Aspirante optimiste > 20 ani (541)
Raspunsuri - Pagina 4
histamina spune:
azi ma vede dr meu.am vb cu el.e de garda.
m-a intrebat cata apa am putut bea azi.
i-am spus: cam 50 de ml.
raspuns: minim 3 l!
raspunsul meu:poate intr-o saptamana perfecta!adica sa adun toata apa bauta in cea mai buna saptamana a mea.
ANDREEA84 spune:
salutare fetelor si LA MULTI ANI!celor care poarta numele de sfant
NIKE,nasol dar mai ai putin si DD va fii langa tine pana la final
ANCA,tare pustoaica,asa si a mea,daca n-o pun eu,ea nici atat
LIA,buna cafelutza
va pupacesc pe toate,imi pare rau ca nu pot adresa la toate dar se trezii matzu,akm ii dau laptik,plangem de foame
FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07
ANDREsiALEX
Lia73 spune:
am citit pe un site cik daca iti face eco transvaginala peste 12 sapt poti sa pierzi sarcina??????
stiti ceva de genu asta???
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
ancadragoman spune:
Andreea adica nici acum nu se trezeste sa spuna ca face pipi?
Sunt prea mici?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
madutza_bra spune:
Salutare fetele!
Am intrat sa va pup si va spun ca imi e dor de voi, dar parca nu mai am rabdare sa intru pe net. Nu prea am chef de mimic defapt. Casa e intoarsa pe dos, mancare fac asa la limita, chiuveta e tot timpul plina de vase cu toate ca parca le spal in continuu. As avea chef doar de plimbar cu Cristi prin parc si atat
Sapt trecuta am fost la eco si bebe e bine, statea ghemuit acolo. Am intrebat dr-ita de ce nu face nimic ?. A zis pai ce vrei sa faca la 8 sapt si 4 zile?..Zic: pai, nu stiu...sa-mi faca cu ochiul !
Va pupicesc dulce , iar cand ies din starea asta sper sa fiu mai activa si pe la voi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 am citit pe un site cik daca iti face eco transvaginala peste 12 sapt poti sa pierzi sarcina?????? stiti ceva de genu asta??? pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
dar nu iti mai face nimeni peste 12 sapt vaginala,desi nu cred ca este vreo problema
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Salutare fetele! Am intrat sa va pup si va spun ca imi e dor de voi, dar parca nu mai am rabdare sa intru pe net. Nu prea am chef de mimic defapt. Casa e intoarsa pe dos, mancare fac asa la limita, chiuveta e tot timpul plina de vase cu toate ca parca le spal in continuu. As avea chef doar de plimbar cu Cristi prin parc si atat Sapt trecuta am fost la eco si bebe e bine, statea ghemuit acolo. Am intrebat dr-ita de ce nu face nimic ?. A zis pai ce vrei sa faca la 8 sapt si 4 zile?..Zic: pai, nu stiu...sa-mi faca cu ochiul ! Va pupicesc dulce , iar cand ies din starea asta sper sa fiu mai activa si pe la voi Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+ Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
si cu mana vreau sa-mi faca dna dr
esti mortala
e
pozulici
bebelu86 spune:
lia eu la 12s si 6z am facut eco vaginal. si nu am avut nimic
aia a fost ultima eco asa. pt k dupa e marisor bb si se vede ff bine si cu eco pe burtica.
Maduta te cred k si eu sunt la fel.
trag de mine de vreo 3 sapt sa calc tot maldarul de langa mine. dar pana la urma calc doar pt ziua urm o camasa si atat.
ma bucur k bb e bine. data viitoare cand mergi deja o sa-l vezi cum se misca pe acolo si poate iti va face si cu manuta
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+
858 SMS PT COPII
Lia73 spune:
anca
mi-a facut mie la 16 sapt
ca nu putea sa-l; masoare
adik la bitest mi-a facut
pozulici