Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Eu stiu ca nu are legatura cu ramasul, trombofilia duce la pierderea sarcinii. De ce faci IA? Ai facut laparoscopie inainte? Si mie mi-au facut 2 IA si defapt aveam trompele infundate si facusem si 2 histerosalpingografii inainte. Doar laparoscopia a rezolvat si am ramas insarcinata, din pacate s-a oprit in evoluite din cauza proteinei S. Parerea mea daca nu ai facut inca laparo sa faci si evident sa mergi la dr U.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

am facut histerosalpingografie in 2008 si trompele sunt ok.

Mergi la inceput

in 2009 am facut histeroscopie, laparoscopie nu am facut pt ca dl doctor nu mi-a recomandat. Acum chiar nu stiu ce sa fac pt ca deja sunt programata pt Fiv. multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna maria. Sa stii ca D-l Dr. Albu Dragos nu este genul de doctor care indeamna o pacienta spre FIV fara sa aiba motive serioase. Vezi ca pe acest forum exista un topic intitulat FIV cu Dr. Albu Dragos , citeste pe acolo si vei vedea ca am dreptate. Este genul de doctor care se documenteaza mult despre fertilizarea in vitro, despre cauze, despre sporirea sanselor rezultatului pozitiv. Aceste mutatii nu inseamna ca esti infertila si sunt convinsa ca Dr. Albu v-a facut mai multe analize: sotului tau i-a iesit spermograma bine? Ai istoric de sarcini pierdute sau avorturi? Ai o varsta inaintata? Ai o rezerva ovariana redusa? Ai endometrioza? Ai....etc? sunt multe cauze care pot duce la infertilitate. Cu siguranta ti-a spus ca trompele sunt tesut viu si chiar daca erau permeabile in 2008, e posibil ca acum sa nu mai fie niciuna permeabila. Poate ai avut o clamidie intre-timp sau endometrioza de care ziceam mai sus. Vezi cate motive pentru fiv iti insir eu si eu nu am nicio pregatire de specialitate. Sa te duci la Dr. Uscatescu? Da, este un pas foarte bun pentru obtinerea si pastrarea unei sarcini. Chiar daca Dr. Albu este recunoscut ca un doctor ginecolog bun si meticulos, este ginecolog, asa ca e chiar indicat sa consulti si un hematolog.

P.S. - eu am facut un FIV cu Dr. Miciner Silvia pe care n-o pot recomanda nimanui, am transferat si embrioni congelati, iar acum fac FIV-ul urmator cu Dr. Albu pe care il laud cu inima impacata, cu precizarea ca fiecare doctor are o anumita specializare, deci e bine sa vezi si un hematolog.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

sincer chiar nu mai stiu ce sa fac am facut la analize in ultimii 4 ani incat am obosit. Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac ca sa aflu "motivul pt care nu raman insarcinata".

Mergi la inceput

Buna aristica
Multumesc f mult pt raspuns
Am 29 de ani, nu am ramas niciodata insarcinata. Merg la dr. Dragos albu din 2008 si pot spune ca este un om deosebit. am facut toate analizele recomandate de dansul si eu si sotul meu. rezerva ovariana este buna, spermograma sotului este f buna (la spermocultura i-a iesit acum e. coli, pentru care domnul dr. ne-a dat antibiotic la amandoi). Domnul doctor ne-a recomandat sa facem FIV.
Vrem sa mergem pe mana dansului

Mergi la inceput

Aristica,
Iti doresc mult noroc si Doamne ajuta sa fie un FIV reusit. Pe ce data esti programata la FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fete cucuiete...hello

am fost la Fundeni azi...sunt tare bucuroasa ca m-am mobilizat si am ajuns...se pare ca am nimerit intr-o zi foarte buna a doctoritei si a asistentei Viorica...mi-a luat sange d-na asistenta...am lasat acolo dosarelul cu "povestea vietii mele" si analizele facute si m-a chemat maine dupa-amiaza la ora 3 jumate pentru rezultate,interpretare si tratament.
Doamne-ajuta!!!

azi am realizat ca mai e doar o luna pana in Septembrie...cand dau startul la fiv nr 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

samira33 draguta sa dea DD sa fie bine si sa va realizeze dorinta, mai este putin si intri din nou in focuri, sa fie cu reusita.

Gata am facut si biopsia,am scapat, acum astept sa vad rezultatul peste 21 de zile. ce o vrea DD.
Nu am crezut ca nu o sa simpt nimic, am plecat din romania cu o geanta de medicamente(invatata de la experienta traita in romania) dar, m-am simtit foarte bine.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Denisa, ma bucur ca a trecut totul usor! Sper sa iasa bine!
Nu am reusit sa va mai urmaresc, dar am modificat pentru Anna ce a dorit
Si va invit la capitol nou! tuturor

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput