Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hey...ce fac fetele???
Uite de astzi sunt si eu in concediu si am timp sa mai intru cate putin pe forum...
Xdidi..incepe treaba..daca te simti in stare..poate,poate vine bebe si te i-a prin surprindere imediat...
Missipi...ce faci scumpa???A venit monstrul???Sau ne faci vreo surpriza???
Miruna..bine ai venit si sedere scurta!Aici o sa gasesti o multime de sfaturi si de fete foarte experimentate care te vor ajuta.Si eu eram oarecum un membru din umbra al acestui site, dar de candscriu aici este altfel.Stiu ca daca cineva stie problema mea..imi va scrie un sfat...si asta conteaza cel mai mult!
Maia..cum esti?Ai vreun simptom ceva??Bebe este cuminte in burtica?

Maine seara ma pregatesc de CO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lalely - Concediu placut!!!Sa te distrezi si sa te relaxezi!Te pup si mult soare!
Nu am mai scris ca sunt tare necajita ,nu a venit .Sunt 73 de zile si nu mai am rabdare,vreau sa plec la Sb si sa incep procedurile.
Nu simt nimic,nu mai sunt balonata,nu ma doare nimic.Am mai cumparat o cutie cu teste de ovulatie ( ca oricum nu am ce face...) si sunt negative.As suna medicul dar a zis ca daca nu vine in 3 luni si mai am de asteptat ca daca sun acum stiu ce zice:Haideti sa mai asteptam un pic..nu v-am zis sa stam 3 luni...
M-am plictisit.Sa nu va suparati ca am scris mult dar sunt tare necajita
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Missppi, nu mai fi necajita, o sa vezi se va intampla cand te astepti mai putin. Stiu, e usor de zis, insa va spun ca eu habar nu aveam ca pot ramane gravi inainte sa imi vina ciclul dupa tratament si totusi...probabil ca nu m-am mai gandit la asta?
Lalely, eu sunt bine, nu am greturi sau alte lucruri din astea, ci doar ceva stari de neliniste si insomnii, ma trezesc noaptea si adorm f greu inapoi, iar seara iarasi adorm greu. Iar la serviciu asa as dormi... Sa ai un concediu reusit si sa te intoci cu vesti!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lalely CO placut!
misspi sper sa-ti vina cat mai curand
maia - lasa ca vine weekend-ul si ai sa poti dormi si ziua

toate "endometrioasele"

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Aristica,Maia - mersi de icurajari,sunteti dulci.Sper sa fie bine.va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!

Mergi la inceput

Missipi dar teste de sarcina ai incercat???
Pt ca poate ai noroc si este ca la Maia..
Nu te panica..nici eu nu aveam nici o stare pana a veniut eram vesela si fara nici o durere..dar apoi...a inceput cosmarul...

Diseara plecam in concediu..asa ca va pupic pe toate si cand ma intorc sa gasesc numai vesti bune si foarte bune pe forum...

Va pup!

Mergi la inceput

Sa nu radeti de mine!!!am incercat test de sarcina sambata trecuta - binenteles cam repede.Negativ - binenteles.as mai incerca dar nu PREA mai am chef si nu stiu la cate zile sa fac -eu am 74 de zile de la ultima inj.daca nu vine mai fac un test pe 1 aug .oricum pe 10 -12 aug sun medicul.
Lalely - CONCEDIU PLACUT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

misspi nu rade nimeni de tine, soro, ca nu sti de unde sare iepurele o singura chestie vreau sa-ti zic: decat sa dai banutii pe 2-3 teste de sarcina care s-ar putea sa nu fie concludente daca esti intr-adevar insarcinata si sarcina are vreo 10 zile, mai bine dai fuguta la medLife sau maine dimineata si faci un beta, ca asta e 38 lei, il dai in urgenta si la pranz sti si tu cum stai...zise vulpea cea trecuta prin vreo 3 astfel de incercari

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Missipi nu radem in nici un caz de tine..
Mie cam la 75 zile mi-a venit...
Dar la tine nu este musai sa vina..poate sa vina si cu ochisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata scumpele mele!

Stiu ca n-am mai trecut demult pe aici...dar am avut o perioada asa nasoala ca n-am vrut sa va molipsesc si pe voi cu starile mele rele.
Asa cum stiti deja...bufeurile sunt groaaaaaaaaaazzzniceee! Mai ales daca afara termometrele indica 35 de grade, la umbra
Asta e...sper sa treaca o data perioada asta.

Mai am o problema: uscaciunea vaginala. Nu neaparat asta, dar nu pot sa fac nimic...pentru ca...ma deranjeaza acolo inauntru.
Voi ati patit la fel?
Mi-e teama sa nu am vreo infectie sau vreo raceala.

Lalely imi pare bine iubito ca esti iar pe baricade, pregatita sa-l faci pe dl Babyboom
Doamne ajuta!

Misspii...ai ceva sa ne spui? Iti tin pumnii!

Didishor, Irina, Aristica, Maia pupicei dulci!
Miruma bine ai venit alaturi de noi!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput