Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Si acum "ghidul", daca sunt completari va rog sa le faceti.

Cum se ajunge la Fundeni (Sos. Fundeni nr.258, sector 2, Bucuresti)

- cu GPS-ul
- cu troleibuzul 66 de la Universitate pana la statia "Spitalul Fundeni"
- cu metroul pana la statia Costin Georgian si apoi cu masina 153 (parca sau 253, e una singura dar nu mai stiu numarul exact) pana la statia "Spitalul Fundeni".
Nota: troleibuzul 66 se poate lua de la obor sau de la vasile parvan(acolo are capatul celalalt), kogalniceanu, universitate...
- daca e alta varianta, va rog sa o adaugati

La poarta intrebati incotro sa mergeti, inclusiv gardienii va pot indruma catre d-na dr. Laboratorul este in cadrul institutului C. Iliescu, la etajul 1. Cladirea are mai multe intrari, eu am intrat pe intrarea principala (cea cu multe scari unde sta lumea la fumat ) si la etajul 1 am intrat pe coridorul lung, pe stanga este laboratorul, dupa mai multe usi.

Pentru consultatie, ca sa nu bateti drumul degeaba, sunati la LABORATORUL DE HEMOSTAZA si intrebati daca este d-na dr. Uscatescu. NU TREBUIE PROGRAMARE, va duceti dimineata la laborator, intre 6:30-7:30, intrebati de d-na. asistenta Viorica Taru (Tzaru se citeste) si asteptati la coada (vor fi multe gravidute acolo) sa fiti preluate si intepate pentru analize (probele pentru analizele de coagulare le va recolta asistenta chiar de la prima consultatie).

Daca aveti analize de sange facute altundeva (de ex. profilul trombofilie ereditara II si sindrom antifosfolipidic de la Synevo) este bine sa le aveti intr-un dosar la voi. De asemenea, in dosar puteti scrie tratamentul pe care il urmati la momentul actual. Trimitere de la medicul de familie eu am avut dar nu s-a uitat peste ea, mi-a dat-o inapoi acasa. Dosarul va fi oprit de asistenta ca sa fie citit de dr. Uscatescu si, in functie de rezultatele din dosar si rezultatele analizelor facute la Fundeni, veti primi tratament si indrumare. Dosarul il primiti inapoi la plecare.

In aceeasi zi, dupa-amiaza, va va spune asistenta sa va intoarceti sa primiti rezultatul si comentariile d-nei dr. Daca sunteti din provincie, puteti sa-i spuneti acest lucru asistentei si e posibil sa va cheme mai devreme pentru rezultate.

Daca aveti nevoie de scrisoare medicala pentru ca medicul de familie sa va dea tratamentul compensat, mentionati acest lucru asistentei deoarece scrisoarea medicala nu se face la laborator ci undeva la subsol iar doamna care scrie scrisorile, e posibil sa nu o mai gasiti dupa-masa, cand va intoarceti pentru rezultate.

Nu este neaparat nevoie de “atentii”, fetele sunt tratate la fel de bine indiferent daca dau ceva sau nu.

Mady

Felix 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

felix76 draguta poate este bine sa se specifice mancate sau nemancate, stiu cand am facut la primele analize, mi-au spus sa nu beau apa si sa nu mananc,(pana la ora 13, mi-sa lungit urechile de foame).


Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felix asta era urmatoarea mea intrebare: cum intreb pe la porti, cine ma ghideaza, ce tre' sa fac cu analizele, dar acum totu-i clar. Multumesc!
Am sunat mai devreme si-am intrebat-o pe asistenta daca e nevoie sa vin maine dimineata cu noaptea-n cap sa recoltez, daca stiu ce mutatie am si am analizele facute. Ea mi-a zis ca o pot gasi pe Dr. Uscatescu pana la ora 17:00. Fetelor, eu nu mai am ce alte analize sa-mi fac, caci am recoltat tot, absolut tot si n-a mai iesit nicio mutatie. Eu vreau pur si simplu sa vorbesc cu Doamna Doctor despre un tratament cu e-uri, b-uri, aspenter, acid folic si, daca e cazul-clexane, tratament care sa fie "aprobat" si de ginecolog. Credeti ca e o.k. daca ma duc maine dimineata, ma asez la coada unde stau si celelalte gravidute sau doritoare si astept? E posibil sa astept degeaba? Adica sa nu fie Uscateasca pe acolo? Sau merg la sigur daca apar pe la 7 dimineata la usa ei?

felix mi-au cazut cojile de la operatie, ca am stat mult in apa, apoi s-a mai cicatrizat gaura cea mare de la buric, iar acum arata binisor.
unique multumesc pentru completarea cu metroul
ruxandra eu imi faceam dosar nou pentru ca ma pregateam sa fac alt fiv in Budapesta, cand, avand nevoie de ecografii, am ajuns la doctorul Albu. Am facut o laparoscopie cu el si mi-am revenit foarte bine din operatie, apoi am gasit diversi "gargauni" nedescoperiti pana acum si am hotarat sa raman la el si sa incerc urmatorul fiv in tara. A fost o chestie de feeling, acum sper sa fie si cu noroc. Sa va ajute si pe voi Dumnezeu sa aveti un copil sanatos!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

m-am uitat pe net si am vazut ca masina e 253.

din experienta mea, doctora este dimineata foarte devreme acolo. si tot din experienta mea iti pot spune ca eu daca aveam vreo problema cu doctora ma duceam intai la asistenta (dna Viorica Tzaru) si ii explicam ce vreau. poate s-a nimerit la mine, dar doctora era cam irascibila si m-a cam repezit asa ca am incercat varianta ocolitoare (via asistenta). vezi si tu cum se scalda apele si daca e in dispozitie buna o abordezi. stai putin si studiaza terenul inainte. oricum ele au cabinete de recoltare separate si daca vezi ca se tipa intorci macazul la asistenta. ce mi-au auzit urechile pe acolo...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi
...ce mi-au auzit urechile pe acolo...



Deocamdata, mie mi-a vb f frumos de fiecare data, chiar a glumit si mi-a dat sfaturi ce nu tin neaparat de domeniul ei (nu ma refer la sfaturi medicale). In concluzie a fost foarte prietenoasa. Eu am fost uimita sa aud ca are toane....
Nu va contrazic, eu va povestesc doar experienta mea cu ea. Si sa nu va ganditi ca i-am dat mereu ceva, caci uneori am uitat, alteori nu am avut ocazia si tot asa...
Felix, de cand nu se mai compenseaza clexane? Ca eu am luat gratuit mereu, cu exceptia ultimei luni, cand a trebuit sa dau cate 5 lei pe fiecare cutie.Ai vreo informatie de ultim moment?

15+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

fetelor, sunt foarte utile informatiile centralizate... inca nu am apucat sa le citesc fiindca am mult de lucru si AMR 12 zile pana tb sa predau lucrarea. Mai lasam sa treaca o zi-doua, poate ne mai vin idei de intrebari sau alte informatii, si apoi pun eu (sau altcineva) link catre pagina respectiva pe prima pagina, ce ziceti? Sau cum sa facem? Ma gandeam ca daca punem tot "ghidul" se lungeste prea mult prima pagina, ce credeti?


FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor azi am fost la ginecolog si am 23 de zile. Maine merg la Fundeni sa vad daca imi da clexane de 0,2 sau de 0,4 ca gineco a zis 0,2, dar prin mai Uscatescu a zis 0,4. Apropo scria Felix ca nu se mai compenseaza clexane?E adevarat ca eu am intrebat sapt trecuta la o farmacie din cartier si aveau si compensat? Maine chiar ma opresc la farmacie sa intreb.
Vreau sa stiu daca e pe aici vreo graviduta cu RH negativ, sotul pozitiv si cat de repede a facut vaccinul de imunizare? Vreau sa mai stiu daca e cineva care nu poate lua aspenter ca e alergic, a luat clexane si de cat?
Iertati-ma ca va zapacesc cu intrebarile mele, dar azi cand am fost la spital nu mi-a mai facut nici o analiza gratuit, vroiam sa stiu daca voi ati facut tutul la privat.Mentionez ca la sarcina trecuta am facut internare de o zi si mi-a facut ceva analize care acum ma costa vreo 400 ron. Sa inteleg ca din cauza legii noi cu medicamentele si tratamentele nu mai beneficiaza chiar de nimic gravidutele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Paula ma bucur din suflet ca desi ai trecut prin momente prin care nu ar trebui sa treca nici o femeie, reusesti sa ne spui povestea ta si sa ne sustii.Toate iti multumim.Stiu ca e tare greu, dar noi mereu gasim nu stiu de unde forta sa mergem mai departe.Fetita ta se joaca acolo sus cu baietelul meu care ar fi trebuit sa se nasca pe 17 august, dar asa a vrut Dumnezeu sa fie.Eu am 3 cunostinte si colege de munca care or sa nasca atunci cand trebuia sa nasc si eu, ma uit la ele si ma intreb eu de ce nu am putut, dar ma bucur pt ele ca reusesc sa duca mai departe sarcinile dorite.Evident cu gandul ca intr-o zi TREBUIE sa reusec si eu.Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

viitoarelor mamici, aveti un curaj fantastic. eu n-am pierdut niciodata o sarcina. nu stiu cum este. nu stiu cum este sa te vezi infrant, sa iti stergi lacrimile si sa pornesti din nou la drum cu increderea ca intr-o zi... intr-o zi va fi acea mogaldeata la tine in brate.
am avut noroc sa am un medic ginecolog de exceptie care mi-a salvat bebelusul cand m-a trimis unde trebuia.
va admir sincer si abia astept sa va aud ca bebeii va scot peri albi.


Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

floaredemac mi-se pare o idee buna cu link catre pagina respectiva pe prima pagina.


Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput