Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Daca tot mi-am tras monolog, va intreb (retoric): mai sufera cineva ca nu se mai gaseste Mustela pe piata? Sau numai aici in provincie e problem?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

nu stiam. eu am folosit, si mai am inca, mustela stelatopia. asta cand s-a nascut maia si avea pielea cam uscata. am cumparat vreo 3 tuburi atunci si mai si acum. am mai folosit si mustela stelactiv, dar de cateva luni folosesc topfer.

hai ca ma uit prin farmacii pe aici. tu ce foloseai de la ei? ai sunat la importator?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Moi? Absolut tot de la ei: ulei de masaj, sampon, gel de dush, spumant de baie de printezesa, crema/lapte de corp, crema de pou-pou de printesa (aka crema pt eritem fesier), servetzele umede -de-astea n-am mai gasit de mult- aaa, cam atat
Nu am sunat personal ci o cunostinta.. cica schimba gama si de-asta nu mai aduc.. aiurea rau

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Daca tot mi-am tras monolog, va intreb (retoric): mai sufera cineva ca nu se mai gaseste Mustela pe piata? Sau numai aici in provincie e problem?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

nu stiam. eu am folosit, si mai am inca, mustela stelatopia. asta cand s-a nascut maia si avea pielea cam uscata. am cumparat vreo 3 tuburi atunci si mai si acum. am mai folosit si mustela stelactiv, dar de cateva luni folosesc topfer.

hai ca ma uit prin farmacii pe aici. tu ce foloseai de la ei? ai sunat la importator?

---

Multumesc lui DD.

Moi? Absolut tot de la ei: ulei de masaj, sampon, gel de dush, spumant de baie de printezesa, crema/lapte de corp, crema de pou-pou de printesa (aka crema pt eritem fesier), servetzele umede -de-astea n-am mai gasit de mult- aaa, cam atat
Nu am sunat personal ci o cunostinta.. cica schimba gama si de-asta nu mai aduc.. aiurea rau

C a r i n a
Nihil Sine Deo

mai, gelul de dus si eu il folosesc zilnic. uitasem de el. e ala la sticla uriasa. ma mai uit si eu prin farmacii. chiar m-ai facut curioasa.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

nu stiu ce-o avea maia. e ora 15 si ea doarme de la 11.30. de obicei se trezea pe la 13 - 13.30. hmmm...

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Hepi, de unde ai luat Topfer ca eu nu am gasit?

gasesti in farmaciile dona. sunt farmaciile importatorului topfer.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

happy, eu am un tub de 9moins, nou si care nu imi trebuie, dar banuiesc ca tu vrei produse pentru bebelina.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

C a r i n a
Nihil Sine Deo

---

Multumesc lui DD.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

mai, gelul de dus si eu il folosesc zilnic. uitasem de el. e ala la sticla uriasa. ma mai uit si eu prin farmacii. chiar m-ai facut curioasa.

---

Multumesc lui DD.

Daaa, sticla care pare ca nu se termina niciodata
Mai, dar Cristina ce mai face? E in concediu? Parca nu..

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Acolo am cautata si eu dar nu am gasit. Cel putin eu am cautat crema aia cu tarate si au zis ca nu mai au de mult.

Ce fain ca doarme Maia asa de bine.! Maria nu a vrut decat 1 ora jumate dar si asa sunt multumikta fata de 45 de minute cat dormea ea nu de mult.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetele!!!

Mamideandrei daca mi-as permite ti-as spune så iti dai 2 palme dar nu imi permit asa ca mi le dau eu ca så uit ce am vazut.

Mimika de abia astept poze de la petrecere..Cu baietii frumosi nu mancare si d-alea.

La multi ani sårbatoritilor de azi!

Am vazut o soimita tare frumoaså.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

S-a facut tare liniste aici acum cand am si eu timp de scris.

Monikus, am vazut si eu in sfarsit pozele din concediu. Super!

Giani, foarte fain filmuletul!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mda, cand voiam si eu sa vin sa ma laud la voi ca m-am facut un pic mai gospodina si de dimineata moshmondesc la o mancare de linte...ma blocheaza consateanca mea. Bravos, Irina!! Da' nu vrei tu sa ne-ntalnim direct la tine?? Eu stau cu copiii, fac maimutareli si tu bagi bulete si de-astea de nici nu stiu sa le pronunt??

ics_gegegeRareselul este un scumpicel! Bravo lui

Al meu nu face nik, fetelor. Sa ma ingrijorez?? I-am aratat de toate dar nu vrea si pace. M-am apucat sa-l invat Luceafarul ca mi se pare un pic mai simplu.

Bia ce ma bucur ca i-ai dat de capat urlaciosului !!! Uite si eu cand il vad neprietenos il hranesc in leagan...dar nu mi-a trecut prin cap sa-ti impartasesc asa truc minunat

Si...ca sa zic si eu ceva...de 2 nopti nu mai urlam direct din somn. Asta inseamna ca adormitul merge mai repejor. Ptiu-ptiu sa nu-l deochi. Eu am ajuns la concluzia ca el viseaza nasol. Cu toate ca eu sunt o mama faina tare de tot si ii fac zilele minunate. L-o fi visand pe tat-su??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput