Aspirante(99)- Felicitari dragaica!
Raspunsuri - Pagina 5
babiela spune:
neata, multumim de cafeluta trutzi
cora , ce mai face nepotica?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
babiela spune:
ma mai duc si miercuri pe 28 la dr., dar in principiu am stabilit pe 12 august sa facem marea intalnire, o sa am 39 de sapt fix si e si dr. de garda. am inceput sa am emotii, dar sunt si nerabdatoare, bagajul e gata, sotul si sora-mea sunt instruiti sa aranjeze lucrurile in dormitor pt bebe cat sunt eu la maternitate, pt ca patutul si dulapiorul cu masa de infasat sunt la mama la tara si nu vreau sa le aduc de acum.
tu cum esti luna asta, pe monitorizare sau pe liber ca sa zic asa?
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
---------------------
II BEBE
polo spune:
Salutare la gagici.
Hop si eu cu o intrebare. Credeti ca este posibil sa ovulez? Azi e Z11-12 dupa chiuretaj. La ultimul control dr mi-a dat ciprinol, indometacin (aveam ceva dureri la urinare, in special dimineata ma dureau ovarele pe masura ce se golea vezica) si gynozol (pentru candida care a aparut odata cu sarcina). Dupa ce am inceput tratamentul asta m-am simtit chiar fff bine. In schim azi apar ntepaturi in ovarul stang si vad ca insista
Oricum nu am voie nimic acum, dar pshicul meu vrea sa ovulez, asa pot sa sper ca voi ovula si in continuare si prin sept ma pot apuca iarasi de treaba.
trutzi spune:
Mai ai atat de putin, am eu emotii pentru tine
Luna asta nu mai fac stimulare pentru ca o sa fie sotul plecat o saptamana exact in perioada ovulatiei dar, luna viitoare fac stimulare
Citat: |
citat din mesajul lui babiela ma mai duc si miercuri pe 28 la dr., dar in principiu am stabilit pe 12 august sa facem marea intalnire, o sa am 39 de sapt fix si e si dr. de garda. am inceput sa am emotii, dar sunt si nerabdatoare, bagajul e gata, sotul si sora-mea sunt instruiti sa aranjeze lucrurile in dormitor pt bebe cat sunt eu la maternitate, pt ca patutul si dulapiorul cu masa de infasat sunt la mama la tara si nu vreau sa le aduc de acum. tu cum esti luna asta, pe monitorizare sau pe liber ca sa zic asa? -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Citeam acum cateva luni la odisee despre o viitoare mamica care a pierdut o sarcina si luna urmatoare a ramas gravi.
Era in perioada cand urmaream capitolele noi la odisee.
Am vazut-o ca era pe lista cu sarcini pierdute la o odisee si cand a inceput alt capitol am citit ca a ramas in luna imediat urmatoare
Citat: |
citat din mesajul lui polo Salutare la gagici. Hop si eu cu o intrebare. Credeti ca este posibil sa ovulez? Azi e Z11-12 dupa chiuretaj. La ultimul control dr mi-a dat ciprinol, indometacin (aveam ceva dureri la urinare, in special dimineata ma dureau ovarele pe masura ce se golea vezica) si gynozol (pentru candida care a aparut odata cu sarcina). Dupa ce am inceput tratamentul asta m-am simtit chiar fff bine. In schim azi apar ntepaturi in ovarul stang si vad ca insista Oricum nu am voie nimic acum, dar pshicul meu vrea sa ovulez, asa pot sa sper ca voi ovula si in continuare si prin sept ma pot apuca iarasi de treaba. http://community.webshots.com/user/diove bb meu e ingeras |
trutzi spune:
Din cate stiam eu, recomandarea medicilor este sa ai un ciclu normal si dupa sa se reia activitatea.
Ea nu a mai avut rabdare .
Din pacate nu am mai urmarit daca a nascut sau nu dar, ultima data cand am mai citit sarcina era avansata
babiela spune:
polo ca sa vezi daca ovulezi fa teste de ovulatie, presupun ca nu ti-ai monitorizat TB ca sa vezi daca ovulezi, Doamne ajuta sa fie asa si din toamna sa treci la actiune.
---------------------
II BEBE
polo spune:
Diseara am sa cumpar teste, dar nu mai am rabdare.
Trutzi, asa mi-a spus si mie dr, sa astept menstruatia dupa care sa las un ciclu normal si abia apoi topa top pt bb.
polo spune:
babi, ce emotii trebuie sa ai. Sa fiti sanatosi si voiosi amandoi.
Trutzi, poate o sa fim colege de odisee