Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*
Raspunsuri - Pagina 13
diamar78 spune:
Salutare!
Scrisesem un mesaj si aseara dar vad ca a disparut pe drum.
La multe lunite dovleceilor de 19 si 20!
Eu sunt cam disperata ca nu mai sta copilul cu nimeni si nu mai pot sa merg niciunde fara el. Am fost alaltaieri seara cu cel mare la spital pe la ora 22 ca-si bagase o pietricica in nas si l-am lasat pe cel mic cu socrela. A plans in continu pana m-am intors.
I-au puscat 2 donti jos si unul sus si zilele astea mi-a refuzat si fructele asa ca mai mult a baut lapte si a mancat iaurt.
Eu de ce nu pot sa vad filmuletele voastre de pe picasa?
Selen, din prima iese mai greu infestatia cu giardia si de aceea trebuie repetat. Oricum sa mergi pe tratament homeopat sau naturist pt ca antiparazitarele ataca ficatul. Cat despre valorile sub limita, pediatra stie ce valori dau laboratoarele si ce valori au copii.Sa ne spui si nou ce tratament ti-a dat pt giardia. E tare pacatoasa giardia asta, acum tratezi si nu dupa mult timp poate sa se reinfesteze. Eu am acasa giardinophyt dar merge la copii de peste 2 ani. Si eu il banuesc pe cel mare de infestatie cu giardia pt ca se plange de durere de burtica. Trebuie sa merg la dr sa vedem cu ce sa incepem investigatiile ca de prea multe zile se plange ca-l doare burta. Carucior v-ati gasit?
Mada, ce bunica cocheta are Iri iar tu esti o frumoasa. Nu vrei sa-l tunzi pana la 1 an?
Ioana, e tare Carol cu datul jos din pat. Si eu tot incerc sa-l invat cum sa se dea jos dar nu se prinde de el. El mi-a spus mama mai demult dar acum nu ma mai striga. Si nu face nici bravo, nici pa. Il compar cu primul care a fost si este un ocos.
Hai ca sunt de groaza cu carnatul asta de mesaj.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
monis5 spune:
Buna seara
am intrat o fuguta la voi cu o rugaminte
cine imi spune si mie unde gasesc rapid si la indemana plasa de tantari pentru carucior?
dau bere si / sau sprit rece pentru ajutor
Multumesc! si pup tot dovleceii si mamicile lor drage
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Buna seara am intrat o fuguta la voi cu o rugaminte cine imi spune si mie unde gasesc rapid si la indemana plasa de tantari pentru carucior? dau bere si / sau sprit rece pentru ajutor Multumesc! si pup tot dovleceii si mamicile lor drage Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Eu vazusem saptamana trecuta in Real, dar era numai pentru un anumit tip de carucior . eu cand am fost la pretena la Bucuresti ,si erau tantarii rai numai cu noi astia de pe malul marii am confectionat o plasa dintr-un fel de voal fiiin, l-am tras la masina de jur-imprejur + doua elastice ,unul sub partea de la picioruse,unul in dreptul manerului caruciorului si arata chiar fain,dar nu l-am luat cu mine la intoarcere,l-am uitat si soacra pretenei l-a aruncat,nu a dus-o capul pentru ce este . Vezi la magazinele cu articole pentru copii,este de sezon plasa,putin probabil sa nu aiba.
Va pup.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Cum cu ce?? Cu sarbatoritii !!! Sunt sigura ca totul va iesi minunat ! |
eu ziceam ca se lauda cu nepotii cei frumosi...doi la numar!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ioana Carol chiar ca este perfect!! Macar voi aveti gena de "barbat inalt". Eu sper sa nu ramana ficior'miu la 1,76 cat are tat-su . Sotul meu are circumferinta mai...barbateasca. Si nu la pectorali ci direct la talie |
Da'ce zici de tatal lui Aidan cu 1,74 si subtire de mi-e jena sa ies pe strada langa el...nu de el mi-e jena...de mine...ca-s cu 9 kile mai plina.
Aidan a luat in 2 luni 200 de grame, la 9 luni si o sp avea 8.66kg si 71cm. la fel ne-a zis ca e activ si de aia nu pune mai mult. Si daca el e fericit asa, sa nu ma stresez. sa-i dau cu unt si ulei de masline. intre timp se gandeste sa manance din 2 in 4....adik mai pe sarite. azi a mancat si el niste paine prajita seara si orez cu banana la pranz. suntem inca la regim.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monis5 Buna seara am intrat o fuguta la voi cu o rugaminte cine imi spune si mie unde gasesc rapid si la indemana plasa de tantari pentru carucior? dau bere si / sau sprit rece pentru ajutor Multumesc! si pup tot dovleceii si mamicile lor drage Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Poti cumpara pentru smecherul simpatic de Santiago ....o www.13enterprise.co.uk/gargarita-anti-insecte" target="_blank">gargarita sau daca e mai conservator, o www.13enterprise.co.uk/plasa-tantari" target="_blank">plasa clasica.
Va pupam cu mare drag
Lucia, mami de David si de 13
lutoniana spune:
Diamar dupa ce ca sunt eu plecata pe campii...si nu mai stiu daca e luni sau joi.....daca am notat ceva important sau nu.....mai apari si tu sa-mi dai sentimente de deja vu.
Mami drag si scump eu am mai citit mesajul tau ieri...deci aparuse
Faptul ca nu am raspuns e ca probabil am citit mult si nu am raspuns .....decat tarziu.
Soacra ta se poarta frumos cu bebelusul ? Ca poate nu plangea de la dinti dragutul
Eu, am sa fiu sincera cu tine si iti spun pe sleau ca mie imi tremura chilotii cand ma gandesc la faze dinastea cu pietricele in nas si bilute in urechi. Ma trec fiori reci pe spate.
Intr-o zi eram live cu mama, adicatelea bunica lu Davidosu.....si asta micu baga in gura nu stiu ce care in mintea mea era destul de mare ca sa nu o poata inghiti.....DAR mama a inceput sa strige tare ca ce naiba fac...ca mananca copilul aia
Si mai apoi mi-a povestit ca frate miu lasa copila de 4 ani nesupravegheata la leagane si e posibil sa-i dea un copil mai mare cu leaganul in cap.....iar ea, cand merge in parc...o tine mereu de manuta
Asta era asa o paranteza ca oricat as iubi-o si oricat as sti ca il adora pe Davidelu....nu cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu cresterea copiilor .
Banuiesc ca interventia de extragere a pietricelei nu a fost grea, nu ? Oare nu puteai sa o scoti tu cu o penseta ? daca par idioata, nu ma baga in seama.
crissbebe spune:
Buna seara....LUTO vreau si eu o gargarita...
La noi oare s-or gasi?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
lutoniana spune:
citat din mesajul lui crissbebe Buna seara....LUTO vreau si eu o gargarita... La noi oare s-or gasi? fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Daca vrei sa cumperi doar gargarita citeste putin www.13enterprise.co.uk/cat%20costa%20livrarea" target="_blank">aici
Chiar ma intrebam eu unde e schimbul de noapte, ca am si eu chef de forumeala odata si eram singura.
Ce mai faci ? Te-ai inscris la master? Puiu? e cuminte ? papa tot ?
Vad ca si Mangulica baga recuperari.
Lali_mete spune:
Baaai,sunt si eu aici .Si vreau si eu gargarita
cred ca stau numai pe langa carut daca iau asa ceva ,ca daca intr-o camera este un singur tantar,ala pe mine ma vaneaza cu siguranta.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!