intrebare incomoda, dar serioasa..

intrebare incomoda, dar serioasa.. | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

de cateva zile ma tot uit la titlul subiectului de mai jos... cum ca madalina manole a fost membra a acestei comunitati, si ma-ntreb .... si va-ntreb... ce "castiga" dc prin acest tilu, si de ce nu renunta la el?!

rog sa intelegeti ideea pricipala: .... dc se faleste ca madalina a fost membru, ca nu inteleg prea bine?!

pentru ca ca aceasta comunitate a dat clik pe reject ... in momentul in care userul madalina_man a venit sa-si deschida inima...

pun aceasta intrebare din tristete.. aproape de revolta pt ca nu ne-ati bagat in seama , in nenumarate randuri ... la fel cum ati stat cu mainile in san la vremea respectiva... la fel cum ati stat si acum ... musai tre sa ne-ntrebam noi , forumistii: nu-nchide nimeni acest subiect , macar din rusine?

si daca a fost cu adevarat un membru dc: cine a uitat sa puna o fotografie a madalinei pe prima pagina, asa cum s-a procedat cu ceilalti in cauza?

acum chiar ca mi-am aprins paie ..

dar macar sa vad ca dc nu se bate cu caramida in piept asa cum am vazut prin toate ziarele pe altii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ardeias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ardeias daca ai o intrebare tehnica sau de organizare a acestui forum o adresezi moderatorilor sau adminilor. Asa mi se pare corect.
Atata vreme cat MM a avut un cont - pe acest site - e perfect corect sa sustinem acest lucru.
Ce s-a intamplat mai departe - ce mesaje a primit de alte membre DC sau ca ti-a placut sau nu cum au intampinat-o anumite membre DC e alta poveste. Eu zic ca e destul cata cerneala a curs in presa, cate mizerii s-au spus = si de aceea nu am nici o dorinta sa dezbatem iar cu acuze si iz de scandal ca de ce scrie membra DC sau nu ( cu atat mai mult cu cat chiar a fost). Am mai spus deja - faptul ca a fost membra DC, ca a scris pe acest forum e demonstrat si e important sa reflectam despre rautatea altora si ingustimea sufletului altora care i-au rapsuns mesajelor.
Si te rog nu fa rechizitorii publice in piata mare a cetatii. Poti sa mi te adresezi pe pm sau email daca doresti insight-uri organizatorice.
Hai sa invatam sa fim mai buni, mai intelegatori si mai calmi. Iti multumesc anticipat pentru intelegere.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput