Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

miremia, uite scaunul pe care il am eu si un filmulet in care iti arata cum se fixeaza cu spatele si cu fata la sensul de mers: www. ibebe.ro/products/Scaun-auto-Grand-Prix-Silverline.html

de Isabela si Irina (01.02.2010)

foarte frumos
sa il purtati sanatoase.....fara nici un fel de probleme!!!!!!!!!!!!!!

voi cum sunteti????????????????
ce face Irinuca?
asa imi place sa ii zic asa....nu te superi, nu????????

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

hello, fluturelele mele dragi...
io-s pe-aici pe undeva, pe dupa cortina... am vreme doar de citit, ca stau mai mult pe afara cu pastaia. profitam de vreme si de faptul ca sta, mai nou, in carut...

inca nu mananca decat LP...
vorbeste, rade, se distreaza, sta catel, face flotari pe varfuri, se supara cand nu-l iau din scoica si se face ca se uita pe geam ca sa ma pedepseasca, doarme cu iepurasul-paturica, intinde mainile sa-l iei in brate, isi baga in gura degetele de la picioare, rastoarna farfuria lu' taica-su, e negru de bronzat, papa protectis dupa antibiotic, se trage de urechi cand vrea somn, vrea atentie non stop, ma cauta si ma gaseste prin pat si se baga sub mine...de pe burta stie sa mearga numai inapoi, inainte nu stie cum e aia, isi scoate-baga singur suzi in gurita, face baloane, vorbeste cu mine si se cearta cand nu-i convine ceva, mai e, dar s-a trezit si ma cere la datorie... nu adoarme decat pe picioare, leganat, cantat, ziua daca ai scos picioarele are ochii cat cepele... noaptea doarme in schimb de la 8-9 la 6-7 plus o masa prin somn.

v-am pupat! duminica placuta si spor la flutureala, dragele mele...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

ce faci fluturico????????????????????

ce s-a intamplat?
bbto a fost bolnavior ca papa biotics???????????ce a avut????????

ma bucur ca face asa multe pastaia ta......

mai treci si pe la noi ca minten se duce vara si nu mai fluturim.....................

aveti grija de voi!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata !
Duminica minunata ! Va pupam !

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

duminica placuta si voua..ce a mai ramas..............

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut
eu nu va prea incurc cu prezenta dar azi nu puteam sa liposesc doar e zi de sarbatoare-face Miru jumate de an
va invit la o felie de tort si o bere receeee

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

super
!!!!!!!!!!!!!!!!!
la multe lunite si la multe lunite si puifilor din 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!p

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

m-am grabit repede sa fiu prima! (ce performanta! ce ambitie sa fiu prima si ce frustrari pe ceilalti ca nu sunt! )... )

Bea, iata-ma-s! la apel... cum e sotul? conditile de spitalizare? noul diagnostic? (ca am inteles ca nu mai avea apa la plamani...) Sa va dea Domnul sanatate si putere sa le duceti pe toate...

fetelor, m-ati rascolit nitel cu acel "acasa"... sora-mea mi-a zis azi ca a fost pe "acasa" si a gasit buruianul cat casa si via necuratata - deci vegetatie luxurianta ca in prerie sau jungla amazoniana... sau mai degraba, vegetatie de casa parasita... acolo eu ma simt cel mai bine, am nevoie periodic sa revin (la locul faptei) pentru a ma incarca energetic... si nu mai e nimic in casa, decat 2 paturi, un dulap, 2-3 tzoale in cruce (am sustras tot ce ar putea constitui bun de valoare si am pus gratii la ferestre)... dar e atat de bine acolo! camerele mari, racoroase, aerisite, liniste... nicarieri nu ma simt mai bine decat "acasa"... sper sa-mi gasesc alt "acasa" - casa parinteasca a copiilor mei, in care sa se simta si ei ca "acasa"... gata cu nostalgia, am si tratat subiectul cu superficialitate, nu vreau sa rascolesc prea multe amintiri... ideea era doar de "acasa" unde te simti cel mai bine, indiferent unde se afla acel 'acasa"...

Ayanna, uite eu vrea casa... si nu concep sa nu am pe langa casa:

- cate 2-3 pomi (de fiecare!) de meri, peri, visini, ciresi, piersici (diferite soiuri), capsuni, coacaz (rosu si negru), zmeura, agris;
- flori, diverse (aici il voi lasa pe sotul sa se desfasoare, are foarte multe idei la acest capitol, eu voi insista numai pentru niste lacramioare, bujori (rosii, albi, roz), lalele (galbene, rosii, albe), liliac (alb), crini (albi), crizanteme (rosii si albe) si trandafiri (de cultura pentru dulceata si ornamentali);

- zarzavaturi (rosii, castraveti, ardei, vinete, morcovi, ceapa, verdeturi, naut, fasole, mazare, pepeni rosii si galbeni) - daca se poate proaspete tot anul deci solar);

in afara de asta:
- un ou proaspat ouat, o carnuca frageda de iepure, miel, prepelitza, ratza;
- lapte de capra sau vaca (pe care il cumpar din vecini nu vreau sa cresc vaca/capra pentru lapte);

si cam atat...

sotul ar vrea si un peste proaspat la discretie din propria balta;

Asta e conceptul meu de gospodarie... nu stiu daca o sa-mi ia prea mult timp... nu vreau sa produc nutreturi si hrana pentru animale, pe astea le vom cumpara, in rest doar alimente pentru noi si atat... asa, ca un hobby.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

-

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

apoi cu asa gospodarie nu te vei plictisi deloccccccccccccccccccccc.................sa te ajute doam,ne doamne!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nikole multumesc mult!
Mara nu are 8 kg inca, sper sa le faca pana ii cumpar eu scaunul.
Avea 6.9 la 4 luni si estimez eu ca ar avea un 7.7 acum.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Nikole multumesc mult!

_

AMR 8 kg

ce face delfinitza?
ca nu ii mai zic nor......ca nu cred ca imi iese pasenta...........:)ii zic ex nora...............:)))))))
sper sa ii gasesti un scaunel bunnnnnnnnn
trebuie sa schimb si eu scaunul la ivan in scurt timp................ioioioiiii de poortofelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Nikole multumesc mult!

_

AMR 8 kg

ce face delfinitza?
ca nu ii mai zic nor......ca nu cred ca imi iese pasenta...........:)ii zic ex nora...............:)))))))
sper sa ii gasesti un scaunel bunnnnnnnnn
trebuie sa schimb si eu scaunul la ivan in scurt timp................ioioioiiii de poortofelul meu

Bea Apoi daca ne-am inteles, asa ramane. Deci ce face ginerelul?
Multa sanatate lui tati si multe pt tine ca tare frumos mai vb.

Delfi e bine, cred ca se transforma in rechi, ne cresc ceva colti. I-am tuns parul la spate si vreau sa-i pun cercei dar astept sa treaca canicula. Sunt pt faptul ca inca are ochi albastri (noi n-avem niciunul) si sper sa-i ramana asa. In plus a invatat sa bea apa din canuta cu cioc.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
In plus a invatat sa bea apa din canuta cu cioc.

_

AMR 8 kg

Felicitari Marei cu ochi albastri! miremia, am uitat sa-ti spun, multumim pentru capitolul nou!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Bea, foarte frumos ce scrii tu acolo - ca ai emotii ce o sa-i vorbesti sotului, ca abia astepti sa vina acasa, ca va spuneti "te iubesc" in fiecare zi... vreau si io asa - cati ani aveti impreuna?

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput