Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

xenopolina, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje, ca sa te putem vedea in timp real.

Lorich, la multi ani! E ziua ta azi?

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hei gagici!Am revenit,am un bebe de nota 10,asa a zis ecografa,agitat tare.Cica e sportiv,ca tati.Care tati nu a scos un cuvant ,doar s-a uitat la monitor.
Patricia,n-am poze.Iar de innegrit,deocamdata m-am inrosit pe piept si umeri,probabil de cand am stat in apa.In rest un pic bronzata,doar am stat numa sub umbrela.
Xeno,bine ai venit si sa auzim numai de bine de acum incolo

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ciao fetelor!
Multumesc mult de felicitari, nu nominalizez pe nimeni ca nu mai stiu cine si ce ce a zis, batranete haine grele
Ieri mi-am facut rapid programare la eco ca eram tare nelinistita de cateva zile ca nu mi se vede burtica decat ff putin, la Diana la 12 sapt era mai mare decat mi acuma la 15 si am intrat la banuieli. Mi-am facut programare la alt medic, ca doctora mea probabil s-ar fi distrat de mine ca is asa paranoica, si dr la care am fost ieri a zis ca e mica burtica, dar totul e foarte in regula, iese bine la masuratori, n-am de ce sa-mi fac griji, asa ca-s mai linistita acuma. O fii mai micut bb, ca de Diana tot timpul sarcinii mi s-a spus ca e manechin drept dovada si acuma e tare inaltuta pentu varsta ei O fii semananad cu taica-so

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

La multi ani, Lori!
La multi ani, fluturasi!

felicitari ptr fetele care si-au vazut bebelusii!
xenopolina, bine ai venit si sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Sa stiti ca eu am 9s si am inceput sa iau dicarbocalm ca eu am deja de ani de zile gastrita hiperacida. Medicul nu l-am intrebat dar stiu f multe gravide care au folosit si bebele e super sanatos! Inainte luam ranitidina si bicarbonat de sodiu, dar am citit ca nu sunt bune in sarcina. In rest nu-mi trece cu nimic babesc.
Voiam sa va intreb voi cum dormiti? adica pe ce parte? eu dormeam de obicei pe burta dar acu nu mai pot, nu mi-e bine...
OK, sper ca nu am uitat pe nimeni.
daca da, spuneti!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

bine ai revenit Ana felicitari pentru vestile bune de la eco..tine-o tot asa

Simo 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am revenit si eu acasa..dupa jumatate de zi
sunt franta
am dus masina la constatare si in service direct..am avut noroc ca nu am prins aglomerat, si spre surprinderea mea am gasit si oameni de treaba de data asta
nenorocitu ala de sofer nu vroia sa vina nici la asigurare, nici la politie..un tigan ordinar (scuzati-mi rasismul dar asta simt si nu ma voi ascunde niciodata, sunt ingrozitori)..aseara ma sunase de nu stiu cate ori sa imi ceara bani ca isi rezolva singur masina..ca nu il costa mai mult de 3 mil...si vina era a lui frate, asta nu intelegeam
dimineata ma suna iar, ca ce fac , nu ma duc sa ma vad cu el? ..i-am zis ca nu ma mai intereseaza persoana lui, voi merge direct la politie daca nu vrea amiabil si pe urma sa raspunda
pe urma ma suna iar sa ma roage sa nu ma duc la politie(probabil avea ceva in neregula cu actele).ca ramane fara permis si fara servici..ca de fapt pe el il costa 50 lei bara aia indoita si nu are rost sa mai umblam..si tot asa in telefoane am tinut-o
faza e ca degeaba mergeam la politie daca nu venea si el , sa obtin asigurarea, si oricum nu il obliga nimeni..nu mai recunoastea si gata..ma tineau asa cu asigurarile pana la anul
asa ca i-am zis sa imi semneze aia de intelegere amiabila..am umblat in tot orasul dupa el...am bagat ca a fost vina mea..si am deschis dosar de dauna pe asig casco a mea..alta solutie nu aveam, decat sa repar pe asigurarea mea ..pe urma sa il dau in judecata pe el sa imi recuperez banii..si la cat se misca justitia la noi, mai mult cheltuiam cu avocati si martori, plus ca dura si ani intregi poate..asa ca am renuntat

Simo 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

ce faceti fetelor?
nu stiu cine a intrebat de municipal: spitalul are foarte multe probleme insa care se gasesc in toate spitalele din romania.NU se va inchide din mai multe motive pe care nu are rost si nu pot sa vi le zic.Trebuie insa sa te astepti sa cumperi foarte multe lucruri gen leucoplast, vata etc.eu nu stiu nici un spital din romania la ora actuala care sa nu aiba probleme cu materialele sanitare.deci stai linistita ca o sa nasti la municipal daca nu vrei la medlife.medicul tau nu are cum sa te oblige.dar bineinteles conditiile sunt altele.
eu de 2 zile am niste arsuri de ma sui pe pereti.ieri am luat dicarbocalm si a fost foarte bine.cu greturile vad ca azi le-am avut doar de dimineata.acum ma simt foarte bine, sper sa nu cobesc.

................................................
11+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Ioana, scriu, promit, da' maine, ca azi fug la concert (nu stiam de faza cu 10 mesaje).Mi-e teama sa ma gandesc cam cat o sa batzaie pisoiul meu, cand o sa incep eu sa-l simt. Deja a fost la toate concertele posibile de la AC DC incoace, daca nu iese dand din cap e ceva in neregula
Shubulina, mai stiu eu un tati care era sa cada de pe scaun cand l-a vazut pe fii-su la morfologia de trim I. I-a crescut inima cu doua numere :)
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Lorich, la multi ani, sa fii iubita si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

am revenit si eu acasa..dupa jumatate de zi
sunt franta
am dus masina la constatare si in service direct..am avut noroc ca nu am prins aglomerat, si spre surprinderea mea am gasit si oameni de treaba de data asta
nenorocitu ala de sofer nu vroia sa vina nici la asigurare, nici la politie..un tigan ordinar (scuzati-mi rasismul dar asta simt si nu ma voi ascunde niciodata, sunt ingrozitori)..aseara ma sunase de nu stiu cate ori sa imi ceara bani ca isi rezolva singur masina..ca nu il costa mai mult de 3 mil...si vina era a lui frate, asta nu intelegeam
dimineata ma suna iar, ca ce fac , nu ma duc sa ma vad cu el? ..i-am zis ca nu ma mai intereseaza persoana lui, voi merge direct la politie daca nu vrea amiabil si pe urma sa raspunda
pe urma ma suna iar sa ma roage sa nu ma duc la politie(probabil avea ceva in neregula cu actele).ca ramane fara permis si fara servici..ca de fapt pe el il costa 50 lei bara aia indoita si nu are rost sa mai umblam..si tot asa in telefoane am tinut-o
faza e ca degeaba mergeam la politie daca nu venea si el , sa obtin asigurarea, si oricum nu il obliga nimeni..nu mai recunoastea si gata..ma tineau asa cu asigurarile pana la anul
asa ca i-am zis sa imi semneze aia de intelegere amiabila..am umblat in tot orasul dupa el...am bagat ca a fost vina mea..si am deschis dosar de dauna pe asig casco a mea..alta solutie nu aveam, decat sa repar pe asigurarea mea ..pe urma sa il dau in judecata pe el sa imi recuperez banii..si la cat se misca justitia la noi, mai mult cheltuiam cu avocati si martori, plus ca dura si ani intregi poate..asa ca am renuntat

Simo 16 +

daca stiai nr de la masinasi nr de tel te puteai duce linistita la politie ca sunau ei si il invitau la sectie.aveai actele de la masina lui?
dupa ce politia declara ca este vina lui, tu iti reparai masina pe asigurarea ta casco si dupaaia firma la care esti tu asigurata isi recupera banii de la firma lui de asigurari.stiu sigur chestiile astea fiindca am avut si eu ceva asemanator si taica-miu lucreaza la o firma de asigurari.

................................................
11+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput