Un HOP in viata noastra?
Raspunsuri - Pagina 8
clau07 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
veste proasta: azi mi-au venit musafirii..punct 28 zile..deci nu e bebe..
MirelaV
Eu nu inteleg de ce e veste proasta. Mai ales daca el e la mama lui. Crezi ca un copil indrepta lucrurile?
Sau vrei sa ai un copil de la el chiar daca nu mai sunteti impreuna?
Cred ca iti este greu, mai ales daca inca il iubesti si speri la o intoarcere , dar eu cred ca un copil acum nu era cel mai bun lucru.
Poate gresesc, dar eu asa simt.
Claudia
MirelaV spune:
nu sper la o intoarcere..nici nu mi-o doresc..am mai spus..nu-s genul de femeie care sa tin un barbat ptr un copil..deja...
MirelaV
Lauraa spune:
Buna Mirela! Vreau sa-ti "spun" si eu cateva cuvinte. Cred ca ar fi mai bine pt. tine sa iti lasi timp pt. suferinta si lacrimi, doar ele te pot vindeca. Nu te ascunde dupa un paravan fals, de nepasare fata de persoana lui si fata de ce a fost. Desi unele femei sunt mai tari decat altele, nu pot sa cred ca deja la cateva zile de la despertirea de sot (cu care ai facut dragoste in ultimele doua saptamani,deci mergea treaba) poti sa fii atat de detasata precum arati aici. Nu te condamna nimeni daca plangi si te exteriorizezi. Sau ar mai fi varianta in care intr-adevar simti asa cum arati aici, in cazul asta chiar ca nu e nici o paguba, nu il iubesti si nici nu .l-ai iubit in ultima vreme.
Sper sa iti fie bine si sa vina soarele si pe sstraduta ta!
Laura
MirelaV spune:
Laura, cred ca ma judeci aiurea..nici o secunda nu am spus ca nu sufar..dar nu-s eu genul care sa plang..
stau si ma uit la verigheta zi de zi..de fiecare data cand am ocazia..dar cu fiecare zi ce trece mai aflu cate o minciuna traita de mine alaturi de el..si realizez ca nu asta e viata pe care vreau sa o duc..
sufar..regret..dar constientizez ca e mai bine..cel putin ptr mine..las si eu doza de egoism sa se faca vazuta..ca si el o face
l-am iubit si il iubesc..dar asta nu inseamna ca am sa raman sa traiesc o minciuna..
MirelaV
Lauraa spune:
Bine atunci, sper sa dureze putin vindecarea. Eu am o experienta cu ex-ul. Chiar la despartire am fost ff nervoasa pe el ( a facut o magarie si eu am decis sa nu mai aud de el) si chiar credeam ca pot sa trec peste ce a fost si sa nu sufar. Dar cand starea de nervi a trecut m-au coplesit sentimentele pt. el. Deci abia dupa vreo luna de la despartire a inceput sa imi para rau.Dar rau. Imi aduceam aminte doar de clipele frumoase de cer senin si alte poeme.. A fost o perioada grea.. Chiar ne-am impacat din nou (el insista inca din prima zi) dar nu a mai rezistat nodul...
Poate ca si tu esti in acea faza in care am fost si eu.. Uff,barbalaii astia...
Laura
MirelaV spune:
Laura, nu neg ca ai avea dreptate..si eu m-am gandit la asta..
eu nu-s nervoasa pe el..sunt doar in stare de sok..si cand voi iesi..sper sa nu regret prea tare..
eu il iubesc atat de mult..incat ii accept decizia..timpul le rezolva pe toate
poate suna a poveste..dar deocamdata asta simt..a trecut abia o saptamana..mai putin..
MirelaV
Laura _Oprescu spune:
esti o tipa dintr-o bucata,puternica si sunt convinsa ca totul va fi bine...pupici...
MirelaV spune:
ufffffff mai fetelor..ce aiurea ma simt azi..uite..e 22:50 si eu stau cu nasul in calculator..ehhh..si acum sunt oarecum bine..astazi am stat toata ziua in casa si am facut curat (nu ca era nevoie ca facusem ieri) si am calcat si am fost la o prietena..toate astea...k intrasem intr-o stare de melancolie..chiar la un moment dat am pus mana pe tel sa il sun sa il intreb ce mai face..cum ii e..nu stiu ce m-a oprit..dar bine ca s-a intamplat..
cred ca ies din starea de sok si incep sa chitai...NU VREAU..
help...
MirelaV
Andrada spune:
Pai chiar vroiam sa te incurajez ca faci bine ca o iei day-by-day. Nu lasa amokul sa te zapaceasca, si gindeste-te ca e si obisnuintza. Nu pune totul pe seama dragostei. Trece. Spune-ti zilnic ca trece si va trece. Intre timp vino aici la masaj cerebral de linistire,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
MirelaV spune:
Doamne..ma simt ultimul om...i need.....
ce stare ammmm..imi vine sa urlu..
pana acum am fost bine..ce se intampla? se apropie week end-ul
mi-e greu..cumplit...ma simt atat de goala..
MirelaV