu numai ale tale)ca nu te joci cu dezechilibrele psihice.Iei masuri cat de repede posibil,nu astepti deznodamantul tragic,resemnandu-te ca daca asa vrea bolnavul,apai nu poti decat sa te resemnezi ca e un inger cazut pe pamant,care trebuie ajutat ca revina cat mai repede de unde a venit,ca n-are ce cauta aici,printre oameni,sa-i deranjeze.
a_alinta spune:
am citit interviul madalinei din 2006 pus de raly la pagina 8.
a renuntat la partajarea averii la divort pentru ca i-a fost frica ca presa va fi "calare" pe ea si vor apare numai nebunii in ziare.
incep sa inteleg de ce a refuzat ajutorul. i-a fost frica de nebuniile care vor apare si dupa ce am citit parerea unora de pe aici, atitudinea lor, impresia de " eu le stiu pe toate", parerile cunoscutilor ( nu stiu daca mirabela ii era chiar prietena, dar a tinut sa arunce cu pietre ca s-a spus ca avea o dereglare mentala, sa-si strige parerea in piata publica , ca doar asta e un ziar, nu?, )nu pot decat sa ii dau dreptate.
avea o dereglare hormanala care a afectat si mentalul , a tinut prea mult la imaginea ei si i-a fost frica de mizeriile care stia ca or sa apara .
si daca nu a fost fortata sa aiba ajutor ( eu nu am inteles de niciunde ca i s-a refuzat ajutorul) pentru ca l-a refuzat, este in egala masura si vina sotului si vina parintilor. si vina doctorului care nu a tras tare de tot semnalul de alarma. si vina tuturor care comenteaza, judeca si pune la zid pe oricine care nu se incadreaza in tiparele proprii.
suntem unici, si asta ne face sa fim atat de diferiti. avem perceptii diferite despre acelasi lucruri pentru ca interpretam diferit informatiile. pentru ca avem diferite scari de valori, diferite conceptii, teluri , aptitudini, sperante, limite.
de aceea exista indemnul " nu judeca" ceea ce se traduce si cu nu condamna: pentru ca adevarul absolut nu este in buzunarul celui care o face.
raly spune:
Alina, da, se pare ca Madalina era foarte orgolioasa, genul "totul sau nimic". Asa a trait, asa a murit.
Si faptul ca ne dam cu parerea nu cred ca afecteaza pe nimeni, poate numai pe PM daca ar citi, ceea ce nu cred. Repet, discutiile se bazeaza pe ceea ce s-a dezvaluit in media, declaratii publice. Bineinteles ca nimeni nu i-a cunoscut personal sa poata certifica veridicitatea.
Faptul ca citim si incercam sa ne explicam ce s-a intamplat cu ea, cel putin in cazul meu, nu are legatura cu faptul ca ma intereseaza viata de familie sau ce e in casa oamenilor. Am admirat-o pe Madalina cand eram adolescenta si apoi am uitat-o, ca multi dintre noi. Moartea ei m-a facut sa o redescopar si sa simt si mai multa frustrare ca nu mai este si ca nimeni nu a putu face nimic concret sa o ajute. Cred ca multi simtim o mare frustrare ca pierdem artisti pe care i-am iubit, in cazul asta din voia ei. Faptul ca ea a vrut sa se sfarseasca te face sa te intrebi si sa cauti raspunsuri, repet din admiratie pt ea ca artista, nu din curioziatea de a afla secrete de familie, etc.
raly spune:
Stie cineva daca melodia Madalinei "Un om sentimental" apartine de fapt Mihaelei Runceanu?
Vocea Madalinei suna diferit in aceasta melodie, e ea, dar cred ca era foarte tanara. O melodie superba.
http://www.youtube.com/watch?v=pmZahmpVEkw