Mamici din Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex

theo lumineaza-ma cum sa fac.daca dau sa intru pe adresa aia,nu merge,,help!!!

Maria-Bianca.3.09.2008

Pai, tu trimiti de pe mail-ul tau pe mail-ul ala. Acolo nu merge pentru ca nu ai parola. Daca iti activezi PM aici (si tu si Anouk3) o sa va trimit parola sa puteti intra si pe mail-ul comun. PM se activeza asa: mergi la contul meu/mesaje private/apoi in bara de pe la mijlocul paginii unde ai start/editeaza profil/mesaje private etc. apesi mesaje private si undeva in dreapta ai outbox/receive/members/options/ apesi options si acolo bifezi casuta cu "activeaza mesajele private" dai trimite modificarile si gata, poti primi mesaje private aici pe forum. De indata ce faci asta iti trimit si parola de la mail-ul comun.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Theo eu scaunel de masa il am pe asta:
http://www.juniornet.gr/index.php?target=products&product_id=30160
Ce ma enerveaza la el e ca atunci cand ii scot tavita se ia cu tot cu "tzumburucul"(ca u stiu cum sa-l numesc)ala dintre picioare..opritor..sau cum i-o zice.Dar per ansamblu e bun.Cuvinte de lauda mai am si despre CHICCO POLLY.Am prietena care au si sunt multumite.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Ce ma enerveaza la el e ca atunci cand ii scot tavita se ia cu tot cu "tzumburucul"(ca u stiu cum sa-l numesc)ala dintre picioare..opritor..sau cum i-o zice.Dar per ansamblu e bun.Cuvinte de lauda mai am si despre CHICCO POLLY.Am prietena care au si sunt multumite.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
www.flickr.com/photos/44856184@N03/" target="_blank">POZE
AMR....7KG

multumesc. Da, eu as vrea un Chicco Polly Magic dar e 170 de euro, mi se pare totusi prea mult. Am vazut unele misto in catalogul nou mothercare care se pun pe scaunul normal de bucatarie si se transporta usor intr-o gentuta, poti sa-l iei oriunde. Dar am vazut si unul clasic mothercare la vreo 100 de euro f misto, si eu tineam neaparat sa aiba opritor de-ala intre picioare, dar daca zici ca se scoate cu tot cu masuta, o sa ma uit si la acest aspect. Din pacate nu le gasesc online sa ti le arat nici la kou-kou nici la mothercare. A, si inca ceva...e asa important sa se lase mult pe spate? Maria adoarme in scaunul de masa? Ca ma gandesc si la aspectul asta cu lasatul pe spate. A, chiar asa, tu ai parola de la mail-ul comun?

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

multumesc. Da, eu as vrea un Chicco Polly Magic dar e 170 de euro, mi se pare totusi prea mult. Am vazut unele misto in catalogul nou mothercare care se pun pe scaunul normal de bucatarie si se transporta usor intr-o gentuta, poti sa-l iei oriunde. Dar am vazut si unul clasic mothercare la vreo 100 de euro f misto, si eu tineam neaparat sa aiba opritor de-ala intre picioare, dar daca zici ca se scoate cu tot cu masuta, o sa ma uit si la acest aspect. Din pacate nu le gasesc online sa ti le arat nici la kou-kou nici la mothercare. A, si inca ceva...e asa important sa se lase mult pe spate? Maria adoarme in scaunul de masa? Ca ma gandesc si la aspectul asta cu lasatul pe spate. A, chiar asa, tu ai parola de la mail-ul comun?

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Stiu de scaunelele alea micute.Mi se par ok..dar noi(adica eu ca sotul nu se baga la cumparaturi..el e responsabil doar de enterneining cu bebe)
Asta de il am eu se lasa si pe spate.Maria nu doarme aproape deloc nici in pat d-apai in scaun.Noi nu stim sa dormim,nu am invatat inca.Stim sa mergem in 4 labute,sa plangem,sa stam in brate sa ne batzaie mami sa ne hataie..din astea...
Daca stii ca e dormicios Stelios tre sa te uiti sa se lase si pe spate cat mai mult.
Parola am avut-o dat s-a sters din mesaje
Daca ai timp si nu deranjez o poti trimite?

Mergi la inceput

Nibi_niki, ai PM.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Nibi_niki, ai PM.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mersi.L-am vazut pe bebe Stelios.Sa-l pupe mama de frumos ce e.Si asa cuminte pare....Cum se intelege cu sacul de dormit?.Noua nu ne place
Am vazut si poze cu Bya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Pofta mare ca am intrat sa scriu acum 2 ore cred si acum ma apuc...la pranz :))da merita....facut pui la capac si cartofi taranesti si salata de telina si salata verde ...sa ma laud si eu un pic
La multi ani!
fetelor eu zic ca putem baga la spalat linistite ca nu-i sarbatoare religioasa...cu rosu...si eu vreau sa bag da plouuuuaaa si nu se mai opreste,deci pe sarma nu pot intinde ...pe aplostra doar sau pe calorifere(am dat si noi drumul la "gaze" de vreo luna )
fetelor dc puneti poze pe mail-ul comun spuneti pe aici ca sa mai intru si eu...si eu am avut la inceput probleme cu intratul pe mail...dar era greseala mea nu scriam corect parola...
Theo...ce frumos...hehe un an de la 2 liniute
Mamitza_alex sanatate multa....eu ma enervez si dc cei mari n-au bunul simt sa zica....sunt racit/a...si imprastie microbii...d-apai dc as avea copii...ufff ce sa zic....iresponsabili...
pupici fetelor o taiem la masa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Theo scaunel noi am cautat/luat pt al 2-lea nepotel al nostru acum 2 luni am gasit cea mai larga gama la Podilatopoli(au magazin si caum vii in Salonic pe Karamanli pe langa intersectia Karamanli/25 martiou e pe colt culoare bleu magazinul e mare il vezi sigur...si mai au si ..cum sa zic...pe drumul spre aeroport(cel ce trece pe langa ikea/diabalkaniko) deci au si acolo magazin mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Cinstesc si eu cu o cafea de dupa masa.
Vaaai, ce vreme oribila pe la noi.. Bofori muuulti si nici urma de parada aici ca ii zbura pe toti vantul in mare. Asa ca stam cumintei in casa. Ma rog, cumintei e un fel de spune. Mai bine zis, urlam prin casa ca s-a invatat toata ziua creanga dl. Nicolas si acum are ochii beliti afara poate-poate iesim din casa. Am prins 5 minute fara ploaie si am coborat putin pe la gaini (ca avem si d-astea). Ii place asa de tare acolo. Ar sta cu orele sa se uite la gaini, la rate, pisici si ce mai avem noi pe acolo.
Mamitza_alex, foarte tare galusca ta cu plimbarea. Al meu doar racneste cand vrea afara.
Theo, noi avem un scaun clasic de la mothercare, cu masuta in fata si cu centura la mijloc si intre picioare pentru simplul motiv ca l-am primit de la o nepotica care e maricica acum. Altfel m-ar fi incantat foarte tare astea de lemn de se fac masuta si scaun.
Nibi_niki, cum o adormi pe bebita ta ca e maricica deja? Noi adormim numai la tzitzi si facem apoi transferul in pat. Dar vad cu groaza ca creste si nici gand sa adoarma singur.
Moro_k, ce papa bun faci tu acolo.. mmm.. Eu azi am facut ceva super traditional: carnati cu cartofi prajiti.
S-a trezit Mr. N. Pup!
PS. Trimit si poze mai pe seara.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

ms theo,am reusit sa pun poze si sa activez PM(CRED)fetelor,dar prin orasele voastre sunt o groaza de magazine,aici mai putine,nici marketuri calumea nu sunt.eu am avut un scuan de masa dar bya nu prea a stat in el.moro_k,ia cand ia timp pune reteta de pui la capac si cartofi taranesti,m-ai facut curioasa si mi-e si o pofta.eu acum mai servesc o cafee si am facut gogosele cu nutela o bunatate(desi ma chinui sa dau 5 kg jos,am zis sa sarbatoresc si eu putin.bya doarme,am bagat 2 masini le-am intins,bine ca nu ploua doar e vant si asa se usuca mai repede.

Mergi la inceput