Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!!!

Fetele inca mai dorm sau poate unele au iesit pe afara deja! Foarte bine, odihniti-va si distrati-va ca e week-end! La noi week-end-ul s-a terminat de mult, astazi este a doua zi lucratoare din saptamana! Suntem pe dos, stiu!

Multumesc fetelor care m-au felicitat pentru aniversarea primului an de casatorie!

Ana, ar trebui sa intrebi dr. cum se trateaza hemoroidul ala nenorocit! trebuie sa ii dai la cap, ca sa nu se agraveze situatia!!!

Ieri am fost la cumparaturi si nu m-am putut abtine: i-am luat bebelinei o rochita, o bluzita si prima ei pereche de pantofiori!!! Le-am luat pe toate pt. 3 luni, asa am fost sfatuita... De fapt, majoritatea hainutelor pe care i le-am luat sunt pentru 3 luni, doar cateva pentru nou nascuti. Voi cum ati procedat?

Habar nu aveam ca bebeii se sperie de propriile manutze! Ohhhh, ce simpatici trebuie sa fie!!!

By the way, cand eram mica mama ma scoatea din cadita tinandu-ma de cap. Am vazut-o procedand la fel si cu nepotica mea si cea mica nu a dat niciun semn de discomfort.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Deci a inceput o alta zi de canicula si deja ma sufoc
Aseara am avut iarasi o stare proasta si a inceput de la faptul ca ma chinui 2 min sa ma dau jos din pat , imi este foarte greu , din acest motiv a inceput sa ma doara burtica si a trebuit sa imi fac singurica injectia
ANA VEZI DACA NU AI MAI VRUT SA VI LA MINE AM SUPARAT BURTIK

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Of,of Alexuza am fost f obosita si ma dureau picioarele tare! Imi pare rau ca te-a durut burtica! Las' ca vin deseara si o pupacesc sa treaca!!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

FULGUTA sa-ti "calaresti" pernuta cu placere!!
BUBURUZA am auzit ca odata aparuti hemoroizii nu mai scapi de ei toata viata,chiar daca ii tratezi sau ii operezi,apar din nou! Of,ce belea!asta-mi libsea ca-n rest am de toate!

Ana28+ Maia Elena

Mergi la inceput

Fulguta, te-ai apucat deja de citit despre bebei? Bravoooo!!! Eu inca citesc despre sarcina... nici despre nastere nu imi vine sa citesc... asa ma apuca o groaza... si am senzatia ca mai e o vesnicie pana atunci, desi mai sunt doar 51 de zile pana la DPN (conform calculelor sotului meu ).

Cand am fost in mai in Romania, mi-am luat si eu cartea Dr. Spock. Am cautat si Capraru, dar nu se gasea la acel moment. O sa imi mai iau de aici cartea "What to expect in the first year", presupun ca e buna, fiind scrisa de aceiasi autori ca si "What to expect when you are expecting" - "biblia" sarcinii.

Am si eu o intrebare catre voi... Voi numarati miscarile puiutilor vostri? Mie mi-a spus dr. sa numar in fiecare dimineata cel putin 10 miscari ale Sofiei. Din exces de zel, eu numar si dimineata si seara, seara ea fiind ffff activa!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

OFF FETELOR , NU AR TREBUI CA PERIOADA SARCINII SA FIE CEA MAI FRUMOASA ? ATUNCI DE CE APAR ATATEA PROBLEMEEE ???

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Hop si eu, nu mai pot de cald...sunt singura, am trimis fata in parc cu taica-sau...

Am fost aseara la o nunta si m-am intalnit cu cunostinte pe care nu le mai vazusem de mult, toata lumea m-a felicitat ca arat bine numai sa am grija ca m-am cam ingrasat, ce se intampla cu mine...zic, "se intampla ca sunt cam gravida in 6 luni" , ce a mai ras barbatu-meu de mine ca zice lumea ca sunt grasa, ca o sa nasc si astia nu isi vor da seama ( am luat 11kg si am burta cat casa, da probabil prin rochie nuprea se vedea, ca am o rochie foarte larga exact de sub bust).

Saptamana asta am ajuns si la dentist de urgenta, fiindca aveam o durere de masea de nu mai puteam suporta, mi-a pus un pansament ( am o carie) si ma mai duc saptamana asta de doua ori sa rezolv problema...sper sa nu fie afectat bebe, si ginecologul si dentistul mi-au zis ca nu am de ce sa-mi fac griji, ca bebe nu pateste nimic, asa ca ma bazez pe ce au spus ei, ca nici cu durerea aia nu mai puteam trai...

Va pup, chiar daca va scriu mai rar sunt aici, vreo doua saptamani nu mi-a mers calculatorul...

Intrebare- pot intra in prenatal de la 28 de saptamani? As vrea de la 1 august sa raman acasa ca nu mai pot sta in fund pe scaun si sa vorbesc cu publicul minim 8 ore /zi ( pur si simplu nu mai am rabdare sa explic si sa vorbesc intr-una).

mamica de printesa Maria si 25+

Mergi la inceput

Probabil ca va veti plictisi de mine azi... Am o mare limbarita!

Am gasit la mothercare si am si cumparat o crema care se aplica pe perineu (zona dintre vagin si anus) pentru elasticizare si hidratare (contine galbenele si uleu de masline). Trebuie aplicata cu 6 saptamani inainte de nasterea naturala (o sa incep sa o folosesc zilele astea) pentru a reduce riscul unei rupturi, respectiv pentru a evita epiziotomia (care pe mine ma ingrozeste pur si simplu).

Intrebari: ati auzit de aceasta crema? a folosit-o cineva? e buna de ceva?

32+

Mergi la inceput

ALEXUZA din pacate problemele apar tot timpul ca esti gravida sau nu...Chiar mi-a zis sotul dimineata:of,tot timpul tre sa ai ceva,nu-ti trece una ca-ti vine alta!
BUBURUZA eu nu ii numar miscarile! si sunt chiar multe ca e f activa,dar nici nu mi-a zis dr ceva de asta.Poate o sa-mi zica si mie dupa 30s!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Da, sunt fascinata de tot ce scriu astia in carti, in special in Dr. Spock. Azi-noapte, am citit pana la 1.30.
Si eu mai citesc inca despre sarcina, mai ales miscarile care le face bebe in interval de o ora. Este foarte bine ca te-a pus sa-i monitorizezi miscarile.

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Fulguta, te-ai apucat deja de citit despre bebei? Bravoooo!!! Eu inca citesc despre sarcina... nici despre nastere nu imi vine sa citesc... asa ma apuca o groaza... si am senzatia ca mai e o vesnicie pana atunci, desi mai sunt doar 51 de zile pana la DPN (conform calculelor sotului meu ).

Cand am fost in mai in Romania, mi-am luat si eu cartea Dr. Spock. Am cautat si Capraru, dar nu se gasea la acel moment. O sa imi mai iau de aici cartea "What to expect in the first year", presupun ca e buna, fiind scrisa de aceiasi autori ca si "What to expect when you are expecting" - "biblia" sarcinii.

Am si eu o intrebare catre voi... Voi numarati miscarile puiutilor vostri? Mie mi-a spus dr. sa numar in fiecare dimineata cel putin 10 miscari ale Sofiei. Din exces de zel, eu numar si dimineata si seara, seara ea fiind ffff activa!!!

32+

uta28 este 27+ cu Mara Elena

Fotografii de botez deosebite pentru puiutul tau. Enjoy! http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Probabil ca va veti plictisi de mine azi... Am o mare limbarita!

Am gasit la mothercare si am si cumparat o crema care se aplica pe perineu (zona dintre vagin si anus) pentru elasticizare si hidratare (contine galbenele si uleu de masline). Trebuie aplicata cu 6 saptamani inainte de nasterea naturala (o sa incep sa o folosesc zilele astea) pentru a reduce riscul unei rupturi, respectiv pentru a evita epiziotomia (care pe mine ma ingrozeste pur si simplu).

Intrebari: ati auzit de aceasta crema? a folosit-o cineva? e buna de ceva?

32+

Dar din pacate aici cand nasti dr nu mai asteapta sa-i zici cu ce te-ai dat sau ca nu vrei sa te taie,direct TAIE! asa au patit-o multe care au nascut si pe care le cunosc!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput