escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multe se intampla prin capitalele lumii in secolul 21 . Cand se "oripileaza" unii si tac altii, cand se "oripileaza" altii si tac unii... Oripilare placuta!
A, nu uitati sa va suflati nasul zgomotos daca apare Petru Mircea prin zona. Si aratati-i ca ati umplut oala cu sarmale pentru parastas, chiar daca ati mai vorbit si voi oleaca despre cat e de pacatoasa depresia .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Pina la urma ce va nemultumeste?Faceti un subiect in care sa ne discutati subiectul si gata.Vrem sa ne dam cu parerea despre ceva foarte,foarte grav,o boala perversa numita depresie , despre OAMENII care aleg sa o ignore si despre consecintele acestei alegeri.

Whatever happens don`t let go of my hand!

cine te opreste?!
opinia despre o boala una iar opinia despre viata de cuplu a cuiva e alta.
Mai,mai,mai ce rau e ca nu te-ai putut transforma intr-o musca (scuza-mi asocierea) !Cum le-ai fi stiut tu pe toate si ni le povesteai acum !

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Multe se intampla prin capitalele lumii in secolul 21 . Cand se "oripileaza" unii si tac altii, cand se "oripileaza" altii si tac unii... Oripilare placuta!
A, nu uitati sa va suflati nasul zgomotos daca apare Petru Mircea prin zona. Si aratati-i ca ati umplut oala cu sarmale pentru parastas, chiar daca ati mai vorbit si voi oleaca despre cat e de pacatoasa depresia .

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

ce ai,te-a parasit inspiratia?sarmale poate faci tu,io nu!si ma indoiesc ca apare MP "prin zona",iar daca ar apare cu siguranta as face altceva ,nu ca tine ,sa-mi suflu nasul.Daca asa te-a invatat mamica ta,pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

gabriela,gravida,gravida da` deja esti enervanta cu sulita dreptatii la vinatoare de pacatosi.Daca eram o musca ,nu`ti povesteam tie,na asa ca m-ai enervat,te lasam sa "mori" de curiozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Denizel, legile ne arata ca si daca nu esti in casa cuiva poti stii ce s-a intamplat.
De-aia avem judecatori, legisti, criminalisi, psihiatrii, avocati samd.

Sa negi unui om dreptul la asistenta medicala este egal cu streangul pus la gat. Sa tii isonul unui om cu probleme psihice si sa nu il duci la medic e mai trist. Inseamna ca o fi fost Madalina in ditamai depresia, dar el era mai bolnav decat ea daca era de acord cu sotia BOLNAVA.
Da, in Romania depresia si psihologul sunt considerate de oamenii de rand mofturi si fitze. Doar ca uite, parinii Madalinei, oameni in varsta si nu din capitala s-ai gandit sa o duca la psiholog, in schimb sotul ei care are acces la internet, TV, e scolit, cu facultate si cu alte cele a fost de parere ca mai bine merge sa scoata spiritele din ea.
Si daaaa, depresia are lagatura si cu mediul din care provii si implicit persoanele din viata ta.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:

gabriela,gravida,gravida da` deja esti enervanta cu sulita dreptatii la vinatoare de pacatosi.Daca eram o musca ,nu`ti povesteam tie,na asa ca m-ai enervat,te lasam sa "mori" de curiozitate.

curiozitate?!pai pe mine nu ma roade ce s-a intamplat in familia respectiva. Si nici nu vreau sa dezleg mistere !(ar insemna ca sotul meu sa se apuce de tricotat si io sa-i tin locu'.Si nu ma pricep )
Repet a suta oara : Dumnezeu s-o ierte ! ca asta e mult mai de folos decat elucubratiile despre ce?si cum? si de ce?

Gabriela
20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Pina la urma ce va nemultumeste?Faceti un subiect in care sa ne discutati subiectul si gata.Vrem sa ne dam cu parerea despre ceva foarte,foarte grav,o boala perversa numita depresie , despre OAMENII care aleg sa o ignore si despre consecintele acestei alegeri.

Despre faptul ca s`a petrecut o drama sub ochii unui om presupus cult sau cu ceva carte,nu ai baciului de la stina.

Vreau sa ma pot oripila in voie ca in sec. 21 un sot locuitor intr`o capitala europeana,ceva umblat prin lume (probabil) ,a stat si`a asteptat sa vada daca chiar, sotia avea de gind sa se sinucida sau nu.
Nu e clar deloc?El a stiut!Ea i-a zis!Si el NU a facut nimic!!Decit poate sa`i fugareasca parintii care au vrut s`o duca la doctor.
Am voie sa ma ???Va rog frumos!Please!

sigur ca ai voie! de fapt nu trebuie sa-ti dea cineva permisiunea.

chiar daca am spus ca nu analizez, as vrea sa punctez un aspect care mi-a ramas ca un mare semn de intrebare. sotul ei spunea in interviul de la protv, ca: "ne spunea ca ne va fi mai bine fara ea, ca va putea face pentru noi mai mult daca....."
adika, daca vine acasa barbatul si-mi spune "stii iubire, am asa niste ganduri ca voua v-ar fi mai bine daca eu as fi in lumea de dincolo.....de acolo as putea trage oarece sfori sa va mearga mai bine...fericirea voastra ar fi deplina daca eu...." - eu ce sa-i raspund :"o, scumpete ce-i cu tine? esti trist? nu ti-a iesit pasenta azi la servici????" sincer nu stiu in clipa asta ce as face, dar ceva as face cu siguranta, mii de beculete aprinse in capul meu nu mi-ar da pace.

vazute din afara lucrurile sunt diferite, inlauntru insa au alta dimensiune.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

Repet a suta oara : Dumnezeu s-o ierte ! ca asta e mult mai de folos decat elucubratiile despre ce?si cum? si de ce?

Gabriela
20 +

Da, e si asta o metoda, dar din fericire sunt pe lumea asta si sistemul de justitie, legisti samd care atunci cand vad un cadavru nu zic "Dumnezeu sa-l ierte" si ii fac o inmormantare cu multe flori, conteaza si cine l-a bagat pe nefericit in mormant.
Intelegi tu?
Ca pe tine nu te intereseaza ce s-a intamplat e ok. Sunt multi miserupisti pe lume, nici pe mine nu ma intereseaza cum se fac sarmalele sau de cate ori o bate sotu' pe Gabriela Cristea, dar mi se pare interesant cand un om contribuie pasiv la moartea altuia.
Deci, daca nu te intereseaza nu vad de ce te agiti pe aici.
Ai spus pt. "a suta oara" ce aveai de zis, am inteles cu totii ca subiectul nu prezinta pt. tine vreun interes.

P.S: ai face fericiti toti criminalii, violatorii si pedofilii din lume.Ce conteaza cine a facut ce? Doamne ajuta si trecem mai departe.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Denizel, legile ne arata ca si daca nu esti in casa cuiva poti stii ce s-a intamplat.
De-aia avem judecatori, legisti, criminalisi, psihiatrii, avocati samd.

Sa negi unui om dreptul la asistenta medicala este egal cu streangul pus la gat. Sa tii isonul unui om cu probleme psihice si sa nu il duci la medic e mai trist. Inseamna ca o fi fost Madalina in ditamai depresia, dar el era mai bolnav decat ea daca era de acord cu sotia BOLNAVA.

Da, in Romania depresia si psihologul sunt considerate de oamenii de rand mofturi si fitze. Doar ca uite, parinii Madalinei, oameni in varsta si nu din capitala s-ai gandit sa o duca la psiholog, in schimb sotul ei care are acces la internet, TV, e scolit, cu facultate si cu alte cele a fost de parere ca mai bine merge sa scoata spiritele din ea.
Si daaaa, depresia are lagatura si cu mediul din care provii si implicit persoanele din viata ta.

***Fur is for petting**

Draga Xio, ma indoiesc ca cei de pe acest topic care au intors pe toate partile vietile a 2 oameni complet necunsocuti sunt judecatori, legisti, criminalisti, psihiatri, avocati samd.

Daca esti de parere ca sotul era mai bolnav decat sotia, nu vad care e rostul indignarii.

Da, in Romania, depresia, psihologul si psihiatrul sunt considerate mofturi/rusine mare si, atat Madalina Manole cat si sotul ei au fost victimele lipsei de informare si prejudecatilor.
Ea, saraca, a murit din aceasta cauza.
El va fi distrus lent atat din cauza mustrarilor de constiinta (a, am uitat, s-a stabilit acum cateva pagini ca n-are mustrari de constiinta ), cat si din cauza feluritor acuzatii care ii vor fi aduse.

Mergi la inceput

tot se vorbeste despre depresia post partum.
Recunosc, mi-e putina teama desi o singura data in viata mea am plans de mi s-a rupt sufetul si a fost ceva zile si nopti.Simteam ca mi se rupe sufletul de durere...dar dupa ceva timp mi-a trecut.
Dar,am spus fff raspicat sotului meu:daca vin acasa si stau lesinata in pat,si n-am chef de nimic si nu urlu macar o data pe zi "uite cum sta perdeaua aia" apoi sa ma lege si cu mine direct la dr.Si-am vorbit fff serios.
Da' nu cred io ca vine depresia peste mine !Mai ales cand imi voi privi darul cel mai de pret ,zburd intr-un picior de bucurie!

Gabriela
20 +

Mergi la inceput