Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

In seara aceasta a venit...fara dureri,fara "zgomot".sunt bine...sa vedem cum va fi maine.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

misspii iti fac putintica galerie pentru un ciclos fara dureri

...la control, cum sa fie: i-am aratat "gaurile", de nu stia sarmanul om ce gauri vreau eu sa-i arat, cum ce gauri? de la laparo, ca doar pa-stea mi le-a facut el, pe cealalta o aveam mai demult si n-o arat asa usor!
Peste 2 saptamani face sotul meu spermocultura, sa nu ne trezim cu vreo cipearca. Daca si "recoltarea" (ce-mi place termenul asta) merge bine, ne vedem in continuare de FIV. Endometrioza mea imi cam poate face figuri, sa nu lase embrionii sa se lipeasca, dar eu sper ca diferelinele nu doar "ma inhiba", ci ma ajuta si la endo, ma mai si rog intre-timp si sper sa fie bine, cum, de altfel, va doresc tuturor

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Sunt bine,un pic cam speriata parca am 13 ani si este primul cm..Am dat o tura dimineata si am fugit acasa un pic dar am o intalnire la 12:30 si trebuie sa ajung si la banca...nu prea am chef azi de nimic.Este normal,lalely spunea ca la ea era mai inchis la culoare ,la mine este normal.Am sunat dimineata la sb si m-am programat pentru 9 sept la ora 11.pana atunci o sa fac analizele hormonale dar la cm 2 -ca acum pot fi modificate.dar as vrea sa fac un CA intre cm1 si 2 .sper sa fie bine .Va pup.
Aristica - ai grija cu medicul....te pup,mersi de raspuns si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

misspii - felicitari, pentru "fara dureri", tot asa!!
aristica - tu ai facut laparo si acum imediat incerci un FIV? Ai facut si difereline dupa laparo?

Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cristina am facut laparo acum 4 saptamani, am avut deja o menstruatie in urma cu 2 saptamani, acum iau AC pentru a pune ovarele in repaus si astept cea de-a doua menstruatie, apoi incep injectiile cu difereline de o,1 (parca...la gramaj nu-s foarte sigura, dar ma pot uita acasa si-ti zic exact), iar injectiile astea le fac timp de 18 zile (cuplate cu menopur).

Operatia a fost facuta pe 2 iulie, punctia o am programata pe 6 septembrie, deci, efectiv sunt 2 luni intre operatie si FIV.

Si tu te pregatesti de FIV?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

fetitelor dragi,

luati vitamina C cand va pregatiti de "fabricat" foliculi. Mie mi-a recomandat medicul ginecolog si asa am facut. El zicea ca studii recente ar arata ca vit.C are un efect benefic in functionalitatea ovarului, ajutand la producerea si maturarea foliculilor.
Nu spun ca la mine asta a fost cheia succesului, cert e ca am produs 2 foliculi "pe natural", de se mirau si medicii de FIV (Eu fiind un caz dificil, produceam mai nimic la stimulare, maxim 2 ovule).

Nu sunt genul care sa recomande altora medicamente, totusi vit.C nu intra musai la aceasta categorie, se poate cumpara de la farmacie fara prescriptie. Sau o gasiti in alte surse, cum ar fi patrunjelul: salata Tabule e chiar yami, yami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
sunt putin dezamagita , dupa un control scurt, fara eco mi-a zis ca sunt foarte bine si mi-a zis sa iau AC 3 luni si sa revin la control intr-o luna sa ma programeze la HSG......puiii mei nu mai inteleg nimic noi avem voie sa luam AC??? cu estrogen???
nu mai stiu ce sa fac sa le iau sa nu le iau, ma gandesc si la FSH-ul meu , daca ma afecteaza???va rog un sfat , ca sunt
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

xdidi, uite ca si aristica ia AC o luna. Poate au sens cumva si AC-urile.
Eu...sunt in pauza de incercat pt bebe, ca tre sa plec din tara vreo 3 luni pentru un stagiu in toamna. Mai nasol e ca ar fi trebuit sa plec in vara, acu m-a amanat si cine stie cand o sa plec de fapt. Eu deocamdata incerc sa ma mentin, adica sa fac controale destul de des astfel incat sa nu mai ajung la operatie. Asta pentru ca inainte de prima operatie, doctorul mi-a zis ca daca chisturile mele ar fi fost mai mici nu ar mai fi fost nevoie de operatie. Doar ca nici dupa operatie, nici acum cand s-a mai descoperit un chistulet de 1cm nu am primit niciun tratament.

Trying for a baby

Mergi la inceput

Cristina,scuza-ma ca nu ti-am raspuns dar am fost f agitata.Eu am facut chisturi dupa ce m-am operat.m-am operat clasic si am avut 2 chisturi mari.dupa am luat contraceptive si teoretic nu ai ovulatie dar eu faceam chisturi functionale f mari si f repede.am facut de 8 cm in aprox 2 saptamani ,trebuia sa fac punctie dar s-a spart (dureri cumplite)apoi am facut 2 pe un ovar...si tot asa .m-am internat din nou ,am luat f multe antibiotice.medicul a zis ca el nu-mi mai da contraceptive,august si septembrie 2009 nu am facut chisturi,in oct am mers la control aveam un chist endo de 1,7cm.a zis ca este mic...si sa mai stam.la ciclu din oct probleme fff mult ,am vorbit la tel si mi-a dat ceva sa se opreasca si a zis ca nu mai am de ales si sa incep diph dar ..m-am simtit un pic mai bine si am amanat dar in noiembrie am ajuns din nou la el ...si in 16 dec prima inj...
Scuze dar chiar ca s-au intamplat multe..pot sa scriu nu referat
va pup!!1

Mergi la inceput

misspii, nasol de toate problemele astea...sper ca de acum o sa fii mai bine.

Trying for a baby

Mergi la inceput