Aspirante optimiste > 20 ani (541)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
deci la cat te chinuie copilul asta cand iese sa vezi ce paruiala ii dau
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
dana_r spune:
nike,tot citesc posturile tale si ma tot minunez cum poti sa induri atatea. sa va dea DD sanatate multa si sa fie bebe sanatos si tu la fel dupa nastere.
fetelor, noi abandonam proiectul "bebe" premeditat si o luam asa, daca vrea DD sa fie bine, daca nu, vedem mai incolo. sa vedem acum cum o sa ma abtin sa numar zilele si TB, sau sa-mi calculez per fertila... ma gandesc ca poate asta ma streseaza asa tare, ca la ultimele analize, dr, care stia ca pt bebe vin, a zis ca totul e bine, mi-a monitrizat ovulatia si am facut ceva analize, zice ca e bine. sa vedem daca vine de la sine... sunt optimista putin, si dupa aia ma gandesc ca daca pana acum nu a venit de la sine, cne stie care o fi baiu....
eu am lucrat din 2006 pana in dec 2009 in 2locuri, de dim pana seara, vreun an si sambata, si am acumulat mult stres. acum lucrez doar la scoala, deci acum sunt in vacanta, dar nu total, ca mai am cate o traducere ceva, nimic stresant, stau afara in curte toata ziua, si incerc sa ma relaxez prin gradina si facnd tot felul de maruntisuri prin casa. M-am apucat si de cusut la msina :D (daca aveti ceva de tivit, ca nu ma bag la mai mult deocamdata:D
deci zilele trecute 36.6 azi dim 36.4. si e ultima TB pe care o masor.pana ma pot abtine.
haideti si la mine la o cafea [http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/00/48/88/400_F_488883_qsOQ4S7z0NX34xyz0sXhDNAKz0tuQZ.jpg] :)
va pupacesc pe toate
http://lt1f.lilypie.com/Ljz7p3.png?Ede0oKS9
histamina spune:
anca,
nasc la municipal.
cel mai tarziu pe 12 sept.
iubita mara va prinde nasterea in direct, pt ca va fi in sala.
cum bebele seamna cu taica-su(l-am avertizat deja pe sot), daca imi baga iar privirea aia de ochi verzi, pe car emi-o tot baga d e8 ani, nu poti sa zici nimic, poate sa rastoarne si pamantul, ca tot il saruti.
si bestiuta mea de barbat stie asta si profita.............
camcris spune:
dana super cafeluta
foarte bine daca te-ai hotarat sa nu te mai stresezi, ar fi un inceput, eu nu pot sa zic acelas lucru despre mine, nu vreau sa mai astept ca deja am facut 30 de ani, maxim in 2 luni incep din nou cu dr. m-am hotarat sa fac toate analizele si poate fac chiar si IA daca toate sunt OK.
cos_minutza spune:
Neatza fetelor
Am ajuns si noi acasa
Am citit mai pe diagonala acum sa vad ce am retinut
Andreea mi-am admirat finutzaE o scumpaMa bucur ca sunteti bine
Histamina multa putere de la DD,mai ai putin si iti vezi copilasul
Yasmi,Katy,Anca v-am admirat pozicile din concediu,sunt super
Camcris La Multi Ani!Sa-ti de DD sanatate,fericire si macar un bebe mic cat mai curand
NeliaCris bine ai revenitCum a fost in Romania?
Danar sa dea DD sa vina bebe luna asta
Paula esti aproape de testare asa-i?Imi pun sperantele in tine ca eu sunt z23 parca si ovulatie ioc,Tb-ul nu creste asa ca eu zic pas pana la laparoscopie,fie cum o vrea DD.Intr-adevar nu prea mi-am luat TB-ul ca la carteIti tin pumni sa iasa liniutzele II
Lia multumim de cafelutza
Dragutza,cixinica,lorena,madutza,bebelu,mandreac,roxi si tuturor fetelor multi
O zi minunata!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
neata fetele
am intrat sa va salut si ies la plimbarica. vorbim mai incolo.
la toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
camcris spune:
cosmi cate zile ai stat la mare?
tantari erau seara la mare?
mai ai ceva zile de concediu?
apropo cand vrei sa faci laparo? te-ai programat?ceai de naprznic ai mai baut?
vezi ca te-am luat la interogator
cixinica spune:
buna dimineata fetele!
lia multam de cafeluta
cos_minutza cum a fost la mare, in ce statiune ati stat?
la toata lumea, sa nu uit pe cineva.
o zi frumoasa!
cos_minutza spune:
Camcris am stat 5 nopti la mare,tantari nu prea au fost.A zis nenea cu vila ca pt august e mai bine sa suni si sa faci rezervare pt ca e foarte aglomerat,mai ales daca mergeti in weekend.Parca intrebai de aer condintionat,asta e singurul lucru care nu-l are,insa nu e exagerat de cald in casa.Scuzati oftopicul fetelorCeai nu am mai baut pt ca l-am uitat acasaMai sunt in concediu saptamana asta
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Cixinica a fost super la mare,am stat la Costinesti.Au zis ai mei ca sunt ca o tiganca,asa m-am bronzat
Camcris cu laparoscopia inca nu stiu nimic,sa treaca concediul si o sa sun la Cluj