Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hello gagici.

Zic si eu Lml Mirunei si celorlalti sarbatoriti de 18. Si multu' de tratatie Dastefa.

Miremia, daca n-ai apucat sa faci comanda nu-mi mai lua feederul ca am gasit de la primii pasi. Si a fost entuziasmat, l-a mancat din toate partile. Ai avut dreptate ca el asta isi dorea. Daca ai facut comanda nu-i problema ca nu-mi strica inca unul! In scaunul urmator s-o pui dupa ce implineste kg si sta in fund. Mai ales ca voi faceti drumuri lungute. Pe mine m-a enervat un bufon la chicco care a luat un scaun si s-a urcat in el si a zis ca "uite, si pe mine ma tine, pui copilul cand implineste 9 luni, nu kg conteaza" si apoi am sapat ca sa aflu ca de fapt centurile tin copilul, au intr-adevar o marja (adica nu doar 9-18 sau cat scrie pe ele, merge un +,- acolo). Dar pentru drumuri lungi e bine sa nu forteze coloana.

Ruxita cu branza de cumparat nu cred ca ai citit aici. Eu una am ramas la stadiul de cautat lapte cat mai bio pentru branza (stadiul teoretic)- asta dupa 7-8 luni, pana atunci fac din formula de lapte. Cat despre visele cu casa, iti doresc sa se indeplineasca.

Mamidepuiuti, nu stiu de ce zici asa de Alexander. La momentul cand el statea intre perne al meu nici nu se sinchisea... Eu cred ca nu doar ritmul ci si achizitiile in sine sunt diferite.

Bea, ma bucur ca e mai bine sotul si ca vine repede acasa. Nu te speria de TBC, daca se trateaza si se protejeaza o sa se faca bine, cat timp dureaza tratamentul nu e contagios... Frumoasa relatia voastra. Noi anul asta implinim 14 de cand suntem impreuna si tot asa ne pupam de ne-am luat porecla de pupaciosii.

Nik0le, a functionat remediul cu untul? Ma bucur!

Azi sunt incantata: a mancat supa facuta si cu pastarnac... o mare realizare. Ieri eram distrusa ca n-a mancat legumele nici macar din borcanas. Am citit ca sunt copii carora nu le plac mancarurile facute de parinti ci mananca doar borcane. Deja ma luasera palpitatiile ca al meu nu mananca nici home made, nici cumparat... Dar m-am speriat degeaba, probabil ca nu era infometat cand ii dadeam...

Stiti reclama aia cu unul care merge pe o autostrada goala si pe cealalta autostrada era o aglomeratie groaznica? Asa ma simt eu cand va aud cu casele, cu copaceii si gradinitele. Eu nu-mi doresc. Imi place sa vad, dar mie imi mor plante cand plec in concediu, dar sa am gaini si alte lighioane? Vorbeam mai demult cu un fost sef care avea o astfel de cooperativa si zicea ca minunata casa ii seaca toate fondurile: pe langa toate acareturile cum zicea si Blue_flower de le iei din Praktiker avea o gradinita care era ingrijita de un nenisor vreo trei zile pe saptamana, avea o tantice care facea curatenie (sotia lucra moderat, nici nu statea patru ore la servici, dar nici nu ajungea mai tarziu de 19), avea un nepot pe post de sofer care ii ducea si ii aducea copiii de la scoala/karate/pian etc si cand plecau de-acasa avea o familie care venea sa hraneasca cei doi caini si sa ude florile de interior... Si bineinteles ca am sarit toti ca ce va trebuie toate... si raspunsul a venit: "D-aia am vrut casa, sa fie liniste, sa am o gura de aer curat, un pomisor... sa torn beton ar fi ca la bloc.. Dar nevasta-mea lucreaza doar sa-i plateasca pe cei care ne fac noua diverse servicii si care daca am sta la bloc n-ar fi cazul." Asa ca, eu la asta ma gandesc (pentru ca se exclude din start posibilitatea de a veni familia sa ajute benevol) merita ca salariul meu(pe care il muncesc destul) sa-l dau unor oameni care imi fac o treaba nu neaparat necesara? La ora asta zic ca nu. Poate la pensie, cand voi termina croazierele si s-o inchide clubul de brige da, pana atunci...

Ma duc la tv. Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Alergat repede dupa voi

Raspund si mai repede

LML Miruna!!!
La Multi Ani Haircut

Bea ne-ai mai povestit tu cum l-ati asteptat pe Ivan dar iar m-ai emotionat. Multa sanatate sotului si sa dea Domnu sa fiti din nou impreuna cat mai curand si sa nu va mai despartiti prea curand.

Ruxita felicitari ptr diversificarea cu branzica! Io stiam ca branza i-o faci acasa si iaurtul il iei din comertz da daca merge cu branza din comertz vreau si io

Catalutza nu te stresa ca nu-ti trebuie nici un arsenal la diversificare, lingurile alea de le ai si un blender sunt suficiente ptr inceput, restu-s optionale

Ratusca nici io nu pricep la ce folosesc toate functiile OZN de la scaunele de masa . Si Stai cuminte cu Andrei, Yannis se intoarce de vro 10 zile asa ca lumea si tot de 10 e un cosmar ca mi se scoala noaptea urland ca nu stie sa se intoarca la loc. In rest nu face multe lucruri....si io ma uit cu jind la copii aca cum sunt Sebi, Kiti etc...

Oani fantastic, asa cum zicea Miremia si eu am fost convinsa ca e pe fast fwd filmu cu mancatu'

Plateea ce pastaie multilateral dezvoltata ai! Super haios treb sa fie!

.....nu mai stiu ce vroiam sa zic...

Tot nu am inteles ce e feederu cer demonstratie Miremiei cu prima ocazie

Noi ieri am fost ocupati sa ne sarbatorim, am facut 2 ani de la prima intalnire si cum la un an de la casatorie Yannis nu ne-a lasat sa luam decat o gura din bericele la minunatul beach bar...sotul a insistat sa ne sarbatorim ieri cat si ptr casatorie: am mers la Diverta sa ne cautam felicitare, am gasit una f frumoasa ptr "our Anniversary" exact cum e la noi, am scris evident amandoi chestii siropoase in felicitare , ne-am luat cadouri reciproc , am mers la restaurantul la care a avut loc prima intalnire si am papat, Yannis a fost peste tot cu noi f cumintel!

Pupici ca ma bag la film

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

sa te asculte doamne doamne!!!!
m bucur ca ati petrecut frumos si s\din cate scrii............a fost foarte frumiiiiiiiiiiiiiiii
si ma bucur ca a fost yannis cumintel...............'
la multi ani impreuna!!!!!!!!!si sa fiti fericiti in 3 sau mai incolo in 4 daca doriti

chiar am vrut sa intreb pe unde ai disparut si tu................acuma stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... am zis sa incerc si alta marca de pampersi... mai ieftina, am riscat si am cumparat "clever" marca de produse Bila... mmm, in afara de faptul ca par ca niste chiloti de tabla, sunt ok... da parca tot mai buni era "pampers", dar in piata erau in jur de 80 de lei, si cleverul am luat 50 de buc la 40 de lei...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Ce nr luati voi?
CA noi am luat pampers nr , 82 bucati cu 55 lei de la kaufland.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

nr cat????????????????? nu ai scris..........

noi luam 4...........si numai 62 buc tot cu 55

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... am zis sa incerc si alta marca de pampersi... mai ieftina, am riscat si am cumparat "clever" marca de produse Bila... mmm, in afara de faptul ca par ca niste chiloti de tabla, sunt ok... da parca tot mai buni era "pampers", dar in piata erau in jur de 80 de lei, si cleverul am luat 50 de buc la 40 de lei...

Ce nr luati voi?
CA noi am luat pampers(firma Pampers) nr 3, 82 bucati cu 55 lei de la kaufland.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

atunci ne suparam pe bila si ne reorientam spre kaufland (avem unul in zona ... si de cate ori ii zic sotului meu - mai baiete! fa rost de o masina... ca cu punga e ca cum as n-ai avea niciun chef de cumparaturi...

Mergi la inceput

cristies...............mai pupaciosilor mai!!!!!!!

pai vezi tu ca depinde pentru fiecare e altfel...............

poti face si juma beton si juma iarba si nu e musai sa ai nush cate arii pe acolo, e drept ca e de lucru cu ele, daca nu ti le face nimeni si nu ai tu timp sa le faci.......dar..................na gusturile nu se discuta....zic eu.................

si eu am curte de beton, ca de nu as avea, doam ne feri ce ar fi in casa in caz de ploaie..................jeg....noroi si alte cele.............

mno..................poate ca ti se "scoala " si tie ceva intr-o zi asa din senin,.........oricum zic again...........poti face tot la redus............si sa nu trebuiasca sa cheltui un salar pe altii............sun 1001 posibilitati de amenajari si alte cele..................

eu ma duc odata la somn ca nu mai pociiiiiiiiiiiii da tre sama spal..ca ma lipesc.........noi avem 28 grade in casa........................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://www.youtube.com/watch?v=xxqeFBrXApQ&feature=channel

asta facem si noi...................cand atinge ceva sub picioare................

noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea tati zice ca inca mai seamana Ivan cu Teo al nostru. Tot asa face si Teo ca Ivan in filmulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am editat mesajul anterior si am scris nr.
Era vorba de Nr 3 si pampersii erau chiar de la pampers.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://www.youtube.com/watch?v=xxqeFBrXApQ&feature=channel

asta facem si noi...................cand atinge ceva sub picioare................

noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea tati zice ca inca mai seamana Ivan cu Teo al nostru. Tot asa face si Teo ca Ivan in filmulet.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

da???????????
interesant...............ma mira mereu asemanarea lor.............
voi inca la 3?
e bine
pe el il strangeau la buci.......si am schimbat demult la 4..........

Mergi la inceput

trimiteti-ma odata la culcare ca nu ma mai sdezlipesc de scaunul asta.........................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Buna seara, buna seara...

Va multumim(eu si Ilinca) din suflet pentru urari, sa vi se intoarca inzecit! Sunteti niste dragute

Noi suntem rupti de oboseala, ieri a fost o zi frumoasa dar tare aglomerata, cu bunici si pitici, am mers la ceremonia de absolvire a fratelui meu, am pregatit masa acasa la noi pentru toata lumea sa facem cinste, apoi la un botez pana seara...solicitant pentru mine care nu mai sunt invatat cu lume multa, dar foarte frumos, imi era asa dor de rude, de prieteni dragi...a fost o zi frumoasa.
Azi am alergat prin magazine sa cautam un carut sport pa care sa-l putem lua cu noi(sa se stranga umbrela) dar sa nu fie nici foarte scump, sa se lase spatarul cat mai jos...n-am gasit nimic. Maine mergem la chicco, desi nu cred ca o sa dam 4 mil pe el, sa vedem ce gasim. Imi place mult carutul gargaritului, de unde l-ati luat, Cristies?pare comod si usurel.

BEA, multa, multa sanatate sotului, sa ne dai vesti bune maine dupa ce vorbiti cu dr! Ivan e un scump. Maia daca simte ceva sub picioare merge, nu sare

Nic0le, ma bucur ca sanul e mai bine

Ratusca, mergi la doftor sa te linistesti, eu sunt convinsa ca Andrei e bine, e doar smecher si studiaza tacticos ce-i in jurul lui. A stiut sa vina la voi pentru ca-l iubiti cel mai mult

Ruxita, imi doresc si eu mult sa ai o casa, ca vad cat de mult iti doresti tu. Eu sunt undeva pe la jumate intre Cristies si tine, nu stiu daca sa-mi doresc sau nu, avantaje si dezavantaje atarna cam la fel la mine. Oricum nu cred ca voi putea vreodata sa am o casa in oras, asa ca nu-mi fac planuri mari. Stiu ca tu vrei o casa genereic vorbind, poate fi apartament, dar daca ai de ales cred ca optezi pentru casa pe pamant,nu? Sa va fie de bine introducerea branzicii!

Lorex, cereale, bravo! O sa faci o bobita bolfosica!felicitari pentru master!

LML Mirunica!!!! multumim, Dastefa, de cinste!

Legat de copiii care se rasucesc in pat noaptea, eu am gasit o solutie in cazul nostru. Si Maia vrea sa doarma intr-o parte, dar bara cu ghetutele ii pica spre fata si o trage sa se intoarca pe burta asa ca am inceput sa-i pun o patura indoita, facuta sul, langa ea, sa ramana bara suspendata cu un capat pe ea si Maia doarme cumva lipita de patura asta. pe o parte. Pe cealalta e patutul si nu-i da voie sa se rastoarne. Am rezolvar problema intoarcerilor pe burta si a ascunsului nasului cand adoarme. Dar sunt stresata mereu sa nu traga patura peste ea, de-asta nici n-am lasat-o singura in camera inca, dormim cate unul cu ea...

Marti plecam la mare 3 zile, in Vama, de-abia astept. De-asta cautam si carut asa disperati ca nu incape in masina cu care mergem( mergem cu inca 2 prieteni) carutul asta mare si suntem dependenti de carut in care sa mearga si sa doarma Maia pe-acolo...

Fug la somn ca-s franta.
O noapte linistita!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput