Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 7
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 trimiteti-ma odata la culcare ca nu ma mai sdezlipesc de scaunul asta......................... Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Fugi la culcare, Bea!
Noapte linistita!!!
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Am mai intrat nitel sa anunt ca au intrat banutii de indemnizatie si alocatia! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Bravo, felicitari!!!
As intra si eu sa verific daca as mai gasi hartiuta cu codul ala de utilizator pe care mi-au dat-o de la banca si n-am avut inspiratia sa- l mai notez in alta parte..
haircut spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Alergat repede dupa voi Raspund si mai repede LML Miruna!!! La Multi Ani Haircut Bea ne-ai mai povestit tu cum l-ati asteptat pe Ivan dar iar m-ai emotionat. Multa sanatate sotului si sa dea Domnu sa fiti din nou impreuna cat mai curand si sa nu va mai despartiti prea curand. Ruxita felicitari ptr diversificarea cu branzica! Io stiam ca branza i-o faci acasa si iaurtul il iei din comertz da daca merge cu branza din comertz vreau si io Catalutza nu te stresa ca nu-ti trebuie nici un arsenal la diversificare, lingurile alea de le ai si un blender sunt suficiente ptr inceput, restu-s optionale Ratusca nici io nu pricep la ce folosesc toate functiile OZN de la scaunele de masa . Si Stai cuminte cu Andrei, Yannis se intoarce de vro 10 zile asa ca lumea si tot de 10 e un cosmar ca mi se scoala noaptea urland ca nu stie sa se intoarca la loc. In rest nu face multe lucruri....si io ma uit cu jind la copii aca cum sunt Sebi, Kiti etc... Oani fantastic, asa cum zicea Miremia si eu am fost convinsa ca e pe fast fwd filmu cu mancatu' Plateea ce pastaie multilateral dezvoltata ai! Super haios treb sa fie! .....nu mai stiu ce vroiam sa zic... Tot nu am inteles ce e feederu cer demonstratie Miremiei cu prima ocazie Noi ieri am fost ocupati sa ne sarbatorim, am facut 2 ani de la prima intalnire si cum la un an de la casatorie Yannis nu ne-a lasat sa luam decat o gura din bericele la minunatul beach bar...sotul a insistat sa ne sarbatorim ieri cat si ptr casatorie: am mers la Diverta sa ne cautam felicitare, am gasit una f frumoasa ptr "our Anniversary" exact cum e la noi, am scris evident amandoi chestii siropoase in felicitare , ne-am luat cadouri reciproc , am mers la restaurantul la care a avut loc prima intalnire si am papat, Yannis a fost peste tot cu noi f cumintel! Pupici ca ma bag la film de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
La multi ani! Sa fiti fericiti si pana la urmatoarea aniversare poate apare si bb 2 la orizont
lucia2000 spune:
Asa util imi e mie BRD-Net-ul.
Verific online cand imi intra banii, fac plati online de facturi...
miremia spune:
Cristies iti multumesc pt sfaturi. Cred ca am gasit ce cautam....un scaun auto de la Britax care poate fi folosit si cu fata si cu spatele si care are o captusala pt bebeii mai mici de 9 kg.
Unde ai gasit feederul de la Primii Pasi si cat a costat? Abia astept sa incepem si noi.....sau nu? Mi-am promis ca nu mai cumpar nimic pt diversificare dar am o curiozitate....foloseste cineva suport din acela de care se lipeste castronasul? Este folositor sau sa mai astept pana incepem diversificarea intr-un mod mai serios?
Alexutza feederul (cel putin al meu) este asa...un suport (ca o coada de lingurita dar mai mare) care are la capat o plasa in care se pun bucati de fructe sau legume pe care le suge bebe, iar plasa respectiva impiedica copilul sa rupa bucati mai mari cu care se poate ineca. Daca ii pui fructe sau legume de la frigider poate fi folosit pe post de teether.
Haircut ce zi interesanta ati avut. Maiei! Sper sa scape cat mai repede de ghetute. Cat mai aveti? Daca ai mai zis si n-am fost atenta scuza-ma.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Asa util imi e mie BRD-Net-ul. Verific online cand imi intra banii, fac plati online de facturi... Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Cred ca toate bancile au serviciu de online.
_
AMR 8 kg
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Cred ca toate bancile au serviciu de online. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Stiu ca mai are si BCR-ul
De altii nu stiu ce sa zic.
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Stiu ca mai are si BCR-ul De altii nu stiu ce sa zic. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Si Raiffeisen, Transilvania, ING, Bancpost......
Sunt foarte fericita ca mi-am gasit modelul de scaun auto dorit. Daca mai intereseaza pe cineva un astfel de scaun auto....eu m-am decis la Britax First Class Plus.
si sa aveti o noapte buna!
_
AMR 8 kg
cristies spune:
Alexutzzza, La multi ani fericiti impreuna! Ce frumos v-ati distrat ! Bravo!
Bea, sper ca ai plecat la culcare ca daca nu vin cu .
Haircut, carutul e hauck, se lasa la orizontala dar l-am luat de la niste prieteni care nu l-au folosit si am dat 250 pe el. E foarte usor si comod. Succes maine sa gasiti ce va trebuie. Ce zi frumoasa ati avut... felicitari!
Miremia, nu e nicio poza cu el pe net (daca poti sa crezi) dar fac eu maine si pun. Se cheama "Saculet pentru hranire" si l-am luat din care4. E 10 lei. Asta dupa ce am vazut de la Nuby la premaman cu (tine-te bine!!!) 45 de lei. Sunt nesimtiti tare astia... costa mai mult decat ma costa cu tot cu transport. Incredibil. (cand am cautat pe net mi-a aratat ca exista la sensiblu, dar tot fara poza). O sa-ti trebuiasca ala de lipit cand o sa manance delfinitza-rechinitza singura. Eu am luat un castron cu tot cu ventuza, dar nu l-am folosit ca il tin eu in mana...
Pe mine nu ma lasa sotul sa umblu la conturi pe netul de acasa . Ca sa comand jucarii si alte prostii pun bani si comand in limita alora... zici ca sunt in evul mediu, dar paranoia...
Si noi tot la babylove am ramas chiar daca s-au ieftinit pampersii... acum nu-i mai vrem noi.
Am aflat ca ciocolata trateaza depresiile. Asa am o scuza de ce mananc intr-una.
Si vroiam sa va arat reclama cu tipul de pe contrasens, ca in mesajul anterior am intrebat daca o stiti si n-am asteptat raspunsul. E preferata mea, asa ca v-o fac si voua cadou sa va binedispun saptamana.
cristies spune:
Nu mai editez mesajul anterior, am facut o combinatie (pe care n-as sti s-o explic) si am gasit: www.shopmania.ro/magazin~online-articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi~produs-saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi~p-7558139.html" target="_blank">saculetul de hranire.