tratament eficient constipatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

gabriella1
supozitoare cu glicerina:-) nu capeti dependenta
sa bei, daca poti cate o lingura doua de ulei de masline:-)
apa multa si tarate fin macinate

nu manca branzeturi ca te constipa!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Constipatia mai poate fi legata de o proasta functionare a colecistului iar pentru asta poate ajuta uleiul de masline luat dimineata pe stomacul gol cu cateva picaturi de lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

multumesc ptr sfaturi.

am reusit sa beau 3 lingurite de ulei de masline ,da ' cred ca de la nervi, revolta ..etc .....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149062&whichpage=13

ce m-a adus pe culmile nervilor?
"In plus stiind cat de multe sunt in spate cate vise si planuri irosite nu-l voi putea iubi"

eu asa ceva nu pot intelege, e peste puterile mele!

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Nu stiu daca se aplica in vreun caz de aici, dar - sportul. La mine a fost tratamentul 'minune'. Din 'o data la 3 zile cu noroc' (de multi, multi ani), acum e de 1-2 ori pe zi. Si e chiar foarte bine

Si incercasem si eu in trecut de toate, de la cereale / iaurt / prune etc pana la shakeuri cu verdeturi, spirulina, psyllium, chlorella, kepl, camu camu sau alte potiuni magice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

sotul a dat ok-ul pentru remediul: nuci si susan. In proportii egale, prajite usor , maruntite si luat 1 lingurita seara. Cam dupa 3 zile se vad rezultatele.
Dar de ce nu incercati in timpul sarcinii astfel de remedii? Exceptand apa cu lamaie (stiu ca lamaia in exces afecteaza inima bebelului) restul mi se par ok. Miere cu apa sau nuci cu susan sunt daunatoare? Daca zic prostii sa-mi fie cu iertare dar eu inca nu am bebe :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Nu stiu daca se aplica in vreun caz de aici, dar - sportul. La mine a fost tratamentul 'minune'. Din 'o data la 3 zile cu noroc' (de multi, multi ani), acum e de 1-2 ori pe zi. Si e chiar foarte bine

Si incercasem si eu in trecut de toate, de la cereale / iaurt / prune etc pana la shakeuri cu verdeturi, spirulina, psyllium, chlorella, kepl, camu camu sau alte potiuni magice

n-am voie sa fac mai nimic...deci sport fac dupa ce vine bebe pe lume

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput