Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*
Raspunsuri - Pagina 9
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Mda, cand voiam si eu sa vin sa ma laud la voi ca m-am facut un pic mai gospodina si de dimineata moshmondesc la o mancare de linte...ma blocheaza consateanca mea. Bravos, Irina!! Da' nu vrei tu sa ne-ntalnim direct la tine?? Eu stau cu copiii, fac maimutareli si tu bagi bulete si de-astea de nici nu stiu sa le pronunt? |
vino, mami, te astept, dau drumul la aer sa fie si racoare... pentru sirene...
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ioanna81 spune:
buna fetele,
gr si it si noi de la controlul de luni. avem 8600gr si 72cm. am luat 200gr si 2 cm intr-o luna IN REST ESTE PERFECT. o sa incercam si noi cu lapte praf in completarea sanului, nu pentru ca s-ar trezi noaptea, pentru ca nu o face, ci pentru ca urla la san si cred ca nu mai este asa cumvrea el. mi-a recomandat sa-i dau Nan3 dar nu la biberon. el nu a pus gurita pe biberon pana acum si nici ca va incepe la 10 luni. mi-a recomandat sa-i dau orez cu lapte sau gris cu lapte sau cereale cu lapte dupa san. si seara o sa-i dau la canuta cu cioc cereale cu lapte, facute mai lung asa... ca sa nu-l pun in scaunul de masa la 10.30. cam atat despre noi, va
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
carinablanca spune:
IOANNA eu zic ca dimensiunile sunt ok, avand in vedere ca la 10 luni Maria avea 8,660 g si 73 de cm.
Va pupam fetelor ca iesim la plimbare si somnic si revin pe seara.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Ioanna81 spune:
aaaa, ne-a mai zis ca au mai urcat incisivii de jos dar ca nu se anunta o intervedere fata-in-fata cu noi in viitorul apropiat!
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui carinablanca IOANNA eu zic ca dimensiunile sunt ok, avand in vedere ca la 10 luni Maria avea 8,660 g si 73 de cm. Va pupam fetelor ca iesim la plimbare si somnic si revin pe seara. Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009) http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png http://capy72.mondozoo.com |
daaa, e super bine. creste mai mult in lungime decat in greutate. din punctul meu de vedere este un lucru minunat asta pentru ca as vrea sa fie inalt ca taica-su. plimbare placuta!
as iesi si eu dar n-am carucioooooorr ca e la reparat
liliac1 spune:
Ioana Carol chiar ca este perfect!!
Si noi am fost la control si dupa ce ne-a masurat si ne-a cantarit..m-a vazut ca stramb din nas. A luat doar 400 gr in 3 luni (eu de la 6 luni n-am mai dus copilul la medic ca n-a fost necesar) si a inceput sa scoata catastifele si sa-mi arate ca este f bine. Noi avem tot 72 cm dar 8,4 kg. Ar fi trebuit sa bata inspre 9 kile...dar ne-a asigurat ca daca e sanatos si activ, cele 600 gr nici nu se justifica.
Macar voi aveti gena de "barbat inalt". Eu sper sa nu ramana ficior'miu la 1,76 cat are tat-su . Sotul meu are circumferinta mai...barbateasca. Si nu la pectorali ci direct la talie
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ioana Carol chiar ca este perfect!! Si noi am fost la control si dupa ce ne-a masurat si ne-a cantarit..m-a vazut ca stramb din nas. A luat doar 400 gr in 3 luni (eu de la 6 luni n-am mai dus copilul la medic ca n-a fost necesar) si a inceput sa scoata catastifele si sa-mi arate ca este f bine. Noi avem tot 72 cm dar 8,4 kg. Ar fi trebuit sa bata inspre 9 kile...dar ne-a asigurat ca daca e sanatos si activ, cele 600 gr nici nu se justifica. Macar voi aveti gena de "barbat inalt". Eu sper sa nu ramana ficior'miu la 1,76 cat are tat-su . Sotul meu are circumferinta mai...barbateasca. Si nu la pectorali ci direct la talie Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
multumesc
raluk16 spune:
Pupam copilasii perfecti si mamicile simpatice
(apropo, stiati ca graficele de crestere sunt facute strict pe bebelusi hraniti cu formula? eu consider ca atata cat creste, asa e normal pentru el, ar fi culmea sa consider anormal ce e mai natural pentru el)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Al meu nu face nik, fetelor. Sa ma ingrijorez?? I-am aratat de toate dar nu vrea si pace. M-am apucat sa-l invat Luceafarul ca mi se pare un pic mai simplu. Bia ce ma bucur ca i-ai dat de capat urlaciosului !!! Uite si eu cand il vad neprietenos il hranesc in leagan...dar nu mi-a trecut prin cap sa-ti impartasesc asa truc minunat Si...ca sa zic si eu ceva...de 2 nopti nu mai urlam direct din somn. Asta inseamna ca adormitul merge mai repejor. Ptiu-ptiu sa nu-l deochi. Eu am ajuns la concluzia ca el viseaza nasol. Cu toate ca eu sunt o mama faina tare de tot si ii fac zilele minunate. L-o fi visand pe tat-su?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Da, sa te ingrijorezi serios ca Radulescul tau are ceva cu tine. Adica el face de toate, dar numai cand te intorci tu cu spatele. Pun pariu ca te si stramba cand nu-l observi.
Mie Radu mi se pare un baietel tare frumos si bine dezvoltat. Am observat ca ingrijorarile cu privire la ceea ce poate sa faca al doilea copil sunt mai frecvente atunci cand primul a fost fetita pentru ca fetitele sunt un pic mai precoce in ceea ce priveste limbajul, jocul. Desigur, astea nu sunt fapte batute in cuie.
Asa, deci, si tu si Hepilica detineati cheia la problema mea si n-ati vrut sa impartasiti si cu mine, m-ati lasat sa ma turmentez si sa-mi smulg parul din cap atatea zile. Bineeeeeeeeeee!
Pupam baietelul somnoros si pe mama lui faina. edit: faina tare de tot!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Ioanna81 spune:
baiatul meu a invatat sa se des jos din patul mare. se intoarce pe burtica si se trage spre margine si apoi vine exact in picioare langa el ce baiat mare aaaam