Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 3

bebelu86 spune:
deea eu stiu k se merge la dentist pt chestii mai serioase doar in trim 2. in 1 si 3 nu se merge.
intreaba si gineco si vezi ce zice.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
16+
858 SMS PT COPII

bebelana_34 spune:
Buna roxana 82 ct
Haine pt gravidute gasesti la Kiabi in Carrefour. Nu stiu daca iti plac pt ca toate sunt asa mai ciudatele dar in alta parte nu prea sunt doar asa sa iei ceva mai larg si sa adaptezi pt sarcina.
Lorich canalul prieteniei este deschis dar probabil sunt eu mai exigenta( defect profesional). Mi-au trecut nervii si m-am resemnat.
15+

Shines spune:
Buna fetele,
Daca aseara eram deprimata..acu sunt la pamant
niciodata un necaz nu vine singur
am facut accident in seara asta..mi-a iesit un idiot de sofer cu un microbuz in fata..in Voluntari..ploua torential (futuna chiar)..nici o sansa sa il evit
problema e ca eram cu fata in masina care sa speriat rau..si cu o colega de servici..ne-a zdruncinat rau, nu a patit nimeni nimic, insa nu stiu bebe ce face, l-am zguduit si ma dor toate alea
masina pe partea dreapta e praf..nici usa nu se mai deshide.imi iese fum de sub capota..probabil de la radiator
Ma simt aiurea, am evitat atatea accidente..eram considerata chiar un sofer bun..mereu ma feream de nenorocitii astia cu taxiul si microbuzul pentru ca merg aiurea si nu se uita..si acu nu am putut evita
Simo 16 +

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Buna fetele, Daca aseara eram deprimata..acu sunt la pamant niciodata un necaz nu vine singur am facut accident in seara asta..mi-a iesit un idiot de sofer cu un microbuz in fata..in Voluntari..ploua torential (futuna chiar)..nici o sansa sa il evit problema e ca eram cu fata in masina care sa speriat rau..si cu o colega de servici..ne-a zdruncinat rau, nu a patit nimeni nimic, insa nu stiu bebe ce face, l-am zguduit si ma dor toate alea masina pe partea dreapta e praf..nici usa nu se mai deshide.imi iese fum de sub capota..probabil de la radiator Ma simt aiurea, am evitat atatea accidente..eram considerata chiar un sofer bun..mereu ma feream de nenorocitii astia cu taxiul si microbuzul pentru ca merg aiurea si nu se uita..si acu nu am putut evita ![]() ![]() ![]() Simo ![]() |
offff
mama lor de tampiti
ai grija de tine

bebelu86 spune:
SImo imi pare rau sa aud asta.
mergi la un eco si vezi dc si bb e ok.
ai grija de tine
numai dementi sunt pe sosele...
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
16+
858 SMS PT COPII

ariana2005 spune:
simo, ce bine ca nu ai patit nimic, Doamne fereste..pentru linistea ta poti merge la un eco sa vezi de bebe..
de ea, si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare,..nu ma doare nimic, dar mi-am rupt un dinte, asa ca dupa ce voi implini 3 luni, cu acordul medicului meu, ma voi duce sa-mi fac o radiografie si sa-mi puna un dinte, mi-a spus ca pot sa-mi fac inclusiv anestezie locala..nu e nici un pericol pentru copil..
azi mi-am scos si eu analizele..igg-urile pozitive peste tot locul, si igm-urile negative..e de bine nu?
mami de Ariana (30.10.2005) si 11+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

bebelu86 spune:
ariana ai grija..
igg inseamna k ai facut in trecut..e de bine
dar igm negativ inseamna k nu ai imunitate
deci poti sa iei oricand. nu esti ferita.
ai grija la ce mananci
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
16+
858 SMS PT COPII

ariana2005 spune:
asa am fost de suparata azi si impreuna cu hormonii mei am plans cred ca o ora fara sa ma pot opri..Doamne cat pot fii de naiva, eu care credeam ca inca lumea e plina de oameni buni si binevoitori, dar m-am inselat foarte tare si sunt asa de suparata...
azi la serviciu mi-am anuntat sefa si colegele ca nu mai vreau sa fac garzi de noapte pentru siguranta mea si a copilului, ca as vrea sa merg doar de dimineata sa nu le las in pana chiar acum in perioada de concedii..desi puteam sa-mi iau cm chiar din ziua cand am aflat ca sunt insarcinata, sarcina fiind considerata una cu risc..la care mi s-a spus ca sunt egoista si rea, ca nu ma gandesc numai la mine si nu imi pasa de cei din jur..oare am gresit chiar asa de mult ca sunt precauta, nu vreau sa risc nimic..eu am avut o sarcina pierduta la 38 saptamani, ele habar nu au ca mie mi-e frica si sa umblu pe strada daramite sa fac garzi de noapte in care sunt singura pe sectie cu 80 de bolnavi si o gramada de tratamente, urgente, decesuri..oare sunt chiar asa de rea, de egoista?..normal ca la un moment dat cand am fost intrebata de ce nu mai vreau sa fac de noapte le-am spus ca in situatia de fata eu si copilul meu suntem cei mai importanti si chiar daca ma doare de colege de mine ma doare cel mai tare..

ariana2005 spune:
si totusi de ce ar trebui sa ma feresc sa mananc?

Doloress spune:
Shines of, ce sperietura! Bine ca sunteti totusi OK, imi pare rau de fetita ca s-a speriat, mititica! Bebe din burtica am inteles eu ca e foarte bine protejat totusi, dar pentru linistea ta e bine sa mergi la vreun eco sa vezi cu ochii tai. Multi nebuni la noi, eu in Bucuresti cand ajungeam intotdeauna bagam capul la cutie, pe bancheta in spate, refuzam sa ma uit ca faceam soc de fiecare data, la cum se conduce. Numai il auzeam pe taica-meu injurand si-mi imaginam. Aveti mare grija fetelor!
Bebelu merci mult de raspuns! Mereu pe faza, pentru fiecare, multumim!
Pai nu stiu care au iesit pozitive care negative, cum va ziceam aici nu vezi analizele si poate e mai bine asa cand va vad cat va stressati voi in tara cand le vedeti in fata ochilor.
Analizele aici le trimite spitalul direct la doctor si doctorul le-a citit pur si simplu, mi-a zis de fiecare, asta e pozitiv, asta e negativ, etc. Deci ma gandesc ca poate am facut si am imunitate daca nu s-a oprit sa-mi zica nimic, ca totusi daca e ceva aiurea iti zice. Deci toate le am negative (desi si eu in copilarie am avut pisica si stateam la munte toate vacantele unde pupam si porcu'-n bot ca eu sunt mare iubitoare de animale in afara de CMV care e pozitiv. Si atata mi-a zis, sa fiu atenta ca n-am facut varicela si am copil mic, deci sa ma feresc si eu cat pot.
Mai sunt bucuroasa ca am glicemia foarte buna, deci deocamdata nu am diabet, si nici cetoni in urina. Bineinteles ca am venit acasa si am dat atacul la o cutie de bomboane, ca altfel nu se putea ! Bad girl! Dar stiti ceva, mi s-a facut rau, pur si simplu m-am dezvatat de dulciuri, eu care eram terminata dupa ele.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!