Alergie la piscaturi de tantari
Raspunsuri - Pagina 3
Dana P spune:
si eu sunt alergica la cipuiturile tantarilor.
dintre toate unguentele folosite, singurul care are efect este CARPICON.
se gasete in farmacii (mai rar cei drept) si se elibereaza fara reteta.
_
dana
" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez
neliaCris spune:
Buna.Vad ca nu sa ma scris la acest subiect,eu doar ce l-am gasit
Eu de vreo 2 luni am asa problema cu Cris,doar ca dupa ce la piscat tantarii,s-s unflat iar dupa 2 zile de crema si tinsett i-au aparut altele noi deci nu pe muscatura,in altediferite locuri,intre picioruse,la incheieturile picioarelor,refus sa cred ca ,copilul meu e alergic la mancare,rosii,inghetata...si restul mancarurilor preferate de el,ci tind sa cred ca era o forma de alergie la muscatura de tanatri,
Acum 1 saptaman i s.a umflat buza dupa ce cu o seara inainte la muscat tantarii....cu toate sprayurile repelente din lume,doar eram in ro,la tara...
Acum 3 zile avea putulica umfalata,mi-a fost frica sa ii fac baie
Ieri de dimi a avut ochiul drept fr umflat...nu stiu ce sa mai spun....Aici se fac analizele test de alergie dupa ce astepti 5-6 luni,privatul inca nu l-am contactat...
Ce imi puteti spune voi?
Poate intra si mamele cu copiii alergici la rosii...etc...Cris are 2 ani si 4 luni,nu am avut probleme la piele pana anul trecut tot in perioada de vara cand a fost muscat iarasi de tantari dar sa manifestat altfel bubitele
Va rog un raspuns....multumesc
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
Adriana mica spune:
Of, grea problema.
Si noi avem un soi de reactie alergie, care se manifesta pe perioada verii; din pacate nu stim daca la muscatura de insecta sau la ceva alimentar (vreun compus chimic, folosit de producatori in exces vara).
Anul trecut (primul an in care s-a manifestat) erau pustule cu lichid, anul acesta sunt mai degraba umflaturi / buboaie. Apar in zone diverse, pe pleoapa, pe ureche, obraz, brate si picioare.
Asa cum era de asteptat, la analize IgE a iesit marit, semn ca este ceva de ii provoaca alergia. Dar cam atat am putut depista. Celelalte IgE (specifice, la diverse substante) au iesit negative.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana mica Of, grea problema. Si noi avem un soi de reactie alergie, care se manifesta pe perioada verii; din pacate nu stim daca la muscatura de insecta sau la ceva alimentar (vreun compus chimic, folosit de producatori in exces vara). Anul trecut (primul an in care s-a manifestat) erau pustule cu lichid, anul acesta sunt mai degraba umflaturi / buboaie. Apar in zone diverse, pe pleoapa, pe ureche, obraz, brate si picioare. Asa cum era de asteptat, la analize IgE a iesit marit, semn ca este ceva de ii provoaca alergia. Dar cam atat am putut depista. Celelalte IgE (specifice, la diverse substante) au iesit negative. Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006) Uite ce mare am crescut... www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe... |
Asa am patit si noi anul trecut,avea unflaturi in varf cu un pic de lichid,l-au suspectat de varicela,dar au spus ca e o simpla alergie la muscatura de tantari..
Anul acesta,TOT VARA,are bube fr unflate rosii...nu stiu ce sa fac,sa nu ii mai dau ingetata(in ultimul timp manca mai mereu ziua cate doua,plus danone nu stiu de care cu bombonele deasupra),plus rosile care le papa ca pe mar
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Adriana mica spune:
Nelia, noua ne-a spus un medic alergolog ca producatoriii de alimente pun mai multi conservanti pe perioada verii. Asta ar putea fi o pista de urmat, cert este ca in cazul alergiilor (mai ales daca sunt alimentare) este foarte greu de depistat care este cauza exacta. Noi am eliminat din alimentatie sunca si pate (din care primeste la gradi), in rest mananca fara nici o restrictie.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...