Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna seara!!Va multumesc ,din suflet ca sunteti cu mine.Nu am noutati,nu s-a intamplat inca nimic.Sunt 76 de zile,inca mai sper dar din pacate nu mai cred in minuni.
Elly - eu nu am avut uscaciune vaginala,nu am avut nicio modificare in acest sens,libidou normal si o viata sexuala normala tot timpul tratamentului.Am luat estro plus (se gaseste in farmaciile Sensiblue) dar medicul mi-a zis sa iau ca sa trec mai usor peste aceasta perioada-nu am luat de capul meu.Cu caldurile a fost rau ,rau si multe situatii jenante.
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana fantastica!!!!!
Daca se intampla ceva va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Elishor ca sa stai tu linistita, poti sa recoltezi o secretie, dar eu am trecut prin ce descrii tu, insa nu de la medicamente, ci de la mintea ce se afla in capul meu si de la ceilalti gargauni prezenti in acelasi loc Cum nu m-am mai gandit, cum a aparut si dorinta si lubrifierea si placerea.
misspii dulce

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Aristica - Ai dreptate ,decat sa tot fac teste de ovulatie si sarcina..mai sigur cel de sange dar nu pot.
Eu nu prea stiu de tine - in ce stadiu esti,dupa cate am inteles te-ai operat...
Maia - cum mai esti?
Elly,Xdidi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

misspii eu sunt foarte evoluata Dupa operatia de laparo, ma duc la controlul de o luna, maine deja incep anticonceptionalele pentru a pregati ovarele de urmatorul FIV. Sunt in linie dreapta Astept si eu o veste cu ochisori de la tine, de la celelalte fete ca sa ma molipsesc

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
eu ce sa va zic , m-au reprogramat la controlul de "30 de zile" pt vineri........ce sa zic, am inceput cu testele de ovulatie de vineri si primele 2 zile adica vineri si sambata, nimic doar o liniuta, de duminica se vede slab cea de-a doua si azi la fel, sper ca de maine sa se vada din ce in ce mai bine si sa am ovulatie...ca nu vreau sa mai fac HSG In schimb eu prestez ca nu sti de unde sare pestele, ma inteapa ovarul stang(cel mai bun) deci poate nu-mi mai vin rusii urati vise vise
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Aristica - daca nu te superi unde faci FIV? eu ma duc la Sibiu la Polisano dar poate scap.Eu am uterul mic si medicul a zis ca obtii greu sarcina cu uter mic asa ca a recomandat Fiv.
Xdidi - HSG -ul este usor...dupa operatie si durerile care le aveam chiar ca am devenit imuna si HSG -ul a trecut surprinzator de usor si repede.Am facut HSG-ul in timpul tratamentului si dupa m-am hotarat sa fac FIV ca daca ma hotaram mai repede nu mai faceam HSG.

Mergi la inceput

misspi cred ca este usor HSG-ul pe care il voi face cu anestezie, dar la spitalul unde merg eu costa 740 ron deci cateva zile la mare la allinclusive, dar ce nu fac eu pt un bebe si tie bafta cu fiv-ul , pana la fiv ai incercat si pe natural? am o prietena cu uterul micut care a ramas de 4ori , dar doar al 4-lea l-a putut pastra (restul i-a pierdut) cei drept ea n-are ando, dar a tinut sarcina pana la 38 sapta sub presiunile medicilor, care o terorizau sa faca cezariana la 7 luni...ziceam si eu asa ca poate nu e acelasi caz dar bafta si bebe cat mai repede

didi

Mergi la inceput

Didi -pana anul trecut nu m-am gandit la bebe.dar de Craciun 2008 am mers la prietena mea(are 2 fetite si eu sunt nasa)eu eram agitata cu firma,cu vanzarile ,la mine in casa nu era nici macar brad.Am fost la ea si avea atata liniste,fericire,fetele,brad ,o casa plina de sarbatoare si atunci am realizat ca nu am nimic.De sarbatori tot timpul suntem la ea deci nu ma agitam prea mult doar cu o seara inaite cumparam cadouri .I-am zis sa ma programeze la medicul ei,eu mergeam la controalele periodice la un medic cunostinta buna cu sotul care zicea ca nu am nimic.In 11 ian 2009 am mers la medicul ei ,care soc a zis ca am 2 chisturi mari,ca tb operatie si dupa aceea calvar-Cluj,Viena,Buc...si in feb 2009 m-am operat clasic.
Deci natural nu am incercat,acum dupa dipherelin si ar fi mare minune sa se intample ceva.
Scuze am scris deja mult.

Mergi la inceput

stai linistita si eu am o poveste asemanaoate la 3 luni dupa nunta m-am operat deci n-am bagat natural, am incercat cateva luni vreo 3,4 dupa ce mi-a revenit cm-ul, adica in decembrie 2009 si de atunci pana acum in iunie n-a iesit.....dar tot nu cred ca no sa reusesc naturel
acum sa vdeme ce iese dupa laparo asta si fara inhibare

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va pupic dulce si va multumesc pentru raspunsuri!

O sa ma orientez si daca se mentine situatia o sa fac o si analiza a secretiei, doar ca sa stau eu linistita

Doamne ajuta ca s-a mai racorit afara!

Bafta multa fetelor care s-au pus din nou pe treaba! Sa auzim numai de bine si de teste cu 2 liniute!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput