Cresa de stat sau gradinita particulara in GALATI
Raspunsuri - Pagina 2

Swetty_82 spune:
Va multumesc mult... Am sa incerc luni sa merg acolo, sa vedem cu ce ne alegem. Copilul meu toata ziua plange si imi arata usa in speranta ca vom merge pentru toata ziua in parculet sa ne jucam cu alti copii. Ii lipseste tare mult societatea lor, sper ca la cresa (macar pentru cateva ore) sa-i satisfac aceasta necesitate. Merci inca o data si imi pare rau pentru sederea in spital --- Violeta -- sper ca acum esti bine..??!!

iuca spune:
Violeta iti multumesc foarte mult ptr informatii si iti doresc multa sanatate.
Poti sa-mi spui daca platesti ceva sau daca se dau atentii la educatoare.
O sa merg si eu sa vad cand se fac inscrierile, sper sa ii pot inscrie dar sa incep sa ii duc de la 1 ianuarie.
Din cate spui mi se pare destul de bine acolo.

violeta29 spune:
Sweety, Iuca,, multumesc tare mult, sunt mult mai bine acum, am scapat de iminenta de avort si de hematom.Saptamana viitoare fac si triplu test , sper sa fie bine.
Taxa la cresa este de 7,5 ron pe zi.In privinta atentiilor, am auzit ca sunt parinti care dau ,eu una nu am dat si nu intentionez nici pe viitor sa dau spaga.Mai ales ca, ce garantie am ca daca dau se vor purta mai bine cu copilul meu? Da, inteleg sa dau acolo un buchet de flori si o cutie de bomboane de un opt martie sau ceva de genul, dar asa, pentru ce?
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
15+

Swetty_82 spune:
Multumim mult!!! Acuma sa vedem cum reusim si noi!!! Ma bucur ca ai scapat de problemute...tine-o tot asa!!! Sarcina usoara tie si cat mai putine probleme!!

gepa spune:
buna fetelor,
eu am acum un baietel de 1 an si 1 luna si ma gandesc inca pe acum daca e cazul sa ma agit cu inscrierea lui la cresa. noi locuim in zona nae leonard si nu stiu prin zona vreo cresa sau unde ne-ar fi mai apropiat , in cel mai rau caz si departe daca ar fi, dar sa fie buna cresa. intentionez sa stau pana la 2 ani acasa, dar nu se stie daca si reusesc performanta asta. voi cu cat timp inainte ati inscris copilul la cresa? ce acte trebuie? cat costa de exemplu la cresa de stat? cam ce activitati au? am auzit ca la unele crese nu primesc copii daca nu fac la olita sau nu mananca singuri. si ma cam sperie lucrul acesta, deocamdata al meu da semne ca ar tine lingurita singur, dar cu olita inca nici vorba. nu mi-as permite o cresa particulara, ar fi echivalentul salariului meu , de bone e cam la fel cu costul si nici nu gasesti persoana potrivita, iar bunicii nu se angajeaza pe durata lunga.
va multumesc anticipat pentru raspunsuri.