Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 7

Shines spune:
Shines spune:
 oofff...am uitat ca e sarb 

nu pot sa cred
 nu pot sa cred
si vazusem dimineata la stiri da ma gandeam in alta parte
Simo   16 +
 16 +

lcazangiu spune:
lcazangiu spune:
 Kitzy felicitari pt pereche, banuiesc ca baietel va doreati?:)
Atat de mult imi doresc si eu o fetita, parca vad ca pe 03 nu o sa aflu ca o sa fiu abia in 13 sapt.
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru, oricum va doresc multa sanatate si cat mai putine incidente neplacute.
Nu mai retin exact care dintre mamici vorbeau, dar vreau sa va intreb pe burticutele care vor naste la Municipal, chiar e adevarat ca se inchide spitalul?! V-au spus anumite cadre medicale, sau circula zvonuri?
Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si  +11
+11

ROXANA_82_CT spune:
ROXANA_82_CT spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bebelana_34 Buna roxana 82 ct Haine pt gravidute gasesti la Kiabi in Carrefour. Nu stiu daca iti plac pt ca toate sunt asa mai ciudatele dar in alta parte nu prea sunt doar asa sa iei ceva mai larg si sa adaptezi pt sarcina. Lorich canalul prieteniei este deschis dar probabil sunt eu mai exigenta( defect profesional). Mi-au trecut nervii si m-am resemnat.  15+ | 
multumesc pt idee. sincer le auzeam pe fete ca in bucuresti exista acest Kiabi si ma gandeam ca sunt norocoase, dar habar nu aveam ca avem si noi asa ceva. se vede cat am iesit din casa in ultima vreme :D o sa dau o raita pe acolo sa vad care e oferta.
 12+
 12+ 

Irinukaaa spune:
Irinukaaa spune:
 Neata burticute si viitoare burticute!
Simo:  L-ai ajutat pe ADYD_81 cu 100 bani!
Roxx:  L-ai ajutat pe Scouser15 cu 179 bani!
Alexa: L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 139 bani!
Kitzy felicitari pentru eco, ptr bb in carucuir albastru! 
Simo nasol cu accidentul. Imi pare rau. Imi dau seama ce soc ai avut... dar si fetita. Tin pumnii sa fie bb OK! 
Angie... daca te simti mai bine, asta e cel mai important! Las ca trec si perfuziile si sa vezi ce puternici veti fi si tu si bb! 
Ariana... nu mai baga in seama toti rautaciosii. Si nu astepta sa se gandeasca ei la bb-le tau... mai bine fa-o tu! 
Multi 

la toata lumea!!!!!!!!
 la toata lumea!!!!!!!!
Irina ~  16+
 16+
 Shhhht! Cresc...

monika_bt spune:
monika_bt spune:
 Neata, fetele!
Da, maare sarbatoare si maine si poimaine...cel putin la noi in Moldova se tin toate 3 la rand:Ilie, Ilie Palie si Foca. Toate sunt periculoase.
Eu am fost la analize dupa o noapte nedormita ca m-a intepat in burtica si in stanga si in dreapta...cred ca de la acid...nu stiu...
pe vineri ma duc dupa rezultate Da Domane sa fie bune!
Da Domane sa fie bune!
Acusi ma bag la nani ca nu se mai poate, imi cad ochii in gura.
Felicitari fetelor ce merg sau au mers la eco si si-au vazut odorul. Eu mai am pana sa-l vad.
Va doresc o zi cat mai buna si fara evenimente neplacute!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.  8+
8+ 

fluturas2010 spune:
fluturas2010 spune:
 buna dimineata, 
Shines imi pare rau de patania cu masina, bafta la medic si sa vii cu vesti bune
Kitzy, te felicit pt baietel
eu ieri am facut curat si mancarica si seara am cam avut spaseme in abdomen, pe la uter..cred, ba chiar la culcare am avut impresia ca a miscat un  bb asa, ca un fluturas....e parerea mea cred, ca inca nu e momentul...
si tot aseara dar si de dimineata am avut greturi si nu prea mai aveam si ameteala...dar rezist si nu ma plang...o sa fie bine...
si inca ceva, eu si sotul meu astazi sarbatorim 7 ani de la casatorie ...am primit de la prima ora un buchet superb de trandafiri albi si mirositori...
in rest e sarbatoare si nu o sa mai fac nimic astazi...
o zi placuta...cu vesti bune, bune..

zumzu spune:
zumzu spune:
 La ce laborator/clinica pot sa fac si eu niste analize de urgenta  ?
?
Am nevoie de o urocultura (unde fac eu de obicei dureaza o saptamana)
Nu ma intereseaza cat o costa doar sa fie cat mai rapid si fara trimitere de la medic ca nu am timp sa trec si pe la medic.
Mersi si aveti grija de voi

Lorich spune:
Lorich spune:
 Buna burtici!
Hai ca vin si eu cu o  sau o
sau o  sau o
sau o  pentru cine bea si mai poate bea si va poftesc la o
pentru cine bea si mai poate bea si va poftesc la o  si la un
 si la un  . E ziua mea, nu ma cheama de la Sf. Ilie, ci sunt nascuta pe 20.
. E ziua mea, nu ma cheama de la Sf. Ilie, ci sunt nascuta pe 20. 
Cu ocazia asta, La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc de Sf. Ilie, mamici, tatici, pitici, bunici! 
de ea si eu am patimit ieri cu dentistul; am fost sa-mi faca 2 carii mici si sa-mi puna 2 incrustatii pe doua grote facute de 2 carii mari. Am zis ca nu e nevie de anestezie, mai ales ca nu facea decat sa le fixeze. Mamaaa... cand usca locul, cu aerul ala...cred ca am simtit cea mai mare durere ever!! Br.... bine ca s-a terminat. Eu stiu ca ideal pt lucrarile la dinti e trim II. Si xilina e perfect ok ca anestezie. Si eu mai am masele de minte cariate, ins ale lasam deocamdata. 
Bebelana  un mare 
Shines 

Doamne bine ca sunteti bine!
Doamne bine ca sunteti bine! 
Ariana wow, prin ce tragedie ai trecut!  Nu te mai agndi nicio secunda la vorbele rautacioase si la lipsa de empatie acolegilor, sefilor; daca e nevoie poti apela la medicina munciii gravidelor le este interzis sa faca ture de noapte
 Nu te mai agndi nicio secunda la vorbele rautacioase si la lipsa de empatie acolegilor, sefilor; daca e nevoie poti apela la medicina munciii gravidelor le este interzis sa faca ture de noapte
kitzy felicitari pt eco!
Fluturas multi ani fericiti impreuna si de acum incolo
zumzu nu stiu cat de repede ti-o pot da, pt ca daca iese ceva, vreun balaozaur are nevoie sa creasca, dospeasca, deci dureaza cam 4-5 zile, eu asa stiu, ca si eu eram diesperata cand era Robert bebe mci cu stafilococ auriu la ochi si voiam repede-repede sa stiu ce antib sa-i dam. 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

bebelusi spune:
bebelusi spune:
 Lorich La multi ani!!!!!!!!!!!!!!cum de lipsesti in lista cu aniversari?????te-ai ascuns pana acum.....Sa-ti de DD sanatate mult si o sarcina si nastere usoara si bebe sanatos.
Bebelu nici eu nu as fi gatit de cald dar daca am copil.....ce sa fac....trebuia sa ii fac ....si eu pe langa el. Sa stiti ca am mare noroc cu el, ca datorita lui mananc regulat.....ca daca ar fi dupa mine as manca mai haotic
Shine cum iti mai e capul?Ieri am uitat sa va spun, m-a durut capul de am crezut ca lesin toata ziua, vad ca m-am trezit bine acum
Bebelana  , ia misca-ti funduletul mai des pe aici,  ca stiu ca ne citesti
, ia misca-ti funduletul mai des pe aici,  ca stiu ca ne citesti
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

angieangie spune:
angieangie spune:
 LorichMulti ani traiascaaaa...multi ani traiascaaaa...laaa multiiii aniiii!!!!!

draga mea sa fii fericita si sanatoasa
draga mea sa fii fericita si sanatoasa
pup la toate fetele...ma bag la pat ca sunt super gretoasa..mi-e o greataaaaaaaaaaa bebele meu isi face simtita prezenta
bebele meu isi face simtita prezenta n-am crezut vreodata ca o sa ma bucur ca mi-e greata..
n-am crezut vreodata ca o sa ma bucur ca mi-e greata..
pup si revin later

Angie +12
+12