Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 3
alexuza spune:
Fetelor mie imi ajunge pentru astazi , eu va doresc o noapte racoroasa 
NOAPTE BUNA
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
ana_25 spune:
Buna dimineata bortoase!![]()
![]()
Daca doreste cineva cremwusti de pui fierti, cu mustar va astept!!
Fetelor,eu zic sa nu ne mai panicam in legatura cu bebelusii! O sa vedeti ce o sa ne descurcam,va veni de la sine! Intr-o luna te inveti si capeti experienta!Hai curaj,ca nu e greu!!
DONNA ai grija cu umblatul desculta pe gresie! Eu am patit-o in baie,mi-a alunecat piciorul si mi-am parcat degetele in usa cu viteza!bine ca nu le-am rupt!
Si acum sa va zic ce sperietura am tras de dimineata,ca era sa fac infart!Ma trezesc,ma duc la baie,ma pun si eu ca tot omu' la toaleta,fac toate cele,si cand ma sterg.....am incremenit! hartia plina de sange!![]()
![]()
ma uit in buda.....numai sange!!![]()
Nici nu mai stiam ce sa fac pe moment,dar dupa aia am constatat ca "buba" era de fapt un hemoroid micut care ma supara de vreo doua zile si care acum s-a spart! Doamne ce m-am speriat! Am crezut ca...........nici nu vreau sa spun sau sa ma gandesc la ce am crezut in momentul ala! Dar eu totusi nu inteleg de ce a iesit cretinul ala de hemoroid ca nu am fost constipata,nu m-am fortat....
.
Fetelor,sa aveti o zi faina azi!!
Ana
28+
Maia Elena
anna_ivan spune:
ana_25 wow. ce sperietura trebuie sa fi tras. imi aduce aminte de primele mele saptamani cand am avut vreo 3 sangerari si vorba ta nici nu vreau sa imi aduc aminte ce mi-a trecut prin cap atunci..
stai cumintica in pat si eventual spune-i si dr
26+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
aniast72 spune:
Buna dimineata (inca) de la mare!!
Ana, ai grija la regimul alimentar daca esti predispusa la hemoroizi. Am uitat sa zic ca fac parte din neplacerile sarcinii...
Pupici si o zi frumoasa!
Andreea,
cu
(AMR 6-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ana_25 spune:
Da ANNA ,o fost o sperieturaa...
Duminica placuta!
ANIAST concediu placut in continuare!!
Vroiam sa spun ca mananc f multe fructe si nu am fost constipata,dimpotriva chiar "ma plangeam" ca ma duc la toaleta si de 4 ori pe zi! Chiar nu stiu de la ce a iesit!
Ana
28+
Maia Elena
ana_25 spune:
Ce faceti burtici? Dormiti? La ora 10??Trezirea!!!!!!Ma lasati sa bantui singura pe forum????
Ana
28+
Maia Elena
alexuza spune:
BUNA DIMMINEATA BURTICI 
ANA saracuta de tine
, asa am patit si eu cam acum 2 luni si cand am vazut am simtit ca mi s-a oprit inima pentru cateva secunde , pana mi-am dat seama ca nu este di fata 
Burtica de
32 +
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza BUNA DIMMINEATA BURTICI ![]() ANA saracuta de tine , asa am patit si eu cam acum 2 luni si cand am vazut am simtit ca mi s-a oprit inima pentru cateva secunde , pana mi-am dat seama ca nu este di fata ![]() Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
Neata! Ce bine ca nu-s singurik pe aici!
Ana
28+
Maia Elena
fulguta28 spune:
Buna dimineata, burtici!
La capitolul informatii, am gasit cartea lui Dr. Spock " Esential pt bebelusul tau". Foarte interesanta. Alternez cu " Mama si copilul" al sotilor Capraru.
Ce credeti ca am gasit la Kaufland?! Tocmai pernuta d-aia de graviduta. Buna, tare buna sa-ti pui burtica pe ea. In sfarsit am si eu o perna care nu fuge dintre picioarele mele.
In rest... singurica p-acasica. Sotul este la un botez sa faca poze, eu pun casa la punct pt ca ieri m-am odihnit. Acum va las sa palavragiti si ne mai vedem din cand in cand la o gura de cafea. Pup fetele si sa aveti o zi racoroasa.
uta28 este
27+
cu Mara Elena
Fotografii de botez deosebite pentru puiutul tau. Enjoy! http://micaevents.ro
alexuza spune:
Deci a inceput o alta zi de canicula si deja ma sufoc
Aseara am avut iarasi o stare proasta si a inceput de la faptul ca ma chinui 2 min sa ma dau jos din pat , imi este foarte greu
, din acest motiv a inceput sa ma doara burtica si a trebuit sa imi fac singurica injectia
ANA VEZI DACA NU AI MAI VRUT SA VI LA MINE
AM SUPARAT BURTIK
Burtica de
32 +