Cresa de stat sau gradinita particulara in GALATI

Cresa de stat sau gradinita particulara in GALATI | Autor: iuca

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am 2 copii gemeni, acum au 1 an si 3 luni. De la 1 ianuarie va trebui sa ma intorc la servici, atunci vor avea 1 an si 8 luni si nu stiu cum sa procedez atunci. Ma gandesc de acum pt ca am inteles ca inscrierile la gradinita se fac din august.
Variantele gasite pana acum sunt:
- cresa de stat, ar costa 175 lei pt un copil, in cazul meu 350 lei. E vorba despre cresa de langa LMK. Unde primeste copii peste 1 an.
- gradinita particulara Tom si Jerry, unde la grupa bebe primeste copii peste 18 luni. Pretul e de 550 lei pt un copil si pt gemeni se face reducere ptr al doilea copil de 50%. Ar veni pt amandoi 825 lei.
- bona nu cunosc niciuna. Bunicile nu se inghesuie sa stea cu ei.

Nu stiu ce sa fac, ce varianta sa aleg. Nu stiu nici care e diferenta intre o gradi de stat si una particulara. Ca bani e un efort destul de mare pt noi sa dam cate 8 mil pe luna dar nu imposibil.

Daca mai vedeti vreo varianta care mie imi scapa, spuneti-mi va rog si daca puteti sa imi dati un sfat.

Va multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sa-ti traiasca minunile!

Eu, in locul tau as alege varianta cresa. Din pacate piata creselor din Galati este saraca dar daca te-ai lipit la cea de la LMK e grozav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

liliac multumesc mult pt raspuns

Ai sau ai avut copilasul la cresa de langa LMK? Poti sa-mi spui cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nu, n-am avut copiii la cresa. Cea mare am crescut-o cu bone si numai sufletul meu stie cum s-a chinuit pana a iesit mama la pensie...iar asta micu al meu inca e "prea mic" ca sa zicem-asa... dar am prietene care au dus copiii la cresa si au fost muuult mai multumite decat am fost eu de bona. Cresa respectiva stiu ca are referinte bune pe piata.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna Iuca

Acum am vazut subiectul tau.Eu am fetita la cresa dar nu la cea de langa LMK ci la cea din 19.Per ansamblu sunt multumita, bine, au mai fost si mici accidente,dar fara importanta. E destul de bine ingrijita,mancarea este buna, fetitei ii place acolo.s-a adaptat putin mai greu dar pana la urma s-a obisnuit.
Tot acolo a invatat sa faca la olita si sa doarma singura(acasa adormea numai leganata.
Nici la noi bunicii nu s-au ingramadit, asa ca a fost singura optiune.Bona sau cresa particulara nu-mi permit

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 13+

Mergi la inceput

Violeta unde in M19? Noi stam in M17 si ne-ar fi mai aproape in M19. Nici ai mei nu fac la olita, Bia sta pe olita dar se tine si cand nu mai poate se ridica si face langa iar Bogdan nu sta deloc.
Programul e tot de la 7-8 pana la 17-18? Cum sunt educatoarele? Cati copii sunt in grupa?
Iti multumesc mult

Mergi la inceput

Am votat-o pe Alexandra , e tare frumoasa si dulcica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Swetty_82 spune:

Salut, si noi stam pe apropape, in Micro 21 si tare mi-as dori sa gasesc un loc la cresa din 19. Oare de la ce varsta primesc copiii? Si ce program au? Pana imi fac timp sa ajung acolo chiar mi-ar prinde bine niste informatii suplimentare. Baietelul meu are 1 an si 7 luni, dar din pacate nici un semn ca ar dori sa manance singur sau sa vrea sa stea pe olita dezbracat(doar imbracat :-))... Sper sa imi raspunda cineva.... Merci mult

24+, DPN 08.01.2009, David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pentru ca la cresa sunt copii mici (unii sub 1 an), nu le cere nimeni sa manance singuri sau sa ceara olitza la inscriere. Sunt ajutati sa manance, sunt schimbati de pampers. Dar sunt incurajati sa foloseasca olitza si sa bage mancarica si singuri in gura.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Scuze ca raspund atat de tarziu, am fost in spital pana acum

Cresa din micro 19 este in spatele scolii 22, in aceeasi curte cu gradinita "step by step".se ajunge foarte usor acolo atat de la capatul troleului, cat si de la neacsu.
Eu am dus-o de la 1 an si 8 luni, atunci nu facea absolut deloc la olita, nici nu manca foarte bine singura.Nu stiu exact de la ce varsta ii primeste dar banuiesc ca peste un an.Cel mai mic copil din grupa mica avea 1 an si 3 luni cand am dus-o eu.
Grupa ei are acum 16 copii ,educatoare sunt cam patru pe tura, deci proportia ar fi cam de 1 la 4 copii, zic eu destul de bine.
Programul este 7-19, o poti duce oricand intre intervalul asta orar.Eu spre exemplu o duc de la 8,30 la 15,30.
Micul dejun este la 8.30, la 10 gustare-un fruct,la 10-11 ii scoate in curte, la 12,30 pranzul, 13,30 nani si 16,00 gustarea.Intre mese le mai da cate ceva de rontait, un biscuit etc.Ii pune regulat pe olita, asta bineinteles daca si copiii vor asta, a mea abia dupa vreo luna a vrut sa stea pe olita.
Doamnele de acolo, ce sa zic, unele sunt cu adevarat dedicate meseriei, unele lasa de dorit, dar isi fac totusi treaba, nu am gasit-o niciodata neschimbata(inca e cu pampers fiindca nu face decat pipi la olita,caca nu vrea),nu am gasit-o niciodata murdara, si nici nemancata nu am luat-o de acolo.Alexandra a avut multe de invatat de la cresa.Eu una sunt destul de multumita.

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Am votat-o pe Alexandra , e tare frumoasa si dulcica

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Multumim tare mult

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 15+

Mergi la inceput