Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 2
bebecris26 spune:
buna dimineata burtici si de la noi
. am fost aseara la nunta, a fost tare frumos distractie si dans (noi doar am privit
).Andreea la multi ani, sa fii sanatoasa si nastere usoara si la termen. Alexuza hai ca mai ai putin
. peste cateva saptamani efortul tau va fi rasplatit cu o dulceata de grasunica.
cristina si bebe in burtica
28+sapt
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Am fost la baie si cand m-am sters am vazut pe hartie un fir grosut gelatinos galbui transparent , normal ca am intrat in panica Am sunat dr si mi-a zis sa nu ma panichez ca este bine ca nu este maroniu si mi-a dat sa mai fac 4 injectii cu dexametazona si ovule cu polygynax offf , nu reusesc sa ma calmez![]() ![]() ![]() Burtica de 33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Alexuza, te inteleg ca te-ai panicat, dar incearca sa te linistesti; cred ca asta e cel mai bun lucru pe care il poti face. Stai in continuare in patut si fa ce ti-a zis doctorul. O sa fie bine
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+
ana_25 spune:
FISTIQ multumim pt capitol!
KLARISSE bine ai revenit! Dar ti-a priit muntele nu gluma!
Frumos numele ales pt cuculetz!
Si eu am visat acu vreo luna ca nascusem si asistentele imi pusesera fetita in cutrea spitalului chiar langa gard,si care cum trecea pe strada se uitau la ea.Eu disperata de cealalta parte a gardului(pe strada) nu stiam cum sa intru sa o iau de acolo si ma gandeam:vai,cum au pus-o aici in mizeria asta si in microbii astia de pe strada,si era asa micutaaa!!Ce usurare cand m-am trezit si am vazut ca burtica e la locul ei!!
Eu m-am apucat sa fac mancare si sper sa termin pana nu vine bunica-sa ca nu stiu pe unde a plecat.Nu-mi place sa stau cu ea in bucatarie,eu gatesc si ea sta gura-casca,ma enerveaza!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
ALEXUZA stai cumintica in patut! Sa vezi ce bebita frumoasa o sa ai! O sa uiti de toate stresurile!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Klari

Bine ai venit!!! Ma bucur ca v-a priit vacantica!!! FELICITARI PT BEBE MATEI GRASUN!
![]()

Fistiq wow ce vise ai si tu!
Am sa merg la debenhams, parca e unu' prin plaza!
Donna oops! Treci la Clexane atunci! Nu-i bai, dar niste intepaturi! O sa fie bine!
Cristina
28+
puiutza spune:
Salut burtici!
Bine ai revenit din concediu Klarisse! Sa iti fie de bine si tie si lui Matei!
Si eu am pus ceva in concediu tocmai incheiat, chiar mi se pare ca imi explodeaza burtica - azi merg la eco si sunt tare curioasa cat are BB, oricum ma simt si misc ca si cum as fi prin 37S, nu 32S. Cateodata ma gandesc ca nu e ceva in regula .... abia astept sa merg azi la dr....si vrea sa vina si Bogdi sa isi vada fratiorul si si tati...deci mergem toti 3..sper sa nu comenteze dr.
Chichiutza eu mi-am luat niste prelungitoare pt. sutiene de la Quelle...daca or mai exista si or mai avea - poti verifica pe net.
Burtici aveti grija cu cazaturile....si mai ales la baie ca facem mult dusuri acuma...eu una ies tot mai greu din cada....Parca sunt o baba!
Cu Bobi a fost super ok sarcina, acuma le am pe toate...dureri de spate, de burtik, abia umblu, ma doare un sold.....muntele lui Venus...si nu mai zic ca ma enervez! In ritmul asta nu stiu daca o tin pana la 40S.
Apropo de temperatura din camera cand venim cu bebe acasa intreba cineva (nu mai stiu cine)..in carti asa zice ca 18-22 grade. Dar fiecare face cum e si el obisnuit.. Eu am cam facut 22. La temperatura asta stam si iarna in casa si e ok. Avem insa niste prieteni care stau tot la 18-19, dar cu pulover pe ei....si cand a nascut al doilea BB anul asta in martie...s-a invinetit tot bietul de frig....a facut cred soc termic...venind din maternitate de la 27-28 grade la 19 acasa.....Si pe caldurile astea il tinea cu o paturica pe el...ca nu isi revenea nicicum. Asa ca....cel mai bine e cum sunteti si voi obisnuiti! Parerea mea.
Si mai vroiam sa spun ceva dar am uitat....revin mai incolo.
Va pup.
Dana
30+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
pianna spune:
Salutare burticutze!
Eu iar am ramas in urma cu 1-2 capitole, nu am intrat deloc in weekend. Am o stare de lene si apatie generala, nu am chef sa fac nimic desi... slava domnului sunt destule de facut si acasa si mai ales la job.
.
Am fost ieri la un botez, era asa de frumoasa aia mica.
. M-am ingrozit in schimb cand am vazut sleahta de bunici, matusi si vecine aplecate deasupra caruciorului sa se hlizeasca la micuta, sa o scuipe sa n-o deoache si tot asa. Mamica era cam depasita de situatie, incerca sa fie draguta cu toata lumea, eu sincer am admirat-o pt ca nu as fi avut rabdarea necesara cu tot cardul de babe!!!
25+ cu 
Klarisse spune:
Chichi

Fistiq i-am mai luat niste costumase si body-uri pentru 0-3 luni ca nu prea aveam. Preturile in Sighetul Marmatiei sunt incomparabil mai mici decat in Iasi.
Ne-a venit patutul si comoda, tati le-a montat..imi vine sa le mananc asa de frumoase sunt..mai ramane dulapul si caruciorul..insa incercam sa le luam pe rand ca falimentam..
.
Ma duc sa pun niste poze in album sa-mi admirati 'maretia'![]()
![]()
Klarisse
graviduta 28+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Alexuza calmeaza-te! Nu cred ca e dopul, ar trebui sa fie mai maroniu sau cu striuri de sange! Fii cumintica, baga no-spa si scobutil, baga dexa, relaxeaza-te si totul va fi bine! trage adanc aer in piept. O sa stea bebe sigur pana la cel putin 36s!
Cristina
28+