intrebare incomoda, dar serioasa..
de cateva zile ma tot uit la titlul subiectului de mai jos... cum ca madalina manole a fost membra a acestei comunitati, si ma-ntreb .... si va-ntreb... ce "castiga" dc prin acest tilu, si de ce nu renunta la el?!
rog sa intelegeti ideea pricipala: .... dc se faleste ca madalina a fost membru, ca nu inteleg prea bine?!
pentru ca ca aceasta comunitate a dat clik pe reject ... in momentul in care userul madalina_man a venit sa-si deschida inima...
pun aceasta intrebare din tristete.. aproape de revolta pt ca nu ne-ati bagat in seama , in nenumarate randuri ... la fel cum ati stat cu mainile in san la vremea respectiva... la fel cum ati stat si acum ... musai tre sa ne-ntrebam noi , forumistii: nu-nchide nimeni acest subiect , macar din rusine?
si daca a fost cu adevarat un membru dc: cine a uitat sa puna o fotografie a madalinei pe prima pagina, asa cum s-a procedat cu ceilalti in cauza?
acum chiar ca mi-am aprins paie ..
dar macar sa vad ca dc nu se bate cu caramida in piept asa cum am vazut prin toate ziarele pe altii
Raspunsuri
desprecopii spune:
ardeias daca ai o intrebare tehnica sau de organizare a acestui forum o adresezi moderatorilor sau adminilor. Asa mi se pare corect.
Atata vreme cat MM a avut un cont - pe acest site - e perfect corect sa sustinem acest lucru.
Ce s-a intamplat mai departe - ce mesaje a primit de alte membre DC sau ca ti-a placut sau nu cum au intampinat-o anumite membre DC e alta poveste. Eu zic ca e destul cata cerneala a curs in presa, cate mizerii s-au spus = si de aceea nu am nici o dorinta sa dezbatem iar cu acuze si iz de scandal ca de ce scrie membra DC sau nu ( cu atat mai mult cu cat chiar a fost). Am mai spus deja - faptul ca a fost membra DC, ca a scris pe acest forum e demonstrat si e important sa reflectam despre rautatea altora si ingustimea sufletului altora care i-au rapsuns mesajelor.
Si te rog nu fa rechizitorii publice in piata mare a cetatii. Poti sa mi te adresezi pe pm sau email daca doresti insight-uri organizatorice.
Hai sa invatam sa fim mai buni, mai intelegatori si mai calmi. Iti multumesc anticipat pentru intelegere.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook