Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Eu nu consum cafea. Inainte beam cafea doar ca imi era pofta de ciocolata. Mi-a fost foarte simplu sa renunt la ea.
In schimb am fost o perioada lunga cu Fanta de portocale...si m-am lasat si de asta...

Valentina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
KLARISSE eu am renuntat la cafea odata cu tigarile.M-am gandit ca daca tot nu fumez,la ce sa mai beau cafea? Doar s-o beau asa ....ca pe suc nu are rost.Am incercat intr-o zi sa beau o cafeluta mica si mi-a venit instantaneu pofta de tigara.Cred ca creierul le asociaza in mod automat din moment ce atatia ani am fumat la cafea. Si acum daca beau putina cafea ma doare capul!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Ana esti tare ca ai avut vointa sa renunti la ambele deodata!

Eu am mai baut cate o cafea....si imi luam decofeinizata, pana mi-a spus o amica care e si doctorita ca e mai nociva aia decofeinizata ca se folosesc tot felul de substante pt. eliminarea cofeinei. Si ca daca chiar ti-e pofta mai bine sa bei cafea adevarata. Si de atunci foarte rar poate 1 la 10 zile mai bag dar cu lapte mult - mie asa imi place. Mai mult e lapte cu cafea.

Dana 30+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor cat de des sughita bebeii in burtica? Se poate sa-i apuce in fiecare zi? Ieri am simtit-o prima data si acum iar a apucat-o!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Kiti, Klarisse v-am admirat in poze...aratati minunat. Klarisse, superba pensiune, cred si eu ca ti-a priit.
Arianna eu am aproape in permanenta urechile infundate...chestia e ca nici pana in ziua de azi nu m-a lamurit cineva de la ce e: ba e de la tensiune mare, ba de la tensiune mica, ba de la anemie (n-am de nici unele)

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu n-am renuntat la cafea....beau una pe zi, dimineata. In we mai uit sa-mi fac dar ma apuca instantaneu durerea de cap.

28+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

fetelor voi mai beti cafea? Eu am renuntat..desi mi-e greu ca imi intrase in reflex..in ma gandesc la bebe..fiind si f cald afara, cand vom alapta nu avem sigur voie..am zis s-o tai de pe acum..

Klarisse graviduta 28+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Eu n-am bat toata sarcina dar m-am reapucat de vreo saptamana! Sunt obosita cu renovarile, si beau dimineata cate 2 degete in canita, spoer sa fie ok! Va trebui s-o las din nou!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Am trecut si eu pe la poze sa va vad. Bineinteles ca nu se vad nici un fel de kilograme multe in plus, doar niste burtici frumoase in niste rochii superbe! Va felicit, chiar radiati fetelor!

Au fost la mine o fosta colega de facultate impreuna cu o colega de-a ei de serviciu. Au venit in Bucuresti pt un curs. Mi-au facut si mie vreo 2 poze, pe care o sa mi le trimita, ca eu nu sunt in stare sa-mi fac

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eveline .
Am intrebat de cafea ca eu ma incadram la dependenta..zilnic de jde ani de zile. Cand am ramas insarcinata, in primul trimestru nu am mai putut sa beau dar dupa am reluat. Acum am zis sa o las din timp ca sa se obisnuiasca organismul dar salivez pe langa dulapul unde e punguta..

Klarisse graviduta 28+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Dar tu tensiunea ti-ai mai luat? Eu cand am tensiunea crescuta mi se infunda urechile. Ai grija de tine!

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Salutare burtici,am si eu o intrebare.....a mai avut cineva urechile infundate pana acum in sarcina? Eu sunt asa de vreo 5 zile si vad ca nu-mi mai trece,dr a zis ca poate fi de la aerul cond,dar la mine nu bate direct....o fi asta cauza sau poate fi de la sarcina?

DD ne-a daruit o minune 27+Alesia Maria

uta28 este 27+ cu Mara Elena
------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fulguta ce oferta aici! O sa avem nevoie de pozari pentru minunatiile din burtik! Eu ma uit acum dupa un aparat foto pe care-as vrea sa-l primesc de ziua mea. Nu stiu la ce sa ma opresc, nikon sau canon?

Cristina 28+

Mergi la inceput