Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 5

monika_bt spune:
shines, se pare ca tu esti unul din oamenii incercati mai mereu...Cate ti se pot intampla intr-un timp atat de scurt! Din punctul meu de vedere esti o eroina numai ptr simplul fapt ca te hazardezi sa mergi prin Bucurestiul ala aglomerat (pe care eu, una, nu-l suport)ca sa nu ma spun cate altele trebuiesc facute ca sa supravietuiesti intr-un oras atat de mare. Oraselul meu e mic si linistit si tot stau cu frica atunci cand mergem cu masina, mi se pare ca toate celelalte masini dau sa intre in noi...Esti tare de fire. Linisteste-te si o sa vezi ca o sa fie bine.
ariana, eu chiar aici m-am plans de colegele mele. Lumea este extrem de rea si egoista. Eu, una, incerc sa dau ignore la tot ce nu-mi place si sa incerc sa am o viata cat mai linistita perioada asta maternala. Nu pune la suflet, ele oricum barfesc si judeca indiferent ce ai face tu. Si, da, bb e cel mai important acum si oricand.Iar cine nu intelege asta atunci sa fie sanatos.
de ea, daca maseaua e plombata si tot doare atunci e probabil curentul. Ai putea incerca solutia mea cu tocul de hartie. Sa stii ca la mine a functionat si nu numai la mine. Incearca, daca nu ti se amelioreaza oricum nu are ce sa-ti dauneze. Si mama mea foloseste alta metoda: pune in urechea dinspre masea un tampon de vata imbibat cu propolis. ea spune ca ii trece. Ai putea incerca si asta.
Maine ma duc sa-mi fac si eu Torch-ul. In cat timp se dau rezultatele?
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 8+

Shines spune:
ms monica imi e ciuda totusi pe mine ca nu am putut evita..dar asta e, simteam de dim ca se va intampla ceva rau , am visat foarte urat si am plecat spre servici cu inima cat un purice
patricia ..
Ariana..nu te mai stresa din cauza altora, tu si bebele contati in momentul asta..ei se gandesc la ei, ei sunt egoisti si lipsiti de umanitate,ei se gandesc la lucrurile materiale tu la iubirea pentru bebele care creste in burtica ta ..nu esti tu de vina . Tu lupta pentru sanatatea ta si a copilului..restul nu mai conteaza in mom asta
Simo 16 +

Shines spune:
deea..acu am vazut prob tale cu masele
off..si eu ma chinui de cateva luni bune si stiu perfect cum e
eu pun spray de lidocaina pe ea sa o amorteasca macar pana adorm
am intrebat dr si a zis ca e ok..dar sa nu pun mult si pe suprafete intinse..dar nu afecteaza
e singurul anestezic permis/folosit in sarcina..cu el iti amorteste si dentistul falca inainte de injectie, sau cand ai puroi si injectia nu iti face efectul
Simo 16 +

roxx26 spune:
ariana, din cate stiu eu igg pozitiv arata ca ai facut ai ai imunitate, iar igm poztiv arata ca virusul e activ in prezent (ceea ce la tine din fericire nu e cazul). la tine e cum nu se poate mai bine! Cat despre serviciu, total de acord cu tine, ai procedat foarte corect. iar colegele sa-si tina gura ca oricine in situatia ta ar fi procedat exact la fel. Tu si bebe sunteti cei mai importanti!
_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

roxx26 spune:
Shine, mi-e tare ciuda pe toate prostiile care ti se intampla in ultima perioada!
Daca mai aveti chef, va rog sa ma intrati si azi sa dati un vot. Multumesc
http://soferderomania.promotor.ro/Scouser15
_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Shines spune:
ai 257 banutzi de la mine roxxy
Daca tot a venit vb..dati-mi si mie un vot pentru sot..va rog ..e in impas :))
http://soferderomania.promotor.ro/adyd_81
Simo 16 +

kitzy spune:
Hop si eu de la eco
Avem 15 sapt dupa UM si 15 sapt si 4 zile dupa masuratori, stam cu caputzu in jos, cu manutele dupa cap si cascam gurita
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si
15+ cu

Shines spune:
da roxana..in ultimul timp tot asa o duc..da vine el soarele si pe strada mea si atunci sa vezi
Simo 16 +

bebelu86 spune:
Kitzy tu ai carucior abastru si nu zici nimic?
felciitari pt festile bune
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
16+
858 SMS PT COPII

Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Hop si eu de la eco ![]() Avem 15 sapt dupa UM si 15 sapt si 4 zile dupa masuratori, stam cu caputzu in jos, cu manutele dupa cap si cascam gurita ![]() Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de ![]() ![]() ![]() |
felicitari..si numai bine tie si bebelui

Simo