Aspirante(99)- Felicitari dragaica!
Raspunsuri - Pagina 6
JoAnn spune:
fetele vin si eu sa va zic ca am fost la eco si se pare ce voi avea doua fetite
polo spune:
sa iti traiasca ! oricum nu conteaza ce sunt atata timp cat sunt sanatoase, asa ca la cumparaturi de ainute roz cu tine
JoAnn spune:
polo
trutzi spune:
Doamne ajuta
Citat: |
citat din mesajul lui polo babi, ce emotii trebuie sa ai. Sa fiti sanatosi si voiosi amandoi. Trutzi, poate o sa fim colege de odisee http://community.webshots.com/user/diove bb meu e ingeras |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Felicitari! Sa fie sanatoase si sa stea la mami in burtica pana la 40 de saptamani
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn fetele vin si eu sa va zic ca am fost la eco si se pare ce voi avea doua fetite 21+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
Arianna11 spune:
Buna fetele...mai intru si eu acum ca sunt un pic mai bine,dar am avut niste zile groaznice...de marti seara am facut febra cu tuse, a tr sa i-au paracetamol...am luat 3 zile dar febra nu a trecut,am mers la urgenta si mi-a zis ca am bronsita si mi-a dat antibiotic zimox amoxacilina pt 6 zile...abia dupa o tableta de 6 pastile incep sa-mi revin.....cel mai mult ma ingrijoreaza bebita dar tot intreband in stanga si-n dreapta de efecte mi-au zis ca ar tr sa fie bine...acum DD cu mila
Va pup pre toate si va urez multa sanatate ,ca fara ea paeca sunt o leguma
Si pupiceii
DD ne-a daruit o minune 28+Alesia Maria
babiela spune:
joann sa-ti traiasca printesele mici si sa stea la mami in burtica pana la termen
arianna insanatosire grabnica, eu zic ca medicul stie ce sa-ti dea sa nu afecteze bebita mica, trebuie sa iei pastilele ca nu e bine sa faci febra, te pupacesc
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
babiela spune:
polo merci de urari
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
trutzi spune:
arianna fata ca sa iti treaca toata raceala si sa vina la mine ca eu pot sa iau antibiotice cu pumnul