Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mirela si la noi tot ora aia e hai sa te veselim pe chat !
Hai cu noi, nu sta singura as-ti faci ganduri decat daca vrei sa scrii vreo carte.
Pupici************************
te asteptam

päpä

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Pui drag,e groaznic,dar intr-un fel sau altul va trece.Chestia cu soacrele...Si eu l-am tot batut la cap pe al meu sa pastreze relatia cu ai lui parinti,ca-s ai lui ,bla,bla...Am iubit-o pe soacra-mea mai mult decat am iubit-o pe mama,dar crezi ca mi-a fost vreodata bine?Crezi ca am auzit vreodata de la ea ceva bun?Asa gandeam si eu:hai sa fiu eu draguta ca poate e mai bine asa.Si nu,nu este mai bine.Este la fel.Eu sunt tot aia care i-a luat copilul de langa ea,aia care-l trage in jos(desi al meu sot a ajuns unde a ajuns tocmai pt ca am fost alaturi de el intotdeauna si l-am sprijnit in tot ceea ce a facut...).Asa sunt soacrele,daca erau iubitoare se numeau mame nu soacre.
Ceea ce nu am inteles eu...Spui ca al tau a luat o pauza ca sa-si faca un nume,o cariera.Si tu-l impiedicai?Poate nici tu nu l-ai incurajat cand trebuia.Sincera sa fiu,nu cred ca o ruptura se face atat de brusc.Poate si tu ai gresit,l-ai neglijat...Acum insa cred ca ar trebui sa-l lasi in pace,sa-si vada de drumul lui.Nu cred ca va mai gasi pe cineva ca tine,sa-l suporte si sa-l inteleaga.Cand va realiza toate aceste lucruri se va intoarce spasit.Fiecare om trebuie sa plateasca pt greselile lui.
Si tu...mergi inainte.E greu,dar ai viata ta.Iesi din casa,plimba-te,fa cumparaturi,intalneste-te cu prietenii,acorda-ti atentia pe care cu siguranta ai uitat sa ti-o acorzi cand erati impreuna.Si nu plange,plansul te urateste.Esti un om puternic,esti un om bun si meriti tot ce e mai bun.Gandeste pozitiv si gandeste-te ca o gramada de oameni (inca necunoscuti)sunt alaturi de tine.Si te va ajuta sa mergi mai departe cu zambetul pe buze.
In ceea ce ma priveste eu sunt de partea ta.Cand vrei sa vorbesti eu sunt aici,cand vrei sa plangi eu sunt langa tine,cand vrei sa fii singura eu nu voi pleca.
Sa-ti fie bine,pui drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

adlemi...multumesc
mi-e greu sa mai vorbesc de ceea ce se intampla..am si zile urate..
ieri de exemplu am avut multa treaba prin oras..am fost cu o prietena..ne-am oprit am baut o cafea..apoi am mancat..apoi am mers iar pe unde aveam treaba..in cursul saptamanii am cursuri..sunt oarecum ocupata..dar ajung acasa..nu-s singura...tata ma incurajeaza..catelul ma iubeste...dar...patul e atat de mare si de gol..uffff
nu i-am acordat atentie? ba da..i-am acordat...si nu m-am neglijat nici eu..dar probabil ca are nevoie de mama lui..adika..sigur are nevoie..asta e..eu m-am conformat..nu-s omul care sa traga de el..realizez ca daca a ales-o pe mama lui...a iubit-o mai mult decat pe mine..asa vad eu lucrurile...
am sa ma rog sa-i fie bine..si imi va fi si mie..
va multumesc..e atat de frumos sa stii ca ai un umar pe care sa plangi..

MirelaV

Mergi la inceput

fetele..sunt in stare de sok..un bun prieten al meu..inlove whith me..si acum ca sotu' nu mai exista...mi-a zis..
nici o secunda nu m-am gandit la el ca la altceva..si nici nu m-am gandit k el ar putea simti asta..
ce pot sa fac?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

acum esti intr-o perioada de extrema vulnerabilitate...gandeste de doua ori inainte sa iei orice decizie...pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

fetele..sunt in stare de sok..un bun prieten al meu..inlove whith me..si acum ca sotu' nu mai exista...mi-a zis..
nici o secunda nu m-am gandit la el ca la altceva..si nici nu m-am gandit k el ar putea simti asta..
ce pot sa fac?

MirelaV

Mirela mai lasa nitelus timpul sa treaca, poate prietenul vrea sa profite de starea in care esti sau poate chiar are sentimente puternice.
Ai spus ca lasi sa treaca termenul de 2 luni, ocupa-ti timpul si nu fa ceva ce ai putea regreta.
Te pup si iti doresc o minte limpede si mult noroc.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

fetele..nu m-am gandit k l-as accepta..nu simt asta..
dar ma intreb ce sa fac..cum sa ma port cu el? ca daca accept o iesire cu el..sau orice chestie minora..ii pot da sperante..si nu vreau..
m-ati inteles gresit..nu vreau sa ma arunc in alta relatie..
l-am lasat te d... si-l iau pe tasu'..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

O idee:spunei si tu acestui tip sa aibe putzina rabdare cu tine,sa te astepte si el 2 luni.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (10 saptamani)

Mergi la inceput

si peste 2 luni ce va fi? sincer..eu cred ca va urma un divort..cu toate ca nu ma grabesc cu el..dar nici de alta relatie nu am timp si chef...uffffff

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ma refeream ca asta in cazul in care peste 2 luni nu va mai fi nimik intre tine si sotzul tau,ceea ce nu-tzi doresc sincer,Sa dea Domnul sa fie bine .

Eryka & sufletzelul din burtica---> (10 saptamani)

Mergi la inceput