Aspirante optimiste > 20 ani (541)
Raspunsuri - Pagina 11
PaulaFrida spune:
Cosmy bine-ai venit inapoi acasuka
speram si noi ca e bebe,eu sunt Z22,
am avut ovulatie prin Z14-15
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
cos_minutza spune:
Paula doamne ajuta
Joy La multi ani!!!Multa sanatate si fericire!Sarcina usoara in continuare si bebe sa vina sanatos si la termen
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
pentru toate fetele cate au intrat intre timp
eu am facut ordine, spalat rufe si dupa un dus
Paula ai luat ceva bun din piata?
Camcris ti-am zis, nu merg chiar zilele astea la analize, stau sa treaca ovulatia sa vedem ce si cum, momentan numai pot sa duc mai mult de atat, trebuie sa ma mai incarc putin , sa mai capat putina forta , altfel o iau razna
cos_minutza spune:
Dragutza harnicutza ai fostSi eu ar trebui sa fac un pic de ordine dar mi-e lene
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
Cosmi la noi deja s-a pus o caldura...
eu stau la curte si a trebuit sa ud si florile care nu sunt deloc putine, de cand m-am trezit am deschis geamurile iar acum am inchis tot,caldura mare
PaulaFrida spune:
Draguta am luat rosii,ardei,ceapa,piersici si malai pt fiert
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
draguta spune:
Paula bune piesicile, ieri am cumparat si eu, cu zarzavatul ma ajuta mama ca eu am numai flori in curte, la noi in oras este o piata foarte scumpa
PaulaFrida spune:
La noi sunt destul de bune preturi,am luat un kg de piersici cu 4 lei
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
histamina spune:
fetele, mele,
m-a umflat ca un butoias d ela perfuzii.
asistenta de la Syneva m-a felicitat pt kg pse,dar cand a vazut ca era apa...............ca umflatul de butoias,daca e apasat, ramane adancitura..............n-a mai zis nimic.
am chef de cort,de 2 mai sau vadu.