Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
fluturas2010 spune:
mai fetelor, voi luati dicarbocalm, etc...si eu care ma plang pe aici de o vesnicie de o balonare groaznica (si din nimic)...si nu mi-l recomandati????
dar, sigur e permis in sarcina??cate pe zi???
in rest ..si astazi am avut o senzatie de jena la uteras...cred ca se mareste..nu???
multumesc pt urari..
La multi ani sarbatoritelor, sarcina usoara si minunata!!!!!
Shines spune:
numarul de la masina il aveam..dar el refuza sa mearga la politie.el nu avea licenta de transport valabila pe ilfov si ii era frica.daca il chemau la politie , nu recunostea, pentru ca el avea doar bara aia din plastic un pic stramba pe care putea sa o schimbe..pe urma ma bagau pe mine la alte probleme...el lucreaza la o firma de transport pers cu microbuzul,,si aia au relatii peste tot, inclusiv politie..se anunta intre ei cand au controale..se da mita..stiu cum functioneaza, comnatul meu mi-a zis despre ce e vb, a lucrat si el pana acu cateva luni la ei
Simo
16 +
Doloress spune:
Shines imi pare rau...
Monika cel mai bine dormi pe stanga, asa am inteles eu m-am invatat de la Patrick si asa dorm de atunci. In orice caz, nu e bine sa dormi pe spate, uite aici am gasit ceva pe net :
Chiar din primele luni de sarcina incearca sa te obisnuiesti sa dormi pe o parte. Pozitia pe o parte cu genunchii indoiti este probabil cea mai confortabila pozitie pe masura ce sarcina progreseaza. In acelasi timp, usureaza munca inimii deoarece greutatea bebelusului nu va mai constitui o presiune asupra venei mari (numita vena cava inferioara) care transporta sangele de la membrele inferioare inapoi la inima.
Unii medici recomanda in mod special ca femeile insarcinate sa doarma pe partea stanga. Deoarece ficatul este pe partea dreapta, asezarea pe partea stanga va proteja acest organ de greutatea uterului. Intreaba-l pe medicul tau ce iti recomanda – in majoritatea cazurilor, pozitia pe oricare din parti va elibera o parte din presiunea exercitata asupra spatelui tau.
Shubulina bine ai revenit! Ati fost in club pana la urma? Imi pare bine de vestile bune de la eco, nu ti-a zis nimic de sex?
Bun venit noilor burticute! 
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
bebelusi spune:
Fetelor aveti idee daca am voie sa ma dau cu nidoflor?am o iritatie jos care nu imi trece decat cu nidoflor, e o problema mai veche
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Shines spune:
patricia..eu stiu de nidoflor ca se poate folosii..insa nu pe suprafete intinse si prea mult timp
eu asa folosesc aciclovit pentru herpesul de la gura care mi-a iesit de curand din cauza caldurii probabil..si mi l-a recomandat dr..dar sa il folosesc strict pe bubitza si nu mai mult de 3 zile..de nidoflor a zis la fel
sper sa iti treaca 

Simo
16 +
Shines spune:
fluturas..eu am mai zis unei burtici de aici de dicarbocalm..imi daduse si mie dr..se poate lua in sarcina
eu nu am luat pana acum
indiferent de ce zicem noi aici, nu iti putem recomanda ceva anume..fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit..pentru orice pastilutza trebuie sa intrebi dr tau ..

Simo
16 +
bebelusi spune:
Shines mersi mult, mi-am mai dat cate o zi si eu
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
gabivalceanu spune:
VIOLETA, tine-te tare! E mult mai bine sa stai cumintica si macar la spital te vede medicul, nu mai stai asa stresata ca acasa cind abia astepti sa ajungi iar la control... Cu cine sta fetita? Plinge dupa tine? OF, hai ca scapi tu... Rabdare si curaj! Si Doamne-ajuta!
XENO, bine-ai venit! Hm... concert, ai?!
IRINUKA, eu maninc in 2 Mai fff bine la DINAMO. Pe primul loc. E full mereu. Gustos, relativ ieftin si variat. Si doimaiesc asa... Apoi, e Micul Golf, dar te plimbi pe plaja de nudisti pina acolo (bine, poti merge si cu masina, dar eu URASC asta! Ii urasc pe toti care-si fitiie masinile prin fostul meu drag 2 Mai). La Micul Golf e o atmosfera fumoasa, toti sunt prieteni, muzica e excelenta, stai cu picioarele in nisip, iar seara dupa 12 se fac focuri de tabara si se cinta la chitari.Iti recomand pestele, intrebi ce-ati prins azi, fetele iti zic. Peste cu bors pescaresc. Sau saramura. De asemenea, rapanele. Si midiile. Si salatele de scrumbii sau icre (nu d-astea n-ai voie, ca-s crude). Daca te duci in Vama (imbraca-te cu jeans si-o ie, din respect pt ce-a fost Vama inainte de navalitorii care-au stricat tot), maninca La Canapele. Ia desert Melon Glacee sau gogosi de la Gogoasa Infuriata si danseaza La Stuf (ca se te imbeti n-ai voie).
Daca iti place sa porti la plaja tocuri, sa te servesti cu trei frapee si nenumarate alte chestii pe plaja, sa iesi seara frumos parfumata si aranjata pe-o pietonala prin magazine, nu te duce deloc acolo, n-o sa-ti placa! Si nu-s nici discoteci!
SHINES, tocmai ce vorbeai de accidente. Vezi cum gindul negativ actioneaza ca o proiectie? Multumeste lui Dumnezeu ca esti bine. Si apeleaza la sot/taxiuri/prieteni sa te duca la serviciu, lesini in autobuz.
Va pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 11 s.
gabivalceanu spune:
...Si-am uitat: Fluturas, daca nu mori de durere, nu lua medicamente. Eu ma tirii asa, cu ulcer si nu iau nimic. Nu maninc din cauza greturilor si ma doare de mor. Plus ca de la vomitat trec tot acidul prin zona aia si ...e naspa. Si tot nu iau. Si eu am fost ulceros cu acte, cu melena si-o juma de kil de singe in burta. Ai incercat cu suc din foi de varza? Lapte dulce, brinza, piine prajita. Fara fructe, doar banane. Si multa apa.
Pup.
loutzy spune:
Buna burtici.
Ce faceti?
Lori LA MULTI ANI!!! si tot ce iti doresti.
Xenipolina bine ai venit alaturi de noi. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la temen.
Ana sa-ti fie de bine plimbarea la mare si felicitari pt bebele sportiv.
Fetelor ori sunt eu paranoia ori incep sa il simt pe bebe. DE vreo 2-3 zile simt niste senzatii de parca as fi atinsa cu o pana in zona uterului pe interior.Sa fie bebe?![]()
![]()
.

Laura
14+