Hipospadias (14)
Raspunsuri - Pagina 13
maddy81z spune:
Buna tuturor,
vreu sa va intreb daca trebuie sa-i fac analizele de sange sau oricum le va face la Medlife?Dr. Voinescu mi-a spus ca sa vin cu un bilet de la medicul de familie cum ca e ok pt operatie si sa-l sun cu o sap. inainte pt confirmare.Merci
andy0107 spune:
Daca baietelul are pana intr un an nu i se fac analize de sange. Nu trebuie sa fie racit si nici sa nu aiba febra.
Va tinem pumnii la operatie.
Multa sanatate!
ciudi spune:
Pe noi ne-au sunat cu o saptamana inainte de operatie de la Medlife pentru a face analizele , nu cred ca are legatura cu varsta, analizele sunt obligatorii inainte de orice operatie ce presupune anestezie generala
otiliaco spune:
Buna. Desigur ca se fac analize si la mai putin de 1 an, noi aveam 9 luni cand ne-am operat(adica pe 3 nov anul acesta :)). Eram programati pt operatie miercuri si ne-au sunat la sf saptamanii anterioare sa ne spuna ca avem nevoie de analize de sange pt operatie pe care sa le vada dr anestezist si de avizul de la dr de familie . Eu facusem analizele cu aproape o luna in urma (tablou sangvinic, grupa, rh, timp coagulare - tot ce tr pt operatie - pt ca am vrut sa stiu ca e totul ok; altfel tr facute atunci) si am mers cu ele la dr Ganea care mi-a spus ca sunt ok si ramane sa ne vedem in dimineata operatiei, nemancati si nebauti (eram programati la 10.30). Al meu a fost si mucos in ziua aia, dar nu avea febra sau tuse; i-au luat si atunci (pe la ora 9 ) sange din degetel pt ceva analize si l-au operat pe la 11.
Cat despre dr Voinescu, nu e dansul mare vorbaret (daca asta intelegeti prin volubil) insa vorbeste la subiect, clar si cu o siguranta de sine care pt mine a fost "contagioasa". Si poti discuta cu el de cate ori ai nevoie la tel (cand nu raspundea ii dadeam sms si suna el mai tarziu cand putea).
Noi suntem bine, pipi colort nu mai face de cand am scos sonda si nici durere/jena laipi/kk nu mai are de aunci. Penisul s-a dezumflat si mai e doar putin vinetiu in partea de sus, bucatica de piele in surplus mai atarna doar intr-un colt (in max 1 zi cade). Eu zic ca arata f bine, vedem la control peste vreo saptamana.
filofteia spune:
Citat: |
Pentru Filotiea EU am fost un copil care a facut pisu nopatea in pat pana prin clasa 2-3, as aca pot sa iti transmit o opinie "experimentata" . La nnoi, mama m-a dus la un medic vazand ca sunt maricica si tot fac pe mine [doar noaptea!]. Cat am stat acolo de vorba probabil medicul m-a studiat cu coada ochiului, si, dupa ce a terminat mama de explicat, medicul a zis urmatoarele: |
Andreea_71 multumesc mult.
Toate cele spuse de tine se indeplinesc... atat ca nu am reusit sa-l fac sa nu mai bea lichide dupa ora 20, dar dupa 18. In plus am vorbit cu el si am descoperit ca inca nu este foarte deranjat de asta, adica nu-si doreste cu adevarat sa rezolve problema... in fapt pentru el nu este o problema.... nu inca.
andy0107 spune:
Tot la 9 luni am facut si noi prima operatie.Atunci si eu am intrebat doctorul daca este nevoie de analize pentru ca si mie mi s au parut firesti. Mi s a spus ca nu este nevoie decat daca stiu si despre alte anomalii. Noi am facut operatia in Germania. Poate sunt alte metode la ei. Singurul lucru care ni s a spus ,sa nu fie racit si sa nu aiba febra... Nu au fost probleme nici la operatie nici dupa...
Sanatate tuturor !!!
casianacas spune:
Maddy
Pe mine m-au sunat deja de la medlife ca sa confirm si mi-au trimis un sms cu analizele pe care trebuie sa le facem >hemograma,coagulograma,TGO,TGP,uree,creatinina serica,aviz de la medicul pediatru sau de la med. de familie.Ma mira faptul ca nu te-au sunat si pe tine avind in vedere ca voi sunteti programati pe 20 iar noi pe 27ianuarie.Probabil o se te sune si pe tine.Am citit aici pe forum ca dr. hadidi va opera in decembrie in Romania,nu v-ati gindit sa mergeti totusi la el avind in vedere ca ati fost la control la el?
casianacas spune:
OTILIA
Poti sa-mi spui ce inseamna hs penian coronar-am inteles de pe postarile anterioare ca dg. acesta l-a avut micutul tau(bine ca nu-l mai are!Cam la ce ditanta de virf sau de baza puticii se afla gaurica? Al meu o are la cca 5,6 mm de virf.SPER CA NU TE DERANJAZA ca intreb dar ma framinta enorm problema asta si stiu ca si voi ati fost la dr. voinescu. Acum pielicica care acoperea doar partea superioara a puticii-ma gindesc ca asa a fost si la voi- este dispusa peste tot in jurul ei? MULTA SANATATE VA DORESC
casianacas spune:
Tot eu
SPER ca nu ma credeti obsedata dar am citit acum in postarile mai vechi ca un dr.-cred ca basca - ar fi spus ca un procent destul de mare din copiii mai mari operati de hs au facut depresii si ca unul din fostii lui pacienti s-a sinucis,mi s-a facut parul maciuca .SA FIE OARE ADEVARAT????
ciudi spune:
casianacas: cand am fost sa scoatem sondita (la dl. dr. Voinescu ) era un baietel mai mare (proaspat operat) cred ca avea in jur de 7 ani si sincer nu mi s-a parut sa fie deloc speriat , din contra se comporta ca un adevarat "barbat" curajos si vesel. Deci nu prea cred sa aibe o influenta atat de mare asupra psihicului , mai degraba ar avea mai tarziu , la maturitate, daca nu si-ar rezolva problema cu HS.
Bafta!